niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak fakt Żydem nie chce być

Do maurycy:

Widac, ze nie byles nigdy na weselu prowadzonym przez Dj-a . Ja bylam i szczerze mowiac bylo o wiele lepiej niz z niektorymi zespolami, ktorzy co chwila robili przerwy itd...
Sama na swoim weselu mialam Dj-a i naprawde bylam zadowolona... Ten Dj robil tez "wyprowadzenie" mlodych... Gdymy miala jeszczez raz robic wesele wzielabym tego samego Dj, ale np. fotografa bym zmienila, bo facet byl do d... i strasznie zaluje, ze Go "wzielam"...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak fakt Żydem nie chce być

Do maurycy:

Widac, ze nie byles nigdy na weselu prowadzonym przez Dj-a . Ja bylam i szczerze mowiac bylo o wiele lepiej niz z niektorymi zespolami, ktorzy co chwila robili przerwy itd...
Sama na swoim weselu mialam Dj-a i naprawde bylam zadowolona... Ten Dj robil tez "wyprowadzenie" mlodych... Gdybym miala jeszczez raz robic wesele wzielabym tego samego Dj-a, ale np. fotografa bym zmienila, bo facet byl do d... i strasznie zaluje, ze Go "wzielam"...

Dodam jeszcze, ze chlopak ma glos przez mikrofon jak zawodowy wodzirej, a i sprzet dobry :-) Zabawy jak i muzyke dobieral tak, ze i starsi i mlodsi bawili sie swietnie, bo parkiet byl caly czas prawie pelen... Nawet rodzinka, ktora tak jak Ty (maurycy) sa przeciw Dj-om (wielcy tradycjonalisci)powiedzieli na koniec, ze jednak mialam racje biorac Dj-a, a nie zespol ,a jesli oni tak mowili to rzeczywiscie im sie spodobalo:-)

Ja nie pamietam nr tel., ale mam e-maila tylko nie wiem czy on sie jeszcze sie tym zajmuje...

Jak nie wiadomo,to trzeba du.pe z domu ruszyć i polatać po pubach,a nie w chacie przed netem czekać na cynk o graniu.

bboykisiel:

Mozesz podac jakis kontakt do siebie (najlepiej mailowy) z checia, bym sie zapisala na Videoclip Dance + Latino solo jak jeszcze mozna ?

Szczerze powiem, ze chce troszke wrocic po porodzie do sylwetki oraz ciekawie spedzic czas, ale napisz o jakiej grupie wiekowej ludzi mowisz...?

Ja mam gdzie i z kim grac,ale zawsze trzeba szukac nowych miejsc,a Lomzynski rozwoj pokera to jest era za murzynami w poruwnaniu z innymi miastami!

wyślij syna do PG8, przesympatyczni nauczyciele, źle czuć sie tez tam nie bedzie. a jezeli chcesz juz go tak ladnie poslac to na bernata niech idzie ;)

Z dala od PG6..... Uczyłem się tam niestety i jedyne co dobrego z tej "szkoły" wyniosłem to w porządku ludzie:)

Weta RLZ:)

W Łomży nie ma dobrych dermatologow, wiec udalem sie Białegostoku do wczesniej wspomnianego Dr. Wronskiego, szczerze powiedziawszy to mi nie pomogl, ale nie poddawalem sie i pojechalem do Olsztyna do "jakiejs tam" pani dermatolog, ta pani juz cos konkretniej powiedziala, aleto jeszcze nie bylo to, o co mi chodzilo. W koncu trafilem do Gdyni do kliniki Derm-Art do Prof. dr hab. Waldemara Placka - i z calym szacunkiem polecam tego doktora, czlowiek naprawde zna sie na rzeczy i potrafi pomoc, przynajmniej w moim przypadku tak bylo. Zycze powodzenia. Pozdrawiam

A State Of Trance
Tiesto Club Life

Czyli kupiłeś nowe opony a nie stare.Trzy lata od daty produkcjii liczą się jeszcze jako nowe .2005rok-2008rok 3 lata.Tak więc jakieś brednie piszesz.Poczytaj trochę !!!!!
http://www.motoryzacja24.pl/waznosc_nowych_opon.htm

Witam, server jest naprawde fajny, mozna spokojnie i milo pograc. Zazwyczaj graja na nim ludzie z lomzycy ale i z reszy lomzy tez sa. Wedlug mnie warto poczekac na download dzwiekow, a co do hasla to w moim gg zawsze jest : 4230235. Miłej gry.

Siema, server jest slaby, pomijajac download, sama gra to zenada, admini maja cheaty rozdaja bany na lewo i prawo praktycznie za nic. Nie polecam tego servera. pozdro

http://www.uokik.gov.pl/
jak myslicie czy instytucja powyzej moglaby cos zrobic z tym felerem
jutro postaram sie zadzwonic na ich infolinie i przedstawic sytuacje zobacze co odpowiedza

Najlepsze sa praktyczne prezenty, takie, ktore beda dlugo wspominane :) Przyklady z mojego zycia, znaczy, to co ja dostalem i z czym na codzien sie spotykam, nie zapominajac o osobie, od ktorej je dostalem:
- szczoteczka do zebow, ale taka z pojemniczkiem, a zeby sie nie pobrudzila prze wozeniu jej (zmienialem czesto miejsce noclegu :P)
- saszetka na perfumy, szalik itp. :)

Pomijając fakt, że "fajna" to pojęcie potoczne, dla każdego może znaczyć co innego.... Powinienes określić co wg. ciebie kryje sie pod wyrazem "fajna".

Już nie wspomnę, że wszystkie Łomżynianki są fajne :))

Weber obydwoje wiemy ze to prawda wiec nie kompromituj sie. A co mnie jakies prawo obchodzi ja sie tylko z was smieje! I sprostuj fakt iz nie studiujesz prawa tylko administracje. :D

Jantar ;)) dużo zieleni placów zabaw ,przedszkola,szkoła gim.i podstawówka :) cisza spokój :)) a kazańska? no nie wiem :P kojarzy mi się z biało skodą xD

-

Teza jest jedna i ogólnie powtarzana przez wiele osób: gdyby kierowniczką w tej firmie była inna osoba pracowałoby się tam lepiej, w przyjaźniejszej atmosferze i tyle osób nie odchodziłoby masowo z pracy albo popracowałoby dłużej a nie 3 góra 6 miesięcy. To fakt, że dziewczyn przewija się przez ta firmę po 20 w miesiącu ale to w dużej mierze wina kierowniczki i jej sposobu"zarządzania pracownikami"Tylko że szefostwo jej ufa bezgranicznie...................

Cześć. a jaki samochód chcesz otworzyć ??? i czy ma centralny zamek ??? to ja mogę pomóc.

Niedawno prezydent nie mógł przeznaczyć na ŁKS 32 tyś .Na mikrofony jednak może . Obserwator11 radni nie mają zdrowego rozsądku . Mogę się założyć ,że jeśli urząd radnego był społeczny bez wynagrodzenia to ci ludzie w ogóle nie interesowaliby się polityką .

w tych rejonach nie jest tragicznie, są gorsze miejsca
uogólniając osiedle jak na warunki łomzyńskie 4 z dużym minusem za połączenia za połączenia MPK, rumunów noclegująych czasami w śmietniku koło 15, pola uprawne oraz dłuższe czekanie np. na odśnieżenie drogi.

starter 9 zeta stoi, kup se nie zbiedniejesz ;)

pozdro

za grosze daleko nie zajedziesz ;)

Nie za wcześnie na ćwiczenia w twoim wieku ??
Uważam,że twój wiek nie jest dobry aby zaczynać z ciężarami przygodę.
Rośniesz jeszcze za młody jesteś powinieneś jeszcze poczekać trochę.

Takie jest moje zdanie a zrobisz jak uważasz lub jakiś inny ekspert wyrazi się na ten temat

Z pozdrowieniem

> Ktoś może wie gdzie można w łomży dostać, lecznicze ziółka a
> najlepiej gotowe preparaty przyrządzane z ziół?

hej poszukałem i znalazłem stronkę www.nsp.abc24.pl gościu z łomży preparaty ziołowe o to co prosiłeśkolumb napisał(a):

W Zibi

w pokarmie dla papug

Da się wyjechać po 18 z Łomży do Warszawy tylko trzeba kluczyć przez Zambrów :) Niemniej jednak zgadzam się z przedmówcą.
Bardzo mało jest też połączeń na liniach Łomża-Ostrołęka i Łomża-Zambrów po godz. 20.
Mógłbyś pomyśleć o kursach dojazdowych do Ostrołęki pod kursy Ostrołęka-Bielsko Biała-Ostrołęka oraz Gdynia-Ostrołęka. Czyli mam tu na myśli kursy z Łomży do Ostrołęki o godz. 3.00 oraz z Ostrołęki do Łomży o godz. 22:40 i 00:40.

Cyon
proszę o podesłanie tego poradnika MS na : marzena87.87@tlen.pl gdzieś wyżej wyczytałam ze takim dysponujesz, z góry dzięki :) jak będę po to również napiszę swoje refleksje :)

Filip chyba naogladał się za dużo filmów, myśląc się spotka się walnie z raz i pójdzie z podniesiona głową do domu, myślę że on, jak i inni, nie zdają sobie sprawy, że ludzie z branży finansowej, to nie zwykłe kujonki.

Pozdrawiam SaneOne.

Takos

Treść jest ukryta

to fakt klienta trzeba jakos zbyc, ale w takiej sytuacji jaki sklep mozecie polecic bo z uslug agito dziekuje a czas mnie goni

adal napisał(a):

> Adalbert , Patrycja313 zbaczacie z tematu, spotkajcie się na
> privie i sobie pogadajcie:)

Temat główny chyba jest już wyczerpany. Każdy sam może wyciągnąć sobie wnioski. A ten, powiedzmy, temat poboczny jest uzupełnieniem głównego i według mnie też ma sens. Patrycja 313 już zrozumiała, że ktoś, kto zamiata ulice nie musi być gorszy od kogoś po doktoracie. Ale masz rację, już nie będę kontynuować tego wątku.

http://www.aspio.eu/index.php?manufacturers_id=22&gclid=CIDq4NKzm5cCFQpUtAodMnM5_Q

zamiast darmowego z Nestle tu można nabyć całkiem fajne za przystępną cene :)

www.rybno.pl - pisze, że akutalnie jest wyciąg zamknięty, ale też nie ma informacji od kiedy rusza ;) Ale sądze, że sprawdzając to strone w końcu się dowiesz ;) Pozdrawiam ;)

Ma ktoś może pożyczyć (za drobna opłatą) miernik do sygnału Sat (sat-finder), męczyłem się dzisiaj z talerzem i nic. Pamiętam ze przy analogowych tunerach było to prostsze. Miernik potrzebny będzie na niedzielę, może ktoś posiada owy gadżet ???

mano_it@op.pl
gg: 2339367

W granicach 600-800 zł.(w tym jest już czynsz).Woda,prąd dodatkowo płacisz.

Ja jak Ja, co Ty za zboczone strony w profilu reklamujesz? :)

Ślicznotk555 nie strasz bo bardzo się boimy brrrrr

ty ja nie wiem..

Riposta

Treść jest ukryta

oneway chyba nie dokonca wiesz co mowisz

dziekuje bardzo:) od dawna szukam jakies dobrej kosmetyczki na studniowke, przejrzalam fora i wszyscy chwala pania agnieszke wiec chyba sie zdecyduje:) jesli ktos szuka dobrej kosmetyczki od paznokci to bardzo polecam p. kamile. swietnie robi paznokcie, bardzo estetycznie i naturalnie, chodza do niej wszystkie dziewczyny z mojej klasy:P tanio i slicznie:))))

jak ktoś sie tutaj o takie rzeczy pyta to widac jakie ma pojecie o biznesie

idzcie do szkoły albo ksiązki sobie kupcie :)

"Wiedza kosztuje a jej brak jeszcze bardziej"

idioci

W Media Expert :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org