Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instrukcja obsługi wyborców wg PO |
OMG jaki Ty jesteś upierdliwy... po cholerę chcesz toczyć na forum publicznym jakieś durne dyskusje i ośmieszać kogoś i siebie również? Weź odpuść najlepiej... nie pracujesz już, nie ma Cię w Łomży, to nie oczerniaj kogoś (wiesz o kogo chodzi), bo dla tej osoby Ty możesz być tępym chujem... a za ten dopisek o marihuanie założyłbym Ci sprawę i będę namawiał tę osobę o której pisałeś, żeby tak właśnie zrobiła... "No podpisz się, nie będę tego robił za Ciebie." będę miał chęć, to się podpiszę... niech pozostanie to moją decyzją... "Może jeszcze opowiesz reszcie forumowiczów jak rewelacyjnie szło/idzie Ci w pracy w FT?" heh biorąc pod uwagę to jak szło Tobie (doświadczonemu "kierownikowi"), to szło mi nienajgorzej ;) "Ile podpisałeś umów inwestycyjnych przez prawie 3 miesiące pracy? " za te cudowanie z umowami i pieniędzmi, to nie powinienem podpisywać ani jednej ;) "Może opowiesz na forum jak zbłaźniłeś się na spotkaniu u swojej ciotki?" nie wiem skąd nagle wziąłeś taki temat, ale ja bynajmniej nie uważam, że się zbłaźniłem... nie wiem jak Ty, ale ja w rodzinie nie lubię uchodzić za kanciarza, a na takiego właśnie bym wyszedł, bo przewidywania mojej ciotki co do FT się spełniły w 100% ;) PS. chcesz jeszcze próbować mi wrzucać? Przyjedź do Łomży i powiedz mi to prosto w oczy... zobaczymy czy wtedy Tobie starczy odwagi, gladiatorze ;) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instrukcja obsługi wyborców wg PO |
Kazańska .. Osiedle spokojne *(zależy jakie bloki) do sklepów bardzo blisko ... kościół blisko szkoła także...
|
|
Dobromil Ja bym wybrał Ekonomik ;)
|
|
Wszędzie wyrostki blokowe szukające zaczepki ! Czy to Kazańska Czy Śniadeckiego :P
|
|
Korzystałem sporo czasu z Connectu należącego do Netii tylko ze w innym mieście i powiem szczerze ze bylem zadowolony z ich usług... Co najważniejsze mieli szybki transfer DC++ p.s. dajcie znać jak bedzie ktos mial namiary na Łomżyńskie huby
|
|
gostek wyobrażam sobie jaka (Miłość) xD Tam zabłyśnie ;)
|
|
może osiedle domków jednorodzinnych na os. Maria?
|
|
ja mam netstera i dobrze sie spisuje czasami go niema ale prawie zawsze jest. a jesli ktos gra w cS'a to wie ze niegra sie na nim w cS'a bo lagi sa. On poprostu juz niewytrzymuje i masz lagi 120 ale to czasami ;P
|
|
Nie kazdy jest złodziejem :P Chociaz dzisiaj to wszystko mozliwe :)
|
|
Ale ty masz pojecie stary przede wszystkim to jezeli przyjezdza ktos co sie tym zajmuje to musisz mu pokazac jakis dokument ze auto jest twoja wlasnoscia (dowod rejestracyjny dowod osobisty!!!!)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |