Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uprzemie donosze ogłupia kudzi |
Pytasz k.....wa tak jakby Łomża to było Chicago, no i mniemam że skoro planujesz zamieszkać w Łomży to pewnie ze wsi jesteś bo inaczej wybór naszego miasta byłby paradoksem - także reasumująć w mieście zawsze głosniej i mniej spokojnie niż na wsi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uprzemie donosze ogłupia kudzi |
Sprawę to zaraz będzie miał ktoś, kto działa na szkodę własnej firmy;) Ponadto Dariuszu Trzasko opowiedz może forumowiczom, jakim jesteś "kozakiem", jak chodzisz do klientów i przepraszasz ich za to że chcesz 10 rekomendacji. Nigdy w życiu nie widziałem takiej p.... na spotkaniu, szczerze.
|
|
ka służę kijaszkiem
|
|
*opisuję
|
|
Jeste na 1rok po półroczu może się przeniose.Ale teraz to juz mam kompletny metlik w głowie połowa mówi ,ze ********* szkoła itd. druga połowa z kolei ,ze kurestwo/
|
|
w czerwonym borze napewno by ci ktoś pomógł
|
|
no czekam na więcej pomysłów....
|
|
To się do V LO przenieś, nauczycieli znasz, może chemiczka przymknie na Ciebie oko z programem, albo nadrobisz jakoś, a resztę ocen Ci przepiszą :-) Mój kolega z klasy tak kiedyś miał :-P Słyszałam również, że ostatnio VI LO dobrze do matury przygotowuje, o ile chce ją ktoś zdać...
|
|
Bez przesady z tymi warunkami pracy w Multipharme. Jest jak w wiekszości firm.
|
|
To jest też dowód nie liczenia się z pieniędzmi. Wsród radnych jak też prezydentów nie ma ani jednej osoby ruchowo uposledzonej, która nie mogłaby dojść do mikrofonu przy mównicy, a gdyby nawet to można użyć mikrofonu bezprzewodowego. Do 23 każdy liczyć potrafi i nie ma konieczności instalować do tego kosztownej aparatury. Wobec faktów że w podstawówkach nauczyciele na litość proszą o wpłaty na komitet rodzicielski, prowadzą zbiórkę makulatury aby za uzyskane stąd pieniądze w zimowe ferie odnowić chociażby jedną klasę czy kawałek szkolnego holu, poszukują sponsorów na zakup najdrobnieszych upominków na nagrody dla dzieci zwyciężających w szkolnych konkursach z całą świadomością potwierdzam że jest to wielki zbytek i gorąco apeluję o rozsądek do radnych, opamiętanie się i rezygnację z tej nie koniecznej inwestycji, mającej kosztować jak przeczytałem na tym forum 14 tysięcy euro x około 4 zł. = 56 tysięcy zł. Stan sal gimnastcznych w starych szkołach od lat woła nie tylko o ratunek ale i o pomste . Im należy szybsza pomoc.
|
|
no i zamowione, AGD zakupilem za posrednictwem allegro ale ze sklepu www.agito.pl tak jak sugerowaliscie a nie przez czyjes prywatne rece teraz tylko poczekamy zobaczymy co to mi wysla i jak sie bedzie sprzet sprawowal oby dlugo i bezawaryjnie :) no i jedna z wazniejszych rzeczy ze kilkaset!!! zl w kieszeni zostaje na inne wydatki :) dzieki wszystkim za pomoc
|
|
ulalalalalalaala.... no to ładnie... Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
|
|
najlepiej to kup majtki albo skarpety najlepszy prezent
|
|
Dzięki za propozycję. Oczywiście - mogę być radnym, jeśli zostanę wybranym. Trzeba zawsze pamiętać że życie przeżyte dla siebie jest życiem straconym.
|
|
które autko na parkingu Ci się spodobało ? Wal prosto z mostu ;))
|
|
popros o ksero umowy musza ci ja dac i po drugie niemoga z ciebie sciagac rat chyba ze podpisalas te podanie jest niewazne po 3 postrasz prokuratura :)
|
|
pEwNNa przygotowania do studniówki to każda klasa sama organizuje i to jest największa frajda - luzy w sql i w ogóle xD A co do Twojej chemii, co Ty na to... Nie miałam fakultetów, nie miałam chemii w maturalnej klasie, materiał zaplanowany na cały okres LO nie zrealizowany, bo niby szkołą, czy tam dyrektor kasy nie miał, etc. Pierwsza moja próbna matura nie zdana... Uczyć zaczełam się dopiero w maju po maturze z angielskiego i o dziwo zdałam bardzo dobrze, dostałam się na chemię na uniwerek :-) A więc dla chcącego nic trudnego trzeba rozumieć i chcieć. Dodam, że jedna z moich koleżanek chodziła cały rok szkolny na korki do jakieś tam prywatnej sql i co zdała dużo gorzej... Ledwo ponad 30%...
|
|
Jakoś mam nadzieje w ten katolik.Bo ekonom słyszałem ,ze też trudno jak sie nie jest dobrym z matmy.
|
|
psia natura rzyc pod golym niebem. nie wiem czego rozalio sie rozczulasz
|
|
Gdzie w Łomży kupię ładną suknię sylwestrową. Ma to być oczywiście coś odpowiedniego na bal, a nie prywatkę, czy też disco, służyć ma też jako kreacja wieczorowa na potencjalnie inne okazje. Podpowiedźcie, gdzie szukać? Jeżeli nie w Łomży, to może gdzieś ościennie?
|
|
ze zlym_czlowiekiem na czole
|
|
Mieszkam niedaleko miejsca gdzie ów ludność przebywa, faktycznie są bardzo zaczepni i za bardzo pewni siebie. Nie mam do nich nic bo rozumiem że w naszym kraju szukają spokoju. Ale to co się dzieje na ulicy wesołej to juz przesada. Czeczeńskie dzieci bez opieki bawią się na ulicy, czeczeńskie kobiety to tylko z brzuchami chodzą a czeczeni wożą sie BMW 3 i zgrywają kozaków z dziurawymi wydechami. I chyba nawet wobec samych siebie są agresywni bo często widać policyjne radiowozy. Spokojnie przejsć nie można gdyż są bardzo wrażliwi na atrakcyjność Łomzynianek.
|
|
Hmm ja mialem lat 16 jak pierwszy raz byłem na silce i nie było problemu , dzieciaków jest tam pełno . Dowodu napewno nie musisz mieć chyba że pozwolenie rodziców choć raczej nie(na 100% nie jestem pewny:P) Osobiście ci odradzam w tym wieku chodzić na siłownie , min 16 lat . Raz że w tym wieku nie potrzebujesz chyba mięśni dużych( chyba że chcesz schudnąć to inna sprawa) dwa zaczniesz machać tymi ciężarami to możesz sobie krzywdy tylko narobić na póżniejsze lata typu bóle pleców czy stawów plus krąży mit że hamujesz wzrost ciała ( w górę ) nie wiem ile w tym prawdy ale coś napewno w tym jest
|
|
No cóż bazyll, są ludzie i parapety. Wierz w te swoje brednie, a po Twoim piśmie to można wywnioskować, że nie jesteś byłym uczniem tylko prędzej zakompleksionym nauczycielem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |