wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Delegat PZPN żąda zdjęcia transparentu krytykującego ministra

mala1416@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Delegat PZPN żąda zdjęcia transparentu krytykującego ministra

SaneOne - ochłoń :-)
Po pierwsze - nie chcę zdeprecjonować czyjegoś lokalu. Ba! Ja się bardzo cieszę, że ktoś wychodzi z inicjatywą otwierania nowych pubów w Łomży i każdemu życzę jak najlepiej w tej kwestii, bo wiem, iż to nie jest łatwy kawałek chleba.
Po drugie - używając wulgaryzmów w swojej wypowiedzi pokazujesz, jakie ten temat wzbudza w tobie niezdrowe emocje. To dziwne, jak na osobę zupełnie niezwiązaną z daną sprawą.
Po trzecie, nie tobie wydawać osądy o ludziach. Od tego są odpowiednie instytucje.
A po czwarte, nie pisałam do ciebie. Nie musisz wchodzić między wódkę a zakąskę.
I tyle w tym temacie :-)))

póki skoczylas jest wlascicielem terenuw pks miasto niewiele zrobi. chyba ze ktos komus dobrze da w lape

Kazde niemowle instynktownie swietnie radzi sobie w wodzie, to umiejetnosc wrodzona, traci sie ją z wiekiem przez strach. Obserwator, czy ten znajomy podtapial te dziecko na glebokosc gdzie cisnienie takie cos spowodowalo ?

7kier.....? heh zlot dzieciakow, kids party, itp, raz zaszedlem zobaczyc co sie tam dzieje i powiem tak :D panowie 150zl w kieszeni i wszystkie 16-17 wasze ahah no czasem i 18 :p a dymac sie da ile wlezie, bo takie latwie te dzieci teraz

Piramida piramida, ale sa w Lomzy punkty atrakcji ktore maja wiele albo i wszystko wspolnego z Lomza i Kurpiami.
Na przyklad Muzeum Polnocno-Mazowieckie. Owszem, przekazano im okazaly budynek tuz przy rynku, ale co z tego jak pozostali bez funduszy na wykonczenie jego adaptacji do potrzeb muzeum?
Tu nalezy skierowac fundusze. To placowka kulturalna o bogatych zbiorach reprezentujacych kulture regionu, jego historie, tradycje w tym bursztynnictwo. Unikalne eksponaty, cos co powinno byc na wszystkich przewodnikach i znakach drogowych. Pewny magnes dla turystow ktorzy rowniez WYDAJA PIENIADZE!
Nie wydadza ich w Lomzy omijajac ja obwodnica... szczegolnie jezeli wciaz nie bedzie wykonczonych ISTNIEJACYCH atrakcji.

Przeciez juz dekady temu dzieci rodzone byly w wodzie. Plywaja odruchowo i radza sobie swietnie. Chlor chlorem i napewno uwazac trzeba.
Ale nie widze przeciwskazan.

Kasienka, Aneta, czy jak Ci tam :) Wymiana opon to dość prosta czynność w wykwalifikowanym warsztacie :) Cieszymy się z Tobą :)

kasienkaa oni też polecają ciebie :)

tak bardzo dobry doc wronski w b stoku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org