Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obowiązek nauczania o seksie |
Jak uważacie czy nasza Łomża jest bezpiecznym miastem? I czy łomżyńska policja wywiązuje sie ze swojego obowiązku zapewnienia nam łomżyniakom bezpieczeństwa? Bo po ostatnich komunikatach prasowych przekonuję się że nie. Jest coraz więcej pobić, morderstwa i teraz napad. Proszę tylko o poważne potraktowanie tej sprawy oraz posty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obowiązek nauczania o seksie |
wymiotowac mi sie chce jak czytam wasze posty ja tam pracuje i wiem jak jest naprawde -grafik z urlopami ustalony jest na caly miesiac ,o tym na ktora godzine mam do pracy nie dowiaduje sie z dnia na dzien tylko z wyprzedzeniem,nikt mnie nie zmusza do nadgodzin,nigdy nie mialam problemu z wzieciem urlopu,zamiana itp.pracuje ciezko ale to jest hurtownia a nie wybieg dla modelek(one twierdza ze haruja)jesli komus nie odpowiada to nie musi tu pracowac i narzekac, psuc atmosfere droga wolna
|
|
ustawić sobie zegarek według kierowcy.
|
|
klincz napisał(a): > wg waszego roumowania to cała telefonia to voip czyli telefonia cyfrowa > to voip tak? a telewizja cyfrowa to jest telewizja internetowa? gratuluje czleku prosty, skoro glos jest przekazywany w postaci zer i jedynek, to jest to postac cyfrowa a wiec i telefonia taka jest cyfrową (w VoIP tak sie to wlasnie odbywa). w ist jak mysle montuja to na skretce UTP kategorii 5, wiec to dodatkowy argument za tym ze jest to VoIP, aczkolwiek nie mam telefonu w ist i na 100% nie moge tego potwierdzic, ale mysle ze sie nie myle
|
|
Autor: kolumb (---.techtel.pl) Data: 25-11-08 22:24 Ktoś może wie gdzie można w łomży dostać, lecznicze ziółka a najlepiej gotowe preparaty przyrządzane z ziół? Też za Witpolem na Księżnej Anny 6
|
|
I jeszcze jedna bardzo trafna uwaga, myśle że Filip działasz właśnie w tym momencie na nie korzyśc firmy, zobacz ile już postów widnieje na jej temat, dzięki właśnie tylko i wyłącznie Tobie, każdy Twój następny, będzie jeszcze bardziej cięższy. Myślę że ludzie z łomży nie będą już brali Twojej osoby na poważnie, bądź nawet nie przyjdą na rozmowe rekrutacyjną. Dałeś plamy.
|
|
http://www.secondlife.pl/
|
|
to wiem. ale chce dac zarobic... i szybciej bede mial!
|
|
nie przesadzaj nikt kawy nie robił
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |