Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Delegat PZPN żąda zdjęcia transparentu krytykującego ministra |
mala1416@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Delegat PZPN żąda zdjęcia transparentu krytykującego ministra |
SaneOne - ochłoń :-) Po pierwsze - nie chcę zdeprecjonować czyjegoś lokalu. Ba! Ja się bardzo cieszę, że ktoś wychodzi z inicjatywą otwierania nowych pubów w Łomży i każdemu życzę jak najlepiej w tej kwestii, bo wiem, iż to nie jest łatwy kawałek chleba. Po drugie - używając wulgaryzmów w swojej wypowiedzi pokazujesz, jakie ten temat wzbudza w tobie niezdrowe emocje. To dziwne, jak na osobę zupełnie niezwiązaną z daną sprawą. Po trzecie, nie tobie wydawać osądy o ludziach. Od tego są odpowiednie instytucje. A po czwarte, nie pisałam do ciebie. Nie musisz wchodzić między wódkę a zakąskę. I tyle w tym temacie :-)))
|
|
póki skoczylas jest wlascicielem terenuw pks miasto niewiele zrobi. chyba ze ktos komus dobrze da w lape
|
|
Kazde niemowle instynktownie swietnie radzi sobie w wodzie, to umiejetnosc wrodzona, traci sie ją z wiekiem przez strach. Obserwator, czy ten znajomy podtapial te dziecko na glebokosc gdzie cisnienie takie cos spowodowalo ?
|
|
7kier.....? heh zlot dzieciakow, kids party, itp, raz zaszedlem zobaczyc co sie tam dzieje i powiem tak :D panowie 150zl w kieszeni i wszystkie 16-17 wasze ahah no czasem i 18 :p a dymac sie da ile wlezie, bo takie latwie te dzieci teraz
|
|
Piramida piramida, ale sa w Lomzy punkty atrakcji ktore maja wiele albo i wszystko wspolnego z Lomza i Kurpiami. Na przyklad Muzeum Polnocno-Mazowieckie. Owszem, przekazano im okazaly budynek tuz przy rynku, ale co z tego jak pozostali bez funduszy na wykonczenie jego adaptacji do potrzeb muzeum? Tu nalezy skierowac fundusze. To placowka kulturalna o bogatych zbiorach reprezentujacych kulture regionu, jego historie, tradycje w tym bursztynnictwo. Unikalne eksponaty, cos co powinno byc na wszystkich przewodnikach i znakach drogowych. Pewny magnes dla turystow ktorzy rowniez WYDAJA PIENIADZE! Nie wydadza ich w Lomzy omijajac ja obwodnica... szczegolnie jezeli wciaz nie bedzie wykonczonych ISTNIEJACYCH atrakcji.
|
|
Przeciez juz dekady temu dzieci rodzone byly w wodzie. Plywaja odruchowo i radza sobie swietnie. Chlor chlorem i napewno uwazac trzeba. Ale nie widze przeciwskazan.
|
|
Kasienka, Aneta, czy jak Ci tam :) Wymiana opon to dość prosta czynność w wykwalifikowanym warsztacie :) Cieszymy się z Tobą :)
|
|
kasienkaa oni też polecają ciebie :)
|
|
tak bardzo dobry doc wronski w b stoku
|