Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef CBA przesłał do prokuratora... |
ślepy ty chyba jestes, albo z tej lepszej klasy, albo ze tak powiem z lepszej częśći szkoły. a co do tego dlaczego dopiero teraz to wyszło to powiem tylko ze przez przygotowania do studniówki w tej szkole mozna cholery dostac, nie mówie ze wczesniej było wszytsko ok i teraz sie poplątało. były jakies tam kłopoty, sprzeczki itd ale nie w takim stopniu i nie z administracją szkoły
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef CBA przesłał do prokuratora... |
na moje oko koszt instalacji takowej to max 10tys zl komputer zazadzajacy/serwer - 4tys, 24 mikrofony po 100zł - 2.4tys kamera - 200zl tv ktury ma byc wyswietlany obraz - LCD 32" - 1.5zl maszynki do zliczania glosow o ile majo byc to 2 guziki tak/nie to na studiach uczyli jak sie robi. niech zatrodnieni informatycy sobie przypomna jak to zrobic. shematy sa proste robocizna - mają informatykuw (nawet nie jednego) konfiguracja w/w spzetu jest banalna. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Polecam panią Agnieszkę salon się mieści na Bema tuż koło Rzymianki Jeśli chodzi o malowanie to polecam salon pani Uli Kołdys na Księżnej Anny. A rewelacyjne fryzury na wesela robi taka jedna dziewczyna (fryzjerka) z Jemielitych Wypych koło Śniadowa, bardzo bardzo bardzo polecam.
|
|
do super-w takim razie bardzo mi przykro-(a swoją drogą to niezła teściowa Ci się szykuje,która ma sumienie wygonic z domu szczeniaka ....)Myślę,ze ktoś mógł go przygarnąc do tej pory-o ile jeszcze żyje:( Ale spróbuj zobaczyc w schronisku.powodzenia:))
|
|
miszcza skrzywdzil :}
|
|
W Nocie już kursów nie ma, o ile wiem to tylko na Wyszyńskiego przy interkcosmetic, jest jedyna firma w Łomży, która prowadzi kursy maturalne.
|
|
witam!!! :) 12 grudnia zdaje ms w Katowicach i po przeczytaniu waszych opinii mam stracha :P moglby mi ktos przeslac na maila jakies zadania do ms lub ten poradnik jak go zdac ktory tu krazy ;) z gory dzieki :* pozdrawiam :) marzena87.87@tlen.pl gg 3622214 :)
|
|
Bezrobocie więc nie ma co sie dziwić że napad był
|
|
technic ja wiem kto dostarcza. podac ci namiary?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |