niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boję się pisowskiej nienawiści i żądzy zemsty

moze jakiś odmulacz by się zdał?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boję się pisowskiej nienawiści i żądzy zemsty

tylko i wylacznie centrum ! :)

Jak w temacie,czy w Łomży ktoś sie zajmuje awaryjnym otwieraniem samochodów?

MARKAC a co cie to obchodzi jak ja mam na imię.Bylam ich klijentką i będę i będę ich polecać ,a w warsztacie samochodowym to wymień sobie sam opony bo o ile sie orientuje to nie kazdy zakład ma wyważarke!!!!!!

powinna każda pomoc drogowa miałem tak rok temu na mazurach zatrzasneły mi się kluczyki w środku

***** bazyll ja tylko wypowiadałem się o sowich odczuciach co do tej szkoly aty mnie tu atakujesz , opanuj sie...

a czemu nikt nie pisze o Zespole Szkół Drzewnych i Gimnazjum nr.3 ??
nowe gimnazjum, hehe
tam dopiero będą fazy, jak Drzewniacy spotkają się z Trójką, a sympatią się oni nie dażą. Oliwy do ognia dolewa też t, że w 3 uczą się imigranci. Po za tym trójka to najniższy poziom w Łomży, raj dla mniej inteligentnych.

MOJA DZIEWCZYNA TAM PRACOWAŁA, I NIKOMU NIGDY TEGO NIE POLECI... KIEROWNICZKA POPIER***A NA MAXA. CIAGLE SIE CZEPIA. ZAROBKI STOSUNKOWO MAŁE JAK NA WRUNKI PRACY- CHYBA W ŁAGRACH LUDZIE MIELI LEPSZE WARUNKI! JAK KTOS NIE WIERZY TO NIECH IDZIE DO URZĘDU PRACY I SIE ZAPYTA CO JAKI CZAS DAJĄ OGŁOSZENIE O PRACE. TRZEBA MIEC PSYCHIKE ZEBY Z KIEROWNICZKĄ SIE DOGADAC, I NIE OCZEKUJ ZE KIEDYKOLWIEK CIĘ ZROZUMIE. A JAK NIE MA SIE O CO PRZYCZEPIC TO COS WYMYSLI. MOJA DZIEWCZYNA PRACOWALA OKOLO POL ROKU I W TYM CZASIE PRZELECIALO PRZEZ HURTOWNIE TYLE DZIEWCZYN ZE NIE BYLA W STANIE NAWET ZAPAMIETAC ICH IMION. TYLE... SAMA WYCIAGNIJ WNIOSKI...

Właśnie chodzi o okolice bloku nr 15.
I nie jestem ze wsi tylko właśnei z duzo większego miasta, ale zycie nas zmusiło...

Jaka kasa taki internet.

telefon w ist to nic innego jak zwykly voip,
dziwi mnie tylko po co placic tej firmie jakikolwiek abonament skoro jest tyle operatorow i ogromna wiekszosc z nich nie wymaga placenia zadnego abonamentu , wystarczy kupic telefon ip , wzglednie bramke voip

Kierowniczka jest zakompleksioną kobitką i dlatego przebiera w młodych dziewczynach, czyli daje im w kość.

W Nowym Jorku jest pewnie pięciu radnych, w tym burmistrz. W Łomży to 26 osobliwości wybranych niby demokratycznie. Różnica polega na tym, że w NY wybiera się ludzi, którzy się do tego nadają a w Łomży krewnych, znajomych i najmniej kontrowersyjnych. Kto głosuje jak idiota niech nie dziwi się, że wybiera idiotów i sam jest jak idiota traktowany.

Sypnę grosza do wachy

Pozdrawiam
Albert

to masz problem.... to pin czy kartę...?

,myślisz, że ktoś odda ci sim? żeby na minę wejść:)? marzyciel

Dobrze wiem, ale chodzi mi o kogos kto wraca autem i ma wolne miejsce w samochodzie.

Ja proponuje zespół Vabank. Doskonały na każda taka imprezę.Grają świetnie szczególnie na weselu byłam u brata super,grali na żywo!!!Tutaj ich stronka internetowa jak chcesz i pewnie sa tez namiary.Tylko nie wiem ile biorą za granie.
www.vabanklomza.republika.pl

hmm odradzam Pania z Polowej.. obok solarium;/ nie dosc ze nie wyrywa do konca to jeszcze gada od rzeczy ;/ ale jesli chodzi Tobie o depilacje woskiem to polecam na starym rynku:)

czy Twoje ubrania jak stamtąd wrócisz będą świeże czy będą pachniały czymś niewiadomo czym? czy będzie Ci szkoda kasy na najdroższe drinki w yamie i będziesz raczyla się najtańszym piwem z nalewaka? czy myślisz o wyjeździe za granicę w celach zarobkowych? jeśli odpowiedziałaś na to pytanie przynajmniej raz na nie to znaczy że nie ma wolnych stolików, więc po co dzwonić?

Witam!!!
Gdzie w Łomży można kupić grę na PC GTA IV ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org