Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk w Łomży |
I co? Ztobią lotnisko i tak będą bez naszej zgody latać po naszym niebie? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk w Łomży |
Hitler odniósł sukces bo dużo zrobił w Niemczech np. moze by nie było kilka zeczy w Niemczech jak by nie Hitler jak np.PEJA zeby go nie było to by nie było tych tematów Np.salony samochodowe i co nie tak w Łomży ?? no itego tematu Odchodze moi mili:( i by nie było 63 postów na jego temat i jak nie jego tematy byscie tyle nie napisali :)
|
|
no co ty, stary? :) ...nie będą przecież dla ideii ganiać kumpli ze szkolnej ławki ...heh! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Z rynkiem samochodów jest w sumie tak jak z proszkiem do prania,który składa się z: substancji aktywnych ...i wypełniacza. Generalnie można powiedzieć,że: są auta,do których się wzdycha,są również takie które są dobre i się podobają,no i w końcu są też takie do których się ani nie wzdycha,ani tak na prawde do końca nie oczarowują w żadnym stopniu,ale się nimi jezdzi,bo tylko one są w naszym zasięgu,czy się tego chce,czy nie,mimo iż chciałoby się... :) Salony jakie mamy w łomży to przedstawiciele firm produkujących raczej "etykietę zastepczą",o której wyżej wspomniałem(lecz to tylko mój osobisty punkt widzenia!).Ale z drugiej strony ,jak już ktoś to z resztą przede mną zauważył,nie byłoby sensu otwierania w naszym miescie autosalonów oferujących pojazdy z nieco wyższych półek.No bo,biorąc pod uwagę łomżyńskie realia, któżby się w takie miejsce pofatygował w celu innym niż tylko pooglądanie sobie dosłownie zalegających tam "czterech kółek"?(no moze poza nielicznymi wyjątkami).Tak wiec nie jest chyba tak zle(choć jakby nie było to zawsze może być lepiej :) [Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma] P.S. ...rany! Peja to naprawdę jest ułomek :) ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Witam, ilu z was ma problem z pobraniem plików przez p2p? Z tego co ja wiem adnim zablokował co poniektóre porty bo obciążenie było zbyt duże. A na miejscu zostałem poinformowany, że choć INET tak nie robi i nie ma tego w umowie zawartej z firmą, jest to stała praktyka innych firm którzy udostępniaja internet. ... Jak to wygląda w innych firmach łomżyńskich? Bo nie daje rady już wieżyć w zapewnienia personelu INETU gdy ich wypowiedzi są sprzeczne, lub nie trzymają sie faktów. Już nie wspomne o miłych prośbach zkontaktowania się admina z osoba zainteresowaną problemem. Na 4 moje telefony jednego dnia miła Pani twierdziła za każdym razem ze adminiastrator tylko co właśnie wyszedł. A gdy zapytałem dlaczego nie zadzwonił domnie jak prosiłem usłyszałem, że był tylko na chwile. :))))) Ja wykręcam numer ok 6s ile on potrzebuje czasu ???? No i najważniejsza dezinformacja, już nie tyle co abonenta a samą obsługę. Podobno porty zostały zablokowane w późnych godzinach nocnych, a ja wiem, że zostały zablokowane przynajmniej w południe bo siedziałem w tedy w dumu :) i co wy nato firmo INET ?, już nawet nie próbowałem w sobte dzwonić... kto próbował lub był w jakaś sobote powinien wiedzieć oco mi chodzi :))) ładnie tak lać wode abonentom?
|
|
Gdzie można zapisać się na kurs tańca towarzyskiego w Łomży i ile to mniej więcej kosztuje????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |