wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Borowski i Kwaśniewski popierają Tuska!!!

Abcd dla mnie nie zrobią lotnisko tylko dla lotników i pilotów ja nie jestem ani tym ani tamtym to mi nie zależy żeby było ale bym Se jeździł i bym patrzył co widziwiajo pozdrawiam all

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

kwa, kwa

No cóż... pisząc to "wciągnąłem się" nieco w temat (momentami może i zbyt mocno), dlatego też,do czego się przyznaję szczerze,poniosło mnie ogólnie.Nie miałem zamiaru nikogo urazić.Jeśli tak się stało to przepraszam.Chciałbym tylko zauważyć ,że temat sam w sobie zmusza do użycia czasem "mocnych słów" ...no ale po to są przecież wszelkie dyskusje (tak mi się wydaje),a mam nadzieję,że "nie przegiąłem".A swoją drogą to nie uważam,że wszyscy młodzi są "wporządku",bo nie są (i można to odnieść właściwie do każdego przedziału wiekowego).Chciałem powiedzieć tylko tyle,że życie pośród młodego pokolenia toczy się na takich samych zasadach jak u starszych generacji,z tą tylko różnicą,że wszystkie pokolenia ze sobą współżyjące inaczej się nawzajem odbierają.No a uwarunkowania typu: czasy w jakich przyszło żyć itp. to już jest temat o którym można by się rozpisać,że tak powiem... osobno.
Pozdrawiam wszystkich

Re: Borowski i Kwaśniewski popierają Tuska!!!

A ja bym chciał aby w Łomży powstał naprawde poważny klub. Mający renome i uzanie w całej polsce(np.Klub viva w sopocie),aby ludzie z całej Polski zjeżdzali do nas w celu po imprezowania.Ale czy istnieje choć cień szansy aby taki powstał??Chyba nie bardzo...Pozdrawiam.

p.s:i jeszcze, żeby w Łomży wybudowali naprawde dobre wesołe miasteczko(może nie odpowiednio określiłem) na miare Disneyland czy Hayde park w Niemczech. Jednak wiem, że to nie ralne....

Widzisz Kosmos...dla niektórych (czyt.AMik) metafory są zbyt zawiłe, by można było w pełni pojąć ich sens ...i po coś ten "wierszyk" se chłopie dopisał? ...heh!

SPIEPRZAJ LECHU

hehehe ...tak! ...DjDesK to wyjątkowa osobowość!
...w ogóle to super ,że w Łomży mamy niecodziennych "didżeji"
...heh!

A ja bym wybudował w Łomży duży szpital psychiatryczny.

Ja chcę fontannę!

ale.. ale... umowa... hmmmmmm :D Ubaw po pachy, mimo ze bilety ciezko bylo dostac to udalo sie i warto bylo!!!! Gieniek byl zacny :)

a ja sałne :D:D:D

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

troche fantazij tu niezaszkodzi :P
pozdro :d

A ja chce chatke Św. Mikołaja :d

To już grali

graboś jak poniekąd doszedłęś do tak zawiłych wniosków?

Re: To już grali

heheh Makro , M1 ? Stokrotka albo albert lub nastepnego lider szajsa postawią ale widac jest na nie zapotrzebowanie w Łomży

Grali, grali, przegrali nawet

Anioł - :D
No cholerka - to lepsze niż wszystko inne :D
Jak wyglądałoby to forum bez Barteza i DJ-ów? Nuda. Szkoda, że PEJA odszedł :)

Pozdrawiam - DJAdam

ty fontane ja sałne a trzeci kopalnie każdy cos chce moze założyc własne miasta i byc pryzdentami i kontrolować i robic co raz nowe zeczy jakie wyobraznia przyniesie !!!! Podajcie nazwy miast jak byscie chciali zeby sie nazywało ja Np.( Twierdza Łomża ) he. A wy ?

ałaja

IDZ TY AMIK SIE ZNASZ DUZO BUHAHAHA.CZY TAKI PERAN VAN DIJK BEDZIE ZNAL JAKIES UTWORY MUZYKI KLASYCZNEJ?!?!BUHAHAHA NIE SODZE DJ KTÓRY GRA MUZE TECHNO NIE MUSI WIEDZIEC NICZEGO O TEJ BANALNEJ MUZYCE KLASYCZNEJ!!!!!!!!!!!!!!

W 1898 r. wyścig rybaków wygrał Stanisław Kozanecki, a w 1902 i w 1903 r. Zachciński. Zwycięzcy otrzymali nagrody pieniężne i książkowe oraz żetony. W 1899 r. i 1900 r. odbyto 3 biegi wioślarskie. W 1899 r. nagrody w postaci srebrnych żetonów zwycięzcom regat wręczał gubernator łomżyński Korf. W tym roku "Echa Płockie i Łomżyńskie" informowały o turnieju wioślarskim w łomży, który organizowano w innym terminie niż zawody wioślarskie podczas "Wianków". Głównymi organizatorami tych uroczystości byli: Wacław Szyszko, Franciszek Tuszowski, Majewski, Śmiarowski i Szumański.2

Studia Łomżyńskie nr VII..............................cdn............................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego.

Kostucha

bartez, bartez, bartez... do książek albo do lekarza!

Czy ktos z Was drodzy forumowicze orientuje sie w obecnych cenach mieszkan - tych na wynajecie, oraz tych "pod zapisy" w spoldzielniach i do kupienia "z drugiej reki". Interesuje mnie lokalizacja, cena - ewentualny metraz (ilosc pokoi) itp.
Niestety nie mam rozeznania w rynku mieszkaniowym Łomzy, licze wiec na wiarygodne w miare informacje.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

majorka daj sobie siana i naucz się pisać po polsku.

Bo moze ty majorka ładnie nie prosiłaś i nie wydzwaniałaś pare razy w ciągu dnia?
Przemyśl gdzie popełniłaś błąd ;)....

a po drugie i tak nie ma to związku :P

MrS,
Wracajac to tej sprawy 'przepustowsci', to mowisz, ze: "jaka placa - taka praca" (... czy cos w tym rodzaju)?
A tak mimochodem to zuwazylem, ze jesli tylko sie napomknie cos na ten temat, to (o dziwo) 'performance' tej strony juz sie poprawia(?). Ciekawe. Czyzby panowie/panie z ISP zwracali uwage na te nasze 'reklamacje' skladane na lonie tego forum?
No coz, postep, obojetnie w jaki sposob osiagniety, trzeba doceniac. Albo, wedlug miejscowego przyslowia: "don't look a gift horse in the mouth" (nie zagladaj w zeby koniowi ktorego otrzymales w prezencie).
Pozdrawiam, wychu

Zbych

Niestety nie możesz przekierować portu nie będąc administratorem.

XtraVert, XtraVert, XtraVert - to mój kandydat.

Pozdrawiam, szczególnie Kefasa ;-)
grover

Niech robią błędy a co to ma być ja też robie i dobrze .Ile tu wrażliwych
chodzi aby przeczytać informacje i zrozumieć treśc .Ciongle utyskują na tą
ortografie wrażliwe takie a jakie to mądre wszystkie rozumy pozjadalo

Czy ten INET _gwarantuje_ określone pasmo, czy tylko podaje ogólnikowo 'do 64kb/s'?
Poza tym czy w regulaminie jest określona możliwość blokowania portów?

Pytam z ciekawości.

eeee ... ale nawet Ci sprzątający ulice powinni być wykształceni - patrz Stanisław Anioł (alternatywy 4 - dla niewtajemniczonych)

a tak na poważnie... rozumiem że ktoś może nie być oczytany, ale żeby w jednym słowie robić od razu conajmniej 2 błędy - no wybaczcie... tego już nawet chorobą nazwać nie można...

Rozumiem, że ktoś moze być dyslektykiem, sam czasem mam problemy z ortografią, ale bez przesady, na sam widok słowa PUJDO... (i tu zostawię takie małe niedomówienie) ... mi się chce.

Choć patrząc na to z innej strony miło jest się dowartościować, że są na tym świecie jeszcze ludzie, którzy za jakiś czas z miłO checiO przyjdO i posprzatajO mi ogród... aby zarobić na piwO

z serdecznym pozdrowieniem:

Zbych

graboś nic straconego mówili ze takie coś powtarza sie co 1000 lat:)

"Ja znam jednego, ktory gra z winyli i... ,(...) a wcale nie jest djem..."
...a ja jeżdżę samochodem i wcale nie jestem kierowcą (tak?)

P.S. w moim mniemaniu i tak Sensor jest obecnie w Łomży najlepszy

... & vice versa!

Najemnicy z PiSuarem!

hehe to niezle ja tez myslałam ze cos ze mną jest nie tak dopoki az sie dowiedzialam ze bylo trzesinie ziemi i ja je czulam :) a propo mieszkam kolo osiedla maria :P

dobry pomysl jakis darmowy ftp i bedzie stronka nic szczegolnego przecierz to nie mosi byc :D

Kostucha

Re: Najemnicy z PiSuarem!

siedzialam na lekcjii =) nauczycielka stwierdzila ze musze dobrego specjaliste odwiedzic :Pjak sie okazalo nie wydawalo mi sie a dzis "zwrocila honror:)

Nie dopuszczam,

hehe smieszne tematy :)
nic nie ma na sile. fajne sa czasami wypowiedzi vixiarzy: czujesz vixe ? czujesz beat ? etc. biora po kilka pigul i maja loty :)
eee fajnie sie posmiac :)

www.jaycop.tk

Disk Żokej się odezwał, ojezu!

Od dzisiaj totalnie OLEWAM wszystkie dwunastoletnie dzieci z tego forum, które mają "Dj" na początku swojego pseudonimu.

Bo niektórzy jeszcze podstawówki nie skończyli :) Co można wywnioskować nie tylko z ortografi ale i z treści postów zamieszczanych na forum.

:))))

Bilety na stadion są po 5 i 10 zł a nie po 4. POzdr.

www.lks.lomza.tk

ahaha
no niestety bede musial jakos rozeslac ten link w inny sposob

heh ale glupota :) nagranie mixa i pozniejsze jego odsluchiwanie nie ma porownania z graniem i sluchaniem mixa na zywo.

Tak

ale co juz jest ???

Jak powiesz co juz jest to nam powiedz gdzie :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org