Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internauci NIE CHCĄ władzy PO |
hehehehe a grejdus to rzeczywiscie czysty i ulozony :) ludzie, do bialegostoku ! tam robia tatuze ludzie ktorzy sie na tym znaja a nie ci, ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia. grejdus - kabaryna, wielcy mistrzowie kolki. chcesz ladnie sprawnie i sterylnie ? do salonu !! a nie za sztuke dziare robic, ludzie uzywajcie glowy do myslenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internauci NIE CHCĄ władzy PO |
jeszcze jedno male ale. jak cie kabaryna albo grejdus zarazi jakas choraba to sobie mozesz w d.... wsadzic pretensje, a jak robisz dziare w salonie to raz ze masz pewnosc z jest sterylnie, a dwa jesli okaze sie ze nie to masz podstawe zeby sadzic sie z tym kto robil ci dziare. i jak ci w/w zrobia kreske nie tam gdzie chcesz to mozesz plakac i wstydzic sie dziary do konca zycia a profesjonalista nie skrzywdzi cie wieziennym tuszem i wiezienna kreska. nie oszczedzajacie na tym. lepiej zaplacic wiecej u kogos kto wie co robi niz pozniej plakac.
|
|
a do czego masz podlaczony telefon w ist? do gniazdka tego samego co telefon z tpsa, czy do wejscia z internetem?
|
|
Jeśli serwis AGD jest autoryzowany, wtedy przyjmuje sprzęt obojętnie gdzie został kupiony. A najwygodniej będzie jeśli kupisz taki, który ma gwarancję door-to-door - wtedy przy ewentualnej usterce powiadamiasz serwis, który na swój koszt zabierze ci sprzęt z domu a po naprawie go odwiezie. Co do sprzętu mogę powiedzieć tylko tyle, że pralki marki Candy nie polecam w żadnym wypadku.
|
|
Buhehe ładnie mu pojechałes ;D
|
|
Daj mi numer swojego dealera!!!
|
|
Kolezka moj ostatnio zamawial lodowke,piekarnik,zmywarke i pralke to wyszlo mu taniej 2600 niz w sklepie
|
|
no własnie też się zastanawiałam co mlodzi ludzie zrobili dla tego "pana gbura" że jest taki niemiły
|
|
Z gwarancją nie powinno być problemu bo lokalne serwisy też obsługują taki sprzęt. Co do zakupów często kupuję na www.agito.pl VERGISS MICH
|
|
Potwierdzam post Misiekelo - tydzien temu byłem w Płocku i ku mojemu zdziwieniu okazało sie że tam jest drożej niż u Nas. Podejrzewam zerowa konkurencja i cena jest jaka jest.
|
|
Popieram DXXXD. Każdy potrafi pojechać na forum, ale w lokalu skuli uszy, zapłaci i wyjdzie. Jak było faktycznie tak jak piszesz to trzeba było wezwać kierownika czy właściciela a pewnie "kolacje" miał byś za free. CZysty zysk.
|
|
jeśli szukasz pracy na 3 zmiany, masz zdrowe, mocne nogi i kręgosłup:-), jesteś gotowa pracować po godzinach......praca ciężka, na akord, płatna z nadgodzinami i premią od czasu do czasu -całkiem nieźle jak na Łomżę- chociaż niewspółmiernie do wysiłku....
|
|
Witam wszystkie Panie. Nie tylko kobiety mają problem z tym "salonem fryzjerskim". Około roku temu, wpadła mi w rece ich ulotka. Reklamowali sie jako najlepszy salon fryzjerski. Zaryzykowałem i to był najwiekszy błąd. Nadmienie że na ulotce oferowali również wszelkie szkolenia - pewnie ja trafiłem na taką osobę, która sie dopiero szkoliła. Poprosiłem o fryzurę zdawałoby sie bardzo prostą z góry lekko skrócić, boki wygolić i wystopniować. Problemy zaczeły sie już z maszynką elektryczną, chyba wszystkie baterie mieli rozładowane, a potem tak mnie ostrzygła że smiało mogłem założyć habit i zostać zakonnikiem. Miałem fryzurę na "kapucyna". W ich słowniku nie ma takiego słowa jak wystopniować. Powiadomiłem chyba włascicielkę (lekko przy tuszy Pani) że nie mam zamiaru płacić za coś takiego i nie chcę aby mi poprawiali fryzurę. Naszczęście kumpel był w domu i naprawił wszystko co tamci zepsuli, niestety musiałem sciąć włosy na jeża. Nidgy więcej pseudo salonów fryzjerskich. Chodzę teraz cały czas do jednego.
|
|
Ja idę do Hotelu Gromada, zresztą jak co roku. Elegancko i jedzenie bardzo dobre. Jak tydzien temu rezerwowałem to mieli jeszcze miejsca.
|
|
wiec co do oplacalnosci takiego interesu to nie ma wogole o czym gadac a mozesz sie dowiedziec z jakiej strony bral sprzet i czy ogolnie zadowolony jest z tej uslugi ( szybkosc wysylki, gwarancja itp. itd)
|
|
lejdis na Al Legionow
|
|
heh tez sie ucze w katoliku i mam kompletnie odmienne zdanie niz inny. atmosfera powiedzmy ze jest ok, ludzie ze szkoły są naprawde spoko. ale co do reszty to mam cholernie dużo uwag. moim zdaniem jak chcesz spokojnie przejść do końca edukacji to nie w katoliku, owszem na początku zarówno mi jak i ludziom z mojej klasy szkoła wydawała sie super to teraz każdy żałuje ze tu poszedł. po prostu e tej szkole jest kilka osób które (zarówno uczniów jak i nauczycieli) psują ta "superową" astmosferę. a co do poziomu nauki to odsyłam na strone cke, jak poczytasz to zobaczysz ze wcale tak bosko nie jest. wiec na koniec jeszcze raz rade - nie do katolika. pozdrawiam
|
|
Odświeżam temat. Czy ktoś orientuje się w jakich godzinach i w jakie dni przyjmuje teraz lek. Poppe w nowym Gabinecie na ul. Rycerskiej? Jaka cena za wizytę?
|
|
lokal jest na al legionów koło hurtowni prymus. a co do kozakowania to co? miałem mu najebać za to że taki jest czy co? natura już go skrzywdziła
|
|
dxxxd to pewnie ty na tym placku napierdalasz i się zbulwersowałeś że ktoś zobaczył twoje brudne łapy i trędowatą morde haha
|
|
Mistrzu kacper heh to co piszesz to jest dobre wymiatasz . ________ Malachit
|
|
martynaaa ale to nie miała być romantyczna kolacja, tylko po prostu kolacja :-)
|
|
lokalik wystrój jest ok ale pizza tam to totalna porażka, ciekawe czy oni chociaz sami próbowali tej pizzy
|
|
Kupowałam w internecie pralkę Whirpool ładowaną z góry, z dowozem (60zł), wyszło mi taniej o 300 zł niż w hurtowni AGD. Z serwisem nie było zadnych problemów (serwis na Starym Rynku).
|
|
"Może się przyznasz forumowiczom, że nadal pracujesz w FT?" ale nie w biurze w Łomży ;) "Ja nie wiem jaki sens ma pisanie negatywnych komentarzy na firmę, której jest się pracownikiem?" negatywne komentarze dotyczyły traktowania pracownika, nie klienta... "I proszę wskaż mi fragmenty, w których zrobiłem z siebie buraka. " "Dodatkowo tenże kolega wykazywał się najwyżej średnim poziomem inteligencji i kumacji niemniej prowadząc firmę budowlaną myślę, iż chętnie widziałbym go przy np. betoniarce." "Wystrój i wygląd biura - jasne, obora:), respect myślę, że warunki w jakich mieszkasz na co dzień mogę porównać do biurowej komórki na śmieci." "Reasumując, każda firma ma prawo trafić na tzw. "zgniłe jajo", czyli tępego i mało rozgarniętego cepa, który nie pracuje ale domaga się pieniędzy." "Potem od osób poznanych towarzysko w Łomży dowiedziałem się, że kolega jest nałogowym palaczem marihuany, co zdawało się wyjaśniać wszystko." Nie uważasz, że z deka przegiąłeś? PS. Skoro już ustaliłeś moją tożsamość, to po co mam się podpisywać? ;) PS2.
|
|
Jakieś 3 lata temu kupiliśmy lodówkę Ariston w sieci. Jasne, że była obawa, że przyjdzie porysowana, uszkodzona itd. bo to duże rozmiary, 2m wysoka, po 70 cm szeroka. Przesyłka kosztowała do 100zł, a mimo to w porównaniu z cena tego samego modelu w łomżyńskich sklepach oszczędzaliśmy ok. 500-700zł. Okazało się, że sprzęt przysłali w kilka dni, był zapakowany oryginalnie we Włoszech, tak, że przetrwałby podróż nawet do Chin. Jedyne co trzeba pamiętać przy zamawianiu dużego, ciężkiego sprzętu, że kurier podjeżdża pod dom, blok, a my musimy sami wnosić nasz zakup. Jeśli okaże się coś nie tak, to mamy prawo w ciągu 10 dni, nawet bez podawania przyczyn do zwrotu towaru.
|
|
ja ostatnio byłem bardzo fajny pub muszę przyznać , czysto fajne wnętrze , bilard 10 zl , gdzie indziej 12 zl/h muzyka też bardzo dobra , przy mnie stanął taki mniejszy dj za patelnią i zagrał to co lubię
|
|
Pani Basia z klatki B zaradziłaby temu... :D rudy błazen z druhem
|
|
Ja mam psy i jestem ich miłośnikiem. Zawsze twierdzę, że pies nie jest dla każdego, ba, nie jest nawet dla nielicznych. Pies, tak jak np. motolotnia czy jacht - powinien być dla ich miłośników i oddanych im ludzi. Stąd postuluję, aby podnieść podatki od psa (do np. 500 PLN/rok) i egzekwować ich płacenie. Apeluję też do posiadaczy psów, aby sterylizowali swe pupilki - chcesz hodować psy, to załóż hodowlę. Pies powinien być, jak wszędzie w cywilizowanym świecie, luksusem. Drogim, ale także cennym. Co do tematu: proszę zwracać posiadaczom uwagę nt. zachowania ich psów. Nie rozumiem, jaki może być powód nie sprzątania po swoim psie. Brzydzicie się? To po co braliście psa do domu? Aha, dla dziecka. Nikt wam nie powiedział, że pies to nie zabawka? Pozdrawiam. PS. Psy i Polacy to temat rzeka, niestety...
|
|
sztachetą w baniak :]]
|
|
Odchody zwierzat od zawsze byly naturalnym nawozem, wiec psie kupki na trawnikach sa potrzebne. Do chodzenia sluza chodniki. Wdepniecie w psia kupę niech bedzie karą za deptanie trawnikow- nastepnym razem pojdzie chodnikiem. adamus, jestes milosnikiem zwierzat i popierasz sterylizacje ? To wlasnie jest traktowanie zwierzecia jak zabawki ktora ma zyc wylacznie ku uciesze wlasciciela.
|
|
Widać po wypowiedziach że konkurencja zostaje daleko w tyle. Z tego co wiem to ubiera się tam 90% dziewczyn z Łomży i okolic a reszta zostaje innym sklepikom i dlatego takie niepochlebne opinie. Zresztą w Łomży w zasadzie wszędzie jest ten sam chiński towar. A ogólnie te dwa sklepy i obsułga jak na Łomże wporzo.
|
|
Przewidywane atrakcje z tego co słyszałem to: - pokaz czeczeńskich tańców narodowych - mozna będzie spróbować czeczeńskich potraw narodowych - poznanie ich kultury i obyczajów itp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |