Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do Jurka Kmicica. |
Tak jak poprzednicy napisali zdecydowanie za młody na siłkę ! Nic wielkiego w tym wieku nie osiągniesz z ciężarami a możesz narobić sobie tylko lipy... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do Jurka Kmicica. |
Ja proponuje... Jezeli masz kamere, albo dobry telefon z kamera... Przejdz sie wczesniej na ten przystanek i nagraj filmik w ktorym to pokarzesz godzine i autobus:) A juz potem masz dowod ze odjezdza wczesniej i latwiej bedzie ci dogadywac sie z odpowiednimi osobami
|
|
grosz do grosza i będzie kokosza
|
|
niestety czas nie pozwala, dopiero o 13.30 bede wolny
|
|
Napewno nie jest najtańszy. Tylko musisz tez sprecyzować swoja wypowiedź pod jakim względem. M-bank ma najtansze konta. Jeżeli chodzi o kredyt to ostatnio brałem w nowej placówce DB Kredyt na wdornej i naprawde nie drogo przy czym świetna miła obsługa Pozdrawiam
|
|
Ze trzeciej klasy to sie absolutnie nie zgodze. Mamy bardzo wiele zbiorow wartych ekspozycji. Budynek muzeum jest olbrzymi, ma miejsce na wiele wystaw czasowych. Ta instytucja nie jest rozwiazaniem wszystkich bolaczek Lomzy. Sugeruje tylko aby inwestycje zaczete- konczyc!
|
|
Gdzie są jeszcze wolne miejsca na Anrzejki ? Czy to jeszcze możliwe żeby gdzieś się bawić w najbliższy piątek lub sobotę ?
|
|
Tak jak widzisz, ciężko jest zaspokoić Twoje indywidualne potrzeby transportowe, dlatego jest coś takiego jak transport publiczny. :)
|
|
"slicznotka555" co o kierowniczce myślałam to jej powiedziałam, tyle ze niestety jej nie przegadasz. Znam takie jak Ty, które to niby kierowniczki nie lubią ale jak Ona ma do pracy na 9-00 to o 8-55 na jej biurku w gabinecie stoi kawa azeby jak wejdzie do pracy to miała w sam raz do picia. I nie mów że tam któs pracuje tak żeby sie nie napracować bo w takim miejscu jak MULTIPHARME nie jest to możliwe. Pracownik jest rozliczany z każdej sekundy. Od momentu wyczytania z faktury do momentu wczytania następnej minie 10 minut i nie wyjaśnisz Maryśce że akurat towar po sobie rozkładałaś ! Zaluje ze nie pszłam z tym wszystkim do sądu pracy! "slicznotka555" nie bede Ciebie przekonywać do swoich racji bo ani ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie. Ostrzegam tylko "sonie0110" ..... Soniu NIE WARTO !
|
|
wobec pana Jana Krysiuka, uczącego w szkołach Mechania, ekonomik. Istnieje podejrzenie iż używa sfałszowanych dokumentów i powyżej wymieniony osobnik nie jest tym za kogo sie podaje. Ktos wie jaki on ma stopień wojskowy? I czy wogle byl w wojsku, poniewaz znane powszechnie dowcipy opowiada jako sytuacje ze swojego zycia. ________ Malachit
|
|
jak z kurczaka to nie kebabowe :), kiedys niezla byla w 16 ale lokal juz nie istnieje, ta w pizzeriach to dramat!
|
|
hahahahahahha co jest wolne? no niewiem jak teraz ale kiedys w soboty sie przychodziło normalnie , Sonia powiem Ci że to czy dostaniesz wolne od kierowniczki to zalerzy tylko od jej chumoru , także licz sie z tym że będziesz musiala czasem odpuścic, a jak sie bedziesz wyklucac to Ci z premi upierdzieli i tyle. Kierowniczka jest taka ze nawet jak wsrod dziewczyn sie zamienisz to i tak potrafi Cie nie puscic- " bo nie i tyle" Sonia ja to Cie podziwiam ze Ty jeszcze w ogóle sie zastanawiasz....
|
|
osobiście z doświadczenia nie polecam żadnego z łomżyńskich onkologów. jak chcesz opinii specjalisty to mogę podać Ci nazwiska dwóch lekarzy, którzy naprawdę Ci pomogą. jeden z Olsztyna, drugi z Białegostoku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |