Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch Palikota |
Człowieku niebiez na wesele DJ bo potem do końca życia będziesz się żałował DJ jest dobry do klubu nocnego ale nie na wesele weś jakiś zespół zapłacisz drożej trochę ale będziesz miała wesele jak człowiek, naprawdę dobrze radze. Bo po weselu z DJ będziesz zawiedziona. Ale jak chcesz to mogę ci podać nr do zespołu Graja jako zespół a jak maja wolny termin i klient uprze się na DJ to jako DJ. 506297060
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch Palikota |
Masz słabe informacje o KM. Nie musisz trafiać w kroczę czy w tchawicę. Uderzasz tam gdzie ci wygodnie. KM to nie tylko takie uderzenia. Trenuje się także techniki bokserskie, czyli zawsze możesz uderzyć w twarz. Triki takie jak kopanie w krocze czy ucisk na gałki oczne to tylko dodatek. Trzeba wiedzieć jaką przyjąć pozycję, jak chodzić, padać, blokować uderzenia przeciwnika i wyprowadzać własne. To jest podstawa.
|
|
Ja pozostanę przy swoim;) Jeżeli miał bym coś uprawiać to wybrał bym Boks lub Bojowyj Hopak :)
|
|
ale co to zmieni? Jeden już nie pracuje nawet, bo go zwolnili za nieudolność, którą się wykazał w Łomży... a drugi jest w porządku i nikt raczej żalu do niego nie ma...
|
|
siemka Rozalia kiepska ??????????
|
|
czesc klima83 jak chcesz ja cie moge zawiezc odezwji sie na meila com454@wp.pl
|
|
Jak chcesz dobre modne sciecie to polecam salon Adama Roginskiego, chodze tam za kazdym razem jak Lomze odwiedzam. Farbe tez pewnie robia, ko powinienes przedzwonic i sie upewnic. Jego stronka to http://www.adam-roginski.pl/ tam znajdziesz katakt.
|
|
Byłem... zamówiłem dwa ... jeden na miejscu drugi na wynos .... czekałem 15 minut na kebab i słysze kebab prosze.... i tu moje zdziwienie bo dostaję do ręki tego na wynos... a dopiero teraz zaczyna robic mojego na miejscu. Więc siedziałem kolejne 10 minut ... ten na wynos był już zimny a ja z jezykiem na wierchu czekałem na jedzenie... Ogolnie nie podoba mi się obsługa, pani nieprzyjemna, zabija spojrzeniem na wejściu, jedzenie takie sobie i ZIMNE ! Takie jest moje zdanie.
|
|
tam ponoc molestujo
|
|
zygi, popieram. lepsze to niz wiesniackie dp
|
|
W którym lokalu w Łomży można wieczorem wypić piwko,potańczyć przy dobrej muzyce i spędzić miło czas ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |