poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego premier i ministrowie się bali?

Gdzie źipa kupić to wiem mi chodziło o inne zioła. Sprawdze za witpolem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego premier i ministrowie się bali?

A czy można w jakimś sklepie w łomży kupić nasiona konopi indyjskiej??

Ja tam pracowałam i w zupełności podzielam opinie negatywne... Tylko że do konkretnej wypowiedzi "pana i władcy" dodam jeszcze walkę wSród pracowniczek o punkty według ktorych potem są przydzielane premie... a "slicznotka555" to chyba pupilek Maryśki. Najgorszej jędzy jaką na swiecie widzialam. Pusta, zła kobieta i zapewne dlatego jest starą panną. Wiele przez te je**ną hurtownię wycierpałam i nikt mi nie powie jak tam jest super.

Witam mam 14 lat i nie wiem czy w łomży istnieje siłownia w której nie trzeba mieć 18 lat żeby chodzic

VERGISS MICH

korona- 400 od pary , 6 dan na ciepło , przystawki, szampan
zacisze i ryś - 380 od pary , warunki podobne :)

Z PTYSIU_80 na czele

o gg to bym sie nie martwil...
owszem tez pinknie sie nadaja. ale co poradzic. rzadna w lomzy sie pszed tym nie zabezpiecza ot fakt. za kilka dni wchodzi w rzycie nowy kodeks karny ktury to reguluje. mam nadzieje ze ich to zmobilizoje

Jak jest wyłączony-to zapomnij...karta sim prawdopodobnie już nie istnieje.Musisz zastrzec u operatora i wyrobic duplikat(ok.30zl)a jak chcesz odzyskac zawartosc to (nie wiem jak teraz)ok 100zl. Wiem to,ponieważ miałam podobny przypadek.Trafiłeś na nieuczciwego znalazce:((

Raporty IBnGR i PAIiIZ za 2007 wskazują, że pod względem bezpieczeństwa powszechnego województwo podlaskie zajmuje drugie miejsce w kraju, wyprzedza nas tylko podkarpackie.

Mój kolega uczy się w Niećkowie, codziennie musi dojeżdżać parę naście kilometrów dlatego kupił bilet miesięczny na autobus szkolny właśnie stamtąd. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie ten zakompleksiony kierowca autobusu, który przyjeżdża wcześniej na przystanek i nie czekając na właściwy czas odjazdu, bierze tych co są i w najlepsze jedzie dalej... Tu właśnie proszę o waszą pomoc, co mogę zrobić w tej sprawie? Można pozbierać podpisy ludzi w ten sposób oszukanych( bo to jest oszustwo skoro płacąc za bilet nie otrzymuje się transportu) tylko nie mam pojęcia gdzie to mam zgłosić, dyrektor szkoły nie ma widocznie na to żadnego wpływu ponieważ wielokrotnie był informowany o sytuacji. Żeby to się zdarzyło raz, ale w tamtym tygodniu 3 razy musiał dzwonić po taksówkę ponieważ autobus za wcześnie odjechał..

no i.....?

ja myślę, że poziom humoru prezentowanego przez SaneOne w zamieszczanych obrazkach mówi w tym momencie sam za siebie.
cokolwiek napiszę, nie jestem w stanie już bardziej ośmieszyć tego gościa:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org