Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z kart historii Polski |
podaj adres, niech wszyscy w lomzy ci podrzucaja. ciekawe co wtedy powiesz. chyba nie odmowisz biednym pieskom?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z kart historii Polski |
Tuli moja mama te babeczki chwali i jak odeszły z Afro to moja ona razem z nimi - HiHiHi :-)
|
|
Po 1. :) rowniez nie trafiles :) ale dobrze znalem Sebastiana :) i nie mozna mu nic zarzucic, po 1 jak wczesniej wspomnialem stanowiska typu dyr czy doradca u Was w firmie to jak w zabce kasjer :) pozatym Hm nawet nie bylo u Was czegos takiego jak telemarketer mistrzu :D a zwolniony tez nie zostal, bo sam odszedl po miesiacu :) Ale Filipku, widze ze powinienes teraz troszeczke przystopowac, i napewno przekaze Sebastianowi, ze umiesciles jego imie oraz na zwisko na forum, w sposob nie ciekawy :) ucieszy sie na wiesc ze pozniej powie "mialem argument" :). To tyle :). Przemysl zanim napiszesz nastepne slowa :D. Takos
|
|
Wszystko o wielkim inteligencie Filipie : http://www.goldenline.pl/filip-weber - ogolno dostepne informacje :) porownajcie to o czym pisal, do tego co jest zawarte w broszurze:)
|
|
trzyosobowego zespołu stażystów* VERGISS MICH
|
|
Info od koleżanek, które tam pracowały: Praca na 3 zmiany: nocna zaczyna się o 19 lub 20, popołudniowa o 12, zaś ranna w każdy dzień inaczej: 6, 7, 8, 10 i to nie koniecznie w tej kolejności. O tym na którą godzinę masz do pracy dowiadujesz się z dnia na dzień. Zapiernicz ostry, a o nadgodzinach dowiadujesz się 5 minut przed końcem pracy i potrafią one trwać nawet po 3 godziny. Problem z wzięciem urlopu, zwolnienia lekarskiego czy z jakiegoś powodu wcześniejszym wyjściu z pracy. No i zależy na jaką jeszcze kierowniczkę trafisz. Jedna to chyba stara panna, która o wszystko się czepia i nie idzie z nią dyskutować, co wprowadza niemiłą i nerwową atmosferę. Ogólnie, za te pieniądze (bez nadgodzin niewiele ponad najniższa krajowa) moje znajome tej roboty nie polecają, chyba że naprawdę potrzebujesz kasy, a nie możesz nic innego znaleźć.
|
|
i lubi wyjść przed szkołę lub w kibelku papieroska zapalić, a tu lipa, bo nie można, drzwi zamknięte, a do w-c nauczyciele czasem zaglądają i od razu drętwa szkoła dla kogoś takiego...
|
|
Co to za tajemnica? Podawaj
|
|
u mnie też daje chlorem... sm perspektywa, nowsze bloki
|