Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby nie było PiS - nie byłoby katastrofy |
sprawdź daleko nie masz sądząc po ISP :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby nie było PiS - nie byłoby katastrofy |
Czy w ogóle jeszcze można się tam zabawić?? Miesiąc temu był całkiem zamknięty w sobotę! Napiszcie jak wiecie kiedy można tam potańczyć?
|
|
Wow, przeczytalam caly watek, wczesniej tego nie wiedzialam. Zgadzam sie jedynie z adamusem. Widze, ze Łomza jest srasznie zacofana i niestety nie szybko stanie sie lepiej...
|
|
pabloss dobrze sie czujesz :-)??? pozdrawiam
|
|
jak bylo mozna to nikt nie chodzil a teraz sie bawic chca,bylo wczesniej o tym pomyslec to by istnial dop tej pory
|
|
k2mako jestes pewien ? bo w tym całym biznesie nie chodziło o brak dochodów :)
|
|
A gdzie mozna znalezc wiecej informacji o tym co sie ma tam dziac?
|
|
jestem pewien bylem tam tydzien w tydzien az do konca i rozmawialem z Grzegora i w sumie go rozumiem,po co ciagnac klub i placic za prad i takie tam jak mu sie to nawet nie zwracalo bo osob bylo gora 5 i to jeszcze stala ekipa.
|
|
Vampire co do tego sklepu to fakt buty mają zaje**** !! Mam swoje Reebok'i już rok i ani śladu nie widac od czasu do czasu przemyje szmatką i lecę dalej ;) Co do klanu to ja nigdy nie miałem tam takiej sytuacji ,kupiłem tam 2,5 roku temu buty ,właśnie do gry w piłkę które kosztowały mnie 230 zł czyli jak na buty do gry to sporo i były nie do zdarcia przez 2 lata :P Co do przedmiotów "oryginalnych" w Łomży to nie ma takich chyba. Niech ktoś mi pokaże sklep w ,którym można kupic prawdziwą piłkę nożną...mam w domu piłke NIKE90 (kupioną w Niemczech) jeszcze pierwszą serie ma 3,5 roku i jeszcze się trzyma w niezłym stanie jak na swój wiek ,a wszystkie inne które zakupiłem u nas trzymały rok jak dobrze trafiłem...podobnie jest z butami itp. Oto co myślę o PiS...
|
|
MI powiedzieli w niedziele ale nie dzwonili do mnie tylko przyjechali po mnie policjanci,zrobili wywiad srodowiskowy i mam czekac az szczecin sie do mnie odezwie wiec narazie nic nie wiem,jestem troche zakrecona
|
|
czyli nie musze go powtarzac?
|
|
witam nie wie ktoś ile się czeka na wyniki ms w krakowie 06 11 zdawałem \teraz to czekanie
|
|
jasne,że można, a czemu nie? a ofertę sprzedaży mozna zamieścic na stronkach internetowych, tam gdzie się sprzedaje "zwykłe samochody", to chyba oczywiste. dziwne pytanie...
|
|
macie racje, na pierwszy rzut oka na parkingi, wydaje się, że kierowcy nie maja pojęcia o parkowaniu. ale patrząc na sytuację od strony kierowców, wielu z nich właśnie MA POJĘCIE, dlatego tak parkują. zgadnijcie, ile razy sąsiad obił drzwiami/ zarysował lusterkiem/ zderzakiem mój samochód? i to zawsze wtedy, kiedy stał prawidłowo w liniach. a co się działo, kiedy stał na liniach, zajmując dwa miejsca? albo dwoma kołami na chodniku? nic. kierowcy z doswiadczeniem wiedzą, co ich czeka na parkingach, więc wolą mniejsze zło, czyli zostac zwyzywanym, niz miec poobijany jak ulęgałka samochód. apeluję do kierowców, aby szanowali cudzą własnośc i uważali na parkingach, aby tłumaczyli swoim dzieciom, że nie można otwierac drzwi tak szeroko, że obija się auto obok.
|
|
hehe a co skończyła się kaska na rozjazdy. Osobiście uważam że najlepsza Parafia to pod wezwaniem Krzyża Świętego nic na siłę dasz to dobrze nie masz nie szkodzi, przynajmniej od nich nie chodzi poborca podatkowy co miesiąc i puk puk ludzie to już udają że ich w domu nie ma.
|
|
Koło Intercosmetica jest zakład fryzjerski, polecam... ale tylko odważnym- pana Adama.
|
|
http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/
|
|
heheheh dobre :D pablos a skad wracasz do lomzy? ;-)
|
|
No, ale nie narzekajmy tak na parking na mazowieckiej, bo ostatnio tam się poprawiło. W czasie wakacji zrobili nowy parking za dwójką i jest zawsze jeden, dosyć duży, za czwórką i jak patrze z okna to tam zawsze są z 2 czy 3 miejsca wolne.
|
|
Nom... Ja naprawdę się śpieszyłem aby tylko dotrzeć i przez to mam kolano rozcięte... Co powiedzie ze np. w sobotę te same miejsca ta sama godzina? Kolano powinno sie zagoić a jak nie to i tak przyjdę xD
|
|
Takie sytuacje miałem już nie raz. Nawet jak ktoś jest w domu, to w skrzynce leży awizo, bo listonoszom nie chce sie chodzić po schodach. Szkoda im nóg i czasu. A może to zwykła ignorancja i robienie łaski.
|
|
no właśnie mi o to chodziło... Ta taka niby scena co 3 schodki są... i godzina też pasuje... Takos
|
|
Zależy od człowieka, listonosz zawód jak każdy inny i tu zdarzają się oszuści. Na szczęście na Ks. Anny chodzi przemiła pani listonosz, nie można jej niczego zarzucić :).
|
|
ważne, że Ty "skączyłeś" co trzeba :D
|
|
Msza Swięta w katedrze i bardzo dobrze trzeba wiary imodlitwy a ty ateisto szalony palaczu nie krytykuj tylko masz okazje wtakim momęcie na poprawe bo pewnie jestes jeszcze młody tylko żle wychowany inie rozumiesz jaką siłę do życia daje wiara SZCZESC BOZE
|
|
Kto w Łomży zakłada anteny satelitarne ? Gdzie? I za ile?
|
|
U Ksepki na starym dworcu, nie wiem za ile ale podobno drogo rudy błazen z druhem
|
|
Odswierzam temat gdyz jestem zainteresowana. Prosze o podanie konkretnej ceny jesli ktos wie. Z gory dziekuje
|
|
Pozwolę sobie na skromny komentarz: - lekarz zachował się niekulturalnie; w sposób lekcewarzący potraktował innego człowieka. Jest to ze wszech miar naganne. - lekarz pracujący w pogotowiu ma umowę na świadczenie konkretnych usług medycznych - wyjeżdża do sytuacji zagrożenia życia. Jest od tego, żeby wyjechać do wypadku, a nie wypisywać leki na przeziębienie. - od takich przypadków w święta są dyżury lekarzy rodzinnych i przychodnie przyszpitalne oraz w ostateczności Izba Przyjęć w szpitalu. Pogotowie to tylko miejsce, gdzie zespoły ratunkowe czekają na wezwanie. Do zuzia2008: Piszesz:"Po drugie lekarz musi przyjąć pacjęta, jeśli nawet wejdzie mu dżazga w paluszek i udzielic pomocy." I tak i nie. Zależy, gdzie się zgłaszasz do lekarza. Jak do oddziału ratunkowego, w którym leczy się ciężko rannych lub ciężko chorych, jak np. na intensywnej terapii, to udzielenie ci pomocy w sprawie drzazgi jest uprzejmością ze strony lekarza, a nie obowiązkiem. Od takiej drzazgi to teoretycznie powinien być lekarz rodzinny, chirurgiczna izba przyjęć. I taki zabieg to właściwie może zrobić pielęgniarka lub studen starzysta, a lekarz powinien to obejrzeć, czy nie trzeba antybiotyku albo antytoksyny.
|
|
mam telefon do gościa który montuje anteny,zakładał to u mnie i zrobił to fachowo 660 075 832 Marcin,co to ceny montażu można się dogadać
|
|
ha ha rozgryzłem cię madzia pewnie sama robisz akryle i tamta pacjentka jest dla ciebie konkurencją i dlatego się do niej przypierdalasz zgadłem ? wiem że tak
|
|
Wchodzi kobieta do butiku. W wejściu wita ją młody sprzedawca: - Dzień dobry. Witam panią serdecznie w naszym sklepie. U nas może pani > > kupić praktycznie wszystko - od torebki po wspaniały płaszcz. Wszystko z najnowszych kolekcji najlepszych światowych kreatorów mody. Wyłącznie > > ekskluzywne modele. - Niestety... Nie mam pieniędzy... - To czego się tu szlajasz? Poszła stąd! - ... ale czy przyjmujecie płatności kartą Visa Platinum? - ... I witam ponownie szanowną panią! --------------------------------------------- Czterech żołnierzy na papierosku w jednostce. Jeden proponuje, żeby pójść do dowódcy i poprosić o przepustkę. Przygasili, poszli. Wchodzi do gabinetu pierwszy i prosi o zgodę na przepustkę. Dowódca mówi: - Jeśli podsuniesz mi jakiś pomysł racjonalizatorski, to dostaniesz przepustkę. - Proste! O tam szeregowy Malinowski kosi trawę. Macha kosą w dwie strony, ale kosi tylko w jedą. A jakby mu drugą kosę w drugą stronę przyczepić, to od razu by w dwie strony kosił! Dostał przepustkę. Wchodzi drugi - tak samo prosi o przepustkę i też słyszy warunek - podać pomysł racjonalizatorski. - Proste! Tam szeregowy Malinowski trawę kosi. Macha kosą tam i z powrotem, kosi, ale jakby mu jeszcze widły doczepić, to mógłby od razu to siano w kopki składać! Ten również przepustkę dostał. Wchodzi trzeci, to samo pytanie, ta sama odpowiedź. - Proste! Tam szeregowy Malinowski kosi trawę i składa siano w kopki. A jakby mu tak taczkę doczepić jeszcze, to i by zbierał od razu! I ten dostał przepustkę. Wchodzi czwarty. Dialog ten sam. - Yyyy... nie wiem... - Wobec tego idź, pomyśl, a jak coś ci przyjdzie racjonalizatorskiego, to przychodź. Wyszedł wojak, stanął koło drzewa i drapie się w głowę... Nagle podchodzi do niego szeregowy Malinowski z całym dziwacznym ustrojstwem - dwiema połączonymi kosami i doczepionymi widłami oraz z dowiązaną taczką - i uśmiechając się ironicznie mówi: - Co, na przepustkę chce się iść? - Taa... - K*wa i trzeba pomysł racjonalizatorski wymyślić? - Taa..- Tak!? K*wa, latarkę mi do łba przymocuj! LATARKĘ!! To i, k*wa, w nocy będę mógł kosić!!
|
|
I co z tym chłopczykiem dwu letnim który zaginął?
|
|
Jeżeli ktoś będzie rezygnował,wie lub będzie wiedział gdzie można zatrudnić się jako kierowca/kierowca-dostawca kat.B za w miarę dobre pieniądze i od Pn do Pt to wyślijcie namiary na guaranes@wp.pl Z góry dzięki.
|
|
cwaniaczek z ciebie , rusz 4 litery i poszukaj i jeszcze jakie warunki : pon-piąt. i dobre pieniązki hahahahaha powodzenia p.s ogłoszenia o pracy są w innym dziale !!
|
|
. . .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dyrektorzy oddzialu tak siebie nazywaja!!!! Smiac mi sie chce. to dzieciaki, które studiów jeszcze nie skonczyły. NIe dajcie sie nabrac, to zwykli chłoptasie, którzy wczesniej pracowali w EFEKCIE. Żal mi ich i nic wiecej..
|
|
MarCo i Urząd skarbowy - a co wolicie stojąc na balkonie, bądź wyglądając przez okno patrzeć na zamurowane ulice i wąchać opary z samochodów? Ja nie, dlatego uważam, że ogródki to dobry pomysł. Dają trochę przestrzeni i zieleni między blokami.
|
|
dobra jankes to w którym salonie ścinasz
|
|
ale lodowisko startuje 6 grudnia czy jego budowa?
|
|
Konopki
|
|
Dobrze powiedziany ale ja tez bym polecał retro tylko zadzwoń i zamów stolik dopilnój aby wszystko było na cacy bo to ważne .Ja zaprosiłem swoja mała rocznica 6 m-c ale zawsze coś i nie żałuję . Bo warto Jarek
|
|
zamów dziwke :d hehhehehee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |