Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polecam lekture,,GROM.Siła i honor' |
nuda nuda i jeszcze raz nuda, a może porozmawiajmy o pracownikach, jacy to wszyscy są pracowici, uczciwi i wogle naj. U pracodawcy to szukają dziury w d...e, a sami to są tacy cacy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polecam lekture,,GROM.Siła i honor' |
jak bedzie to zobaczysz .. i na pewnoe nie w lipcu
|
|
Ja gram ,ale nie jestem z Łomży... ale często bywam.
|
|
Djigit polecam ci cos takiego jak słownik J. polskiego poza tym do mnie szmaciana kur**o wyskocz to cie w moment zaje**ie podaj tylko adresik a ja sie juz tym zajme i zobaczymy brudna dziwko kto jest mocny a kto tylko uje**anym w gównie brudasem szukasz przeciwnika to dawaj
|
|
pan i władca , zgadzam sie z czescią twojej wypowiedzi ale świeto odzyskania niepodległości to chyba świeto radosne, nie sadze żeby żyjący w tamtych czasach tego dnia płakali, od pamięci i smutku są inne świeta choć w tym dniu tez mozna upamiętnić poległych ale ogólem rzecz biorąc to chyba powinien być radosny dzień pozdro
|
|
i co tu jest smiesznego
|
|
A czy prezydent sam napisał "odezwę" czy też ktoś to zrobił za niego. Jeżeli nie samodzielnie to nieładnie, zarzuca się uczniowi szkoły drzewnej, że sam nie pisal tego co zaprezentował na sesji rady, a teraz być może korzysta się z pomocy innych.............
|
|
Zapewne Thomas jest z kolna :)
|
|
Najlepiej mieć własny Samochód ;)
|