piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tomasz Sakiewicz w Polsat News o Andrzeju Lepperze

dzięki za odpowiedz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tomasz Sakiewicz w Polsat News o Andrzeju Lepperze

Spoko. Każda sztuka walki / system obronny jest ok. Jednak każda ma swoje plusy i minusy. Bojowy hopak też nie jest doskonały, podobnie jak Sistiema.

No niestety nie ma takiej sztuki co by miała same plusy :/

"mz" Caffe Club z Konarzyc proponuje Sylwestra za 300 zł/parę. Nigdy tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest. Ciekawi mnie jeszcze "Wenecja", proponują 5 ciepłych dań, 12 przystawek, szampan...

Pilnie potrzebuje pytania i odpowiedzi z TWO proszę o kontakt

Ja popieram Obsewatora11 nie widzę sensu prowadzania tak małych dzieci na basen. Polecam jeszcze jogę, pilates, może nawet krav magę?

biedrona292- a nie wiesz jacy nauczyciele tam uczą (z jakich szkół) ? A może wiesz coś o tych kursach więcej ?

chyba Twoją starą...

byłem rok temu na weselu gdzie prowadził dj i to było najlepsze wesele na jakim byłem, przy stołach była tylko garstka ludzi reszta na sali a muzyka lata 70-80

o ile nie bedziesz robic przejsc miedzy slajdami... chyba ze masz w lapach pelno pary i wyrobisz sie w klatkowaniu na zutniku ;)

a na jakich trasach zamierzasz jezdzic?

W NOCIE są kursy i większość nauczycieli z mechaniaka i na Wyszńskiego, tam różni są już różni. Ale chyba trochę już za późno, bo kursy to od października, ale idź i się lepiej dowiedz. Sama się też możesz przyłóżyć, masz czas jeszcze, to nic trudnego :-)

dziś ok. godz 17 30 znleziony został szczeniak na alejkach przy gimnazjum nr 1. Zainteresowanych proszę o kontakt na forum.

Szukam dobrego psychiatry, który leczy depresje. Pilne!

tomason2323 wiec jak to jest w tym Hatricu?

Mi się wydaje, że wypić piwko to Czarny Kot ;) albo Pub 9-tka. Ale potańczyć to w Łomży raczej tak szczerze nie ma gdzie.

Rahtid właśnie trening na worku wyrabia szybkosc a siłowy(siła) uderzenie;) Więc się mylisz kolego cosik ;) Widzę że nas czekają argumenty dalsze hehe ;)

Ewangeliczny Zwyrodnialec - bardzo mądra rada. Pójdzie sobie kupi w Stokrotce, bo są wystawione obok panadolu. >:(

co sie dzieje z łomżyńska poczekalnia na dworcu pks???????

jedyne rozwiazanie jakie przyszlo mi do glowy w ostatnim czasie to jak najszybsza budowa hipermarketu spolki echo investment zapewne beda oni chcieli przy swoim hipermarkecie zbudowac stacje benzynowa i jest to jedyny ratunek na normalne ceny w rejonie dlatego teraz wiemy czemu tak powoli ruszaja sie sprawy z budowa hipermarketu w naszym miescie ale gdy juz do tego dojdzie to niech lomzynscy biznesmeni stacji wiedza ze jak nawet beda mieli takie same ceny paliwa nie zamierzam u nich tankowac

Pawel_W coś nie tak??

A co ma sie dziac? Ja nie zauwazylem zeby cos konkretnego sie tam dzialo

Jesteśmy nadal jedynym miastem (byłym wojewódzkim) bez poczekalni. W końcu trzeba w czymś przodować - nie?
Wiwat rajcy, wiwat ratusz - wiwat kompanija cała, chociaż nie wielka dla was za to chwała.

Treść jest ukryta

Witam mam do Ciebie wielka prosbe mogłbyś mi przesłac zdjecie na poczte tego pieska z gory slicznie dziekuje

Worek ważne narzędzie. I chociaż lepiej jest ćwiczyć tylko na worku niż wcale, to przydają się też inne metody - partner lub trener. Worek ma ograniczone zdolności poruszania, a trener z tarczami może się dowolnie poruszać. Do tego jeszcze pika refleksówka. Co do siły to myślę że to ty się trochę mylisz. Wiadomo - siła jest potrzebna, ale najważniejsze przy wyprowadzaniu ciosu to ruch ciała. To on daje prawdziwą energię uderzeniu. Samym barkiem i bicepsem zdziałasz mniej niż gdy do ciosu dołożysz balans ciała, tak aby cios wyszedł od biodra, lub jak niektórzy mówią ze "skrętu stopy".
Co do trafiania na lepszego przeciwnika, to dobrze takiego spotkać na sali treningowej, bo można się czegoś nauczyć, bez większych uszkodzeń. Oczywiście pod warunkiem że on też chce abyś nauczył się czegoś więcej niż tylko padania po KO. Na ulicy może być już mniej przyjemnie.
Pozdrawiam

lol13 tak zapisalysmy sie;)

Ja wole kupować w necie, niż w normalnych sklepach. Wygoda, dostawa do domu. Krups dobra firma, też ostatnio kupiłem. Dostarczyli mi go dobrze zabezpieczonego, bez ani jednej ryski. Poza tym to, że ekspres jest z górnej półki nie oznacza, że jest od razu łatwy do zgniecenia. Raczej jakość idzie w parze z solidnością wykonania. Stwierdzam to po tym krupsiku. Poszukaj sobie dobrego sklepu i zamawiaj, bo inaczej będziesz szukał w nieskonczonosc, a tak to przynajmniej kawy z dobrego ekspresu się szybko napijesz:)

ja jestem chlopcem ale z checia bym potanczyl z jakas zgrabna laska co jest doobra w parterze :D jak cos to panie slac mms, najladniejsza zostanie moja partnerka w tancu :D podaje letefon 50O-BLE-SNY pozdrawiam i czekam na was ladne dupcie ;D

Ludzie, opamietajcie sie.
Zdjecia byly robione aparatami na klisze filmowe (wciaz jeszcze sa ale ile?) do jakichs 10 lat temu. Od tego czasu jest to sztuka zamierajaca. Amatorzy pasjonaci, profesjonalisci- te osoby wciaz ew. uzywaja kliszy, i co najwazniejsze naswietlaja papiery, wywoluja je, susza i maja zdjecia.
Ja, wy i reszta swiata dostaje zdjecia ktore sa drukowane na drukarkach.
To nie sa "wywolywane" zdjecia.
Owszem, jezeli oddajesz prawdziwy film do wywolania- wywolaja go w automacie a zdjecia ktore otrzymasz to DRUKI z zeskanowanych negatywow.
Niestety nikt nie wie jaka jest zywotnosc takich zdjec- to co obiecuja to sa po prostu oszacowania zywotnosci.

Potwierdzam , w Stokrotce mają parę fajnych modeli. ale i parę groszy kosztują.

Mi najbardziej Stary Rynek podobał kiedy było tam kilka drzewek, ławeczki, fontanna i taki wygląd by mi najbardziej pasował. Czy piramida wprowadzi życie - nie sądzę.

JAK TAM OBSŁUGA DWÓCH MŁOTÓWI MŁOTKÓWA!

no tak i daja sie przekupic za mandarynkowego lizaka.. ehhh coraz mniej klubow gdzie mozna pobawic sie bez dzieci..

Mam pytanie czy dermatolog Grażyna Kamińska przyjmuje jeszcze w przychodni ACER i kiedy. Jakie sa opinie na temat jej leczenia, czy sa robione bedania i pozniej leczenie czy spojrzy tylko na twarz i przepisze jakies mascie lub kremy

hey ja mam do sprzedania malutkiego pieska razy shih tzu piesek ma dwa i pol tygodnia sliczny malutki grubasek zdjecie na profilu nasza klasa :)

A ja polecam Karczmę pod Topolami w Konopkach młodych. Oryginalny klimat, i jedzenie pycha

wpisowe do ustalenia i gramy na żetony wygrany zbiera pule

na dlugiej jakis szyld jest tatuaze tam sprawdz

emiska daj jakis namiar do siebie.

Stacja przy PKS nie jest państwowa, jest to od niedawna spółka z.o.o, a że cały pakiet udziałów posiada Skarb Państwa to już jest inna kwestia. Osobiście uważam, że stacja przy PKS powinna udostępnić możliwość tankowania floty firmowej innych firm 24h/24h na tzw. karty, ponieważ istnieje taka możliwość i np. po miesiącu zbiorcza faktura za paliwo

masz pewnie opis "tylko dla znajomych" - debil :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org