Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauczyciele nabici na Tuska |
a ja bym chciał żeby straż miejska poganiała trochę z policją meneli spod sklepów a także za sklepów, troszkę by brzuszków by pogubili
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauczyciele nabici na Tuska |
...a tak swoją drogą to miałeś chyba na myśli "wskóra", a nie "wskura" hehe ...co ?. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
właśnie to miałem na myśli slm
|
|
Moim marzeniem jest charytatywny dom publiczny :) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
A Wam co ??? - Gorzej ?? Dzieci w Afryce głodują, a oni igrzyska sobie fundują :((( _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Zadzwoń do spółdzielini i przejrzyj ogłoszenia to może się wkońcu zacznesz oriętować. Od dziś nie będę miła!
|
|
Do mnie też z TP żaden prezes nie zadzwonił jak mi przysłali rachunek na 2000 zł :)
|
|
Tiaaa, Admin? tutaj? - to kaszanka okropna, że nie ma tu ani admina, ani moda, ani nikogo, tylko DJ-e i bartez (kiedyś był PEJA ;) ). To dopiero początek - długo tak to forum (bezpańskie) nie pociągnie. Pozdrawiam
|
|
nie zapomnijcie o kolejnym kościele:) no ta autostrada byłaby dobra!!
|
|
...żeby Dj'e i jeszcze kilka innych postaci przestrzegało chociaż zasad interpunkcji,opanowując przy tym pewne minimum z zakresu składni,to jakoś jeszcze dałoby się to czytać. A tak to cały tekst "idzie" jednym nieuporządkowanym ciągiem,zupełnie jakby ktoś w sekundę wodę z wiadra wylał... naprawdę... momentami ciężko się połapać o co niektórym chodzi,czytając te "szyfrowane wiadomości" ...hehehe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |