Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który prezydent powiedział do swojego wyborcy "spieprzaj dziadu" ? |
Ewangeliczny Zwyrodnialec napisał(a): > Kup jej płyn to Higieny Imtywnej ta i paste do zębów... ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który prezydent powiedział do swojego wyborcy "spieprzaj dziadu" ? |
Jeśli dla drugiej połowy to może rękawiczki dla zakochanych (dwie zwykłe rękawiczki plus jedna wspólna gdzie można trzymać się za ręce). Albo pływająca kaczka do kąpieli z wbudowanym radiem :)
|
|
Pan przyjezdza, wsuwa plaska koperte za rog szyby, pompuje ja az ma szpare wystarczajaco duza i siega "wajcha" do zamka centralnego- klik i otwarte. To samo mozna sobie zrobic samemu za pomoca klina plastikowego lub w ostatecznosci drewnianego- uchylic szybe i siegnac czyms do zamka. Zadne micyje.
|
|
Czy trasa egzaminu jest zawsze taka sama ? Czy może jest wybierana losowo?
|
|
widzialam te rekawiczki na allegro swietne sa
|
|
no to za poradę powinieneś chyba coś odpalić ;)
|
|
pewna o kim mowisz ze zycie w katolu zatrówa... ja tam nie znam nikogo takiego co by nie był fair??
|
|
ja:) ... tylko nie wczesniej niz 18 lok@onet.eu
|
|
Moim zdaniem chłopak, o którym jest mowa nie nadaje się do takie pracy, dała bym go do rozsypywania gnoju, bo z takimi brudnymi palcami to tylko do tego się nadaje :/
|
|
Witam Odezwji sie do mnie na meila pogadamy o tych wyjazdach
|
|
http://www.wrzuta.pl/film/9WCGh6t3T0/kumate_zaby
|
|
Ale niektórzy piszą bzdury, o rany.....Fantazje aż do gazety trzeba napisać. Ludzie cyfry mówią same za siebie udziały firmy są warte około 350000 zł. za 1063 abonentów słabo? to około 350zł za abonenta to wpyte kasy za taką branżę. A tu pare osób nie zadowolonych wypisuje bzdury o serwisie. (śmiech) Jak już kiedyś pisałem jest to atak konkurencji a teraz mają się czego obawiać.....Zobaczymy jak to będzie ja nigdzie nie przechodzę na pewno nie do "tpsa" bo mi da max 512kb/s bo więcej nie pozwalają warunki techniczne i możliwość dodzwonienia się na błękitną linię + 30zł za utrzymanie gniazda a mam komórkę NIE PISZCIE GŁÓPOT
|
|
witam co do gazu w jednym z postów wiadomo, że tutaj zależy sporo od ciśnienia w dystrybutorze a nawet i od pogody a więc ciężko porównać co do cen na Prymie to fakt często w weekendy robią promocje i tutaj ciekawostka 10gr promocja + rabat dla stałych klientów od 5 do nawet 10gr to daje nam nawet 20gr na litrze i mamy różnicę w cenie podejrzewam ( chociaż dowodów nie mam ), że jeszcze zostaje im coś więcej jak ktoś zadzwoni do UOKiK to niech napisze co usłyszał
|
|
klincz napisał(a): >i ztego co wiem nie jest to voip tylko telfonia cyfrowa, czyli VOIP
|
|
Myślę, że bedzie jeszcze gorzej. policji na ulicach jak na lekarstwo, straż miejska to wogóle pic na wodę. Żeby wyrobić normę policja jeżdzi po wsiach i łapie prostego chłopa jadącego rowerem,ciągnikiem lub stoją w krzakach z radarem. Brak jest bohaterów policjantów żeby zając sie litewskimi bandytami na szosach. Straż miejska natomiast ustawi radar za drzewem i spią na słońcu bo w chłodne dni będą marzli? i tylko do 15 godz. Często można spotkać strażników w różnych lokalach przy kawie i trajlowaniu alej ak oni ciężko pracują.
|
|
co do katolika to przesympatyczna pani dyrektor jak ktos tam napisał nie istnieje! wice owszem ale nie ta główna. szkoła kulturalna i ogólnie fajna. gimnazjum nawet polcem, liceum niezbyt. a z takim zapałem do nauki to moze bernatowicz. a najlpiej to z dzieckiem pogadaj gdzie chciało by iść
|
|
Becia, masz trudny orzech do zgryzienia :) Ja powiem tak. Zły to ptak, co własne gniazdo kala. Firma to jest Twój drugi dom i obojętnie co się w niej dzieje, dobrego, czy złego, powinno zostać w "rodzinie". Jeśli warunki się nie podobają, zmieniamy prace na lepszą. Biorąc pod uwagę, że Łomża jest małym miastem, można mieć niemałe problemy ze znalezieniem potem pracy w tej samej branży. Co do danych osobowych, to same imię i nazwisko chyba się do nich nie kwalifikuje, bo na ich podstawie nie zidentyfikujemy osoby (powtarzalność nazwisk). Takim identyfikatorem prędzej byłby PESEL. Jeśli chodzi o mnie, to anonimowe posty w ogóle nie powinny mieć miejsca.
|
|
zryty kraj i tyle :/ biorą kase dla siebie (politycy i spólka). Oni wogule sumienia niemają :/ przecież oni doprowadzą do klęski jakieś czy coś xD Wojna domowa może będzie xD
|
|
lipka trochę że tylko 2 kafle były, więcej przypału niż to warte..
|
|
odpisujcie prosze...
|
|
niedziela po 18 w zasadzie nie da sie wyjehac z lomzy do wawki. wiec mialbys monopol po tyh godzinah Takos
|
|
Koleżanka pracowała. Wszystkim znajomym odradza podjęcie pracy w tej firmie... Autor: slicznotka555 (---.eranet.pl) Autor: crazyol (---.eranet.pl) Hmm, pierwsze posty i od razu w tym temacie. Ciekawe, ciekawe :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |