poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciąg działań i zaniechań o znamionach zaplanowanej zbrodni

To byłaby samodziałka a ich stać na profesjonalną robotę, Cena jak widać nie jest ważna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciąg działań i zaniechań o znamionach zaplanowanej zbrodni

Niewiesz co kupić? mała podpowiedź --> Ciastko....Karmel....CZEKOLADA !!!
hehehe a tak poważnie fajnym pomysłem jest danie jakiegoś wspólnego zdjęcia do fotografa, niech fajnie obrobi, wrzuci w zajefajną ramkę i gwarantuję że druga osoba będzie zachwycona. Ewentualnie dl aosoby z poczuciem humoru, nie tradycjonalisty/ki dać komuś niech narysuje ze zdjęcia katykaturę zakochanej pary :) zwykła antyramka i sentymentalny a a zarazem romantyczny i z "zadziorą" prezent od mikołaja gotowy. Ale przede wszytskim nalerzy się zastanowić czy dana osoba była grzeczna cały rok hehehe:) wybaczcie nie mogłam sie powstrzymać :)

małe to takie jak dla dzieci, możesz wejść przez powyższą stronę i zobaczysz, tylko trzeba się zapisać i pobrać aplikację, kilka minut ,wszystko tam jest pod tym linkiem.

Zgadzam sie. Ten nauczyciel od PO jest bardzo dobry. Zgodze sie z tez z tym, ze podchodzi do ucznia jak do rownego sobie, a nie jak do tego ktory ma mu skakac kolo tylka bo inaczej go usadzi... Ma dobry sposob nauczania. Kazdy kto przyjdzie na lekcje jest zainteresowany, bo potrafi zaciekawic tematem, a takze robi ciekawe przerywniki, co dodatkowo uatrakcyjnia prowadzone zajecia. Jest On (z calym szacunkiem) jednym z tych nauczycieli ktorzy CHCA zrobic cos dla mlodziezy. Pozdrawiam

Ja mam w domu z TECHnika chodzi w miare... jak to radiowka. tel. 508 295 688

Takos

Patrze że temat podupada wiec podbijam. Jak tam Panie i Panowie ceny w innych regionach polski ???

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wenecja 400 zł;-)

Takos

człowiek to człowiek jeden jest taki a drugi jest taki niewazne jaka narodowosc i jaki kolor skóry...............ilu ***** jest cweli wsrod osob mieszkajacych w lomzy ilu patafianow pseudo bandziorow kozaczkow z malinowym nosem no ilu ....................mnostwo wszedzie znajda sie czarne owce i w polsce i w niemczech i w anglii i w szwecji wszedzie ...............osobiscie powiem tak ja znam paru czeczenow........i ci ktorych znam sa bardzo bardzo wporzadku wiem ze moge na nich zawsze liczyc i ze jezeli zadzwonie o pomoc to oni beda napewno!!!!!! a jezeli zadzwonie po niektorych ktorzy mysla ze sa moimi dobrymi kolegami ...........to niewiem czy stawia sie zeby mi pomoc. Prawda jest taka niemozna wszystkich mierzyc jedna miara.......................bo sie tak poprostu nieda ...............a taki temat na forum to tlko stwarza agresje i steruje myslenie innych osob w jedna strone w nienawisc. jezeli sam niezostales zaczepiony nie zaczepiaj wiecej zyskasz dobrym slowem i dobrym uczynkiem................ bo agresja to bledne kolo....ktore toczy sie wkolko......i ja to mowie bo wiem juz na czym to wszystko polega troche czasu mi to zajelo zeby zrozumiec na czym polega zycie

Nad ludzmi tez na pewno sie rozalia rozczula, bo ma sumienie i wewnetrzne cieplo, o czym swiadcza jej posty.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Człowieku weź się zastanów dwa razy zanim znowu taką głupotę napiszesz. A ten człowiek bym w wojsku i miał wysokie stanowisko bo służył razem z Wujkiem mojego kumpla.

ja mam do odsprzedania zelixe 10 i dodatkowy odpis na drugie opakowanie to moj nr gg 1395339 pozdrawiam

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org