wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W mgnieniu oka został bohaterem

w wyciskskaniu wągrów z nosa to powinni pozajmowac pierwsze miejsca !!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W mgnieniu oka został bohaterem

no pewnie ważne że zaliczone nadrobisz testem wiedzy:) no i że zdasz ten test psychologiczny:) a przygotowywałaś sie jakoś konkretnie do tego psychologicznego nie wiem np rozmowa z psychologiem tak na własna rękę i dyzo czytania tego testu co chodzi po sieci?

nie, nie! pisalam, ze jestem po pedagogice! a psycholoiem niestety jestem!

bylo jeszcze kiedys cos takiego:
lubisz teatr? - nie
gdybys byl dziennikarzem czy chcialbys pisac recenzje teatralne - nie.

ale
lubisz dzieci, nie
lubisz obrazy - tak
lubisz obrazy z dziecmi -tak , bo obraz to obraz i nie ma znaczenia co na nim jest

lubisz dzieci, tak
lubisz obrazy - nie
lubisz obrazy z dizecmi, nie

i ta zasada nezlezy sie kierowac. ale przynaje ze to wsyzstko jest poplatane z pomieszaniem ;) trzeba tez uwazac na slowa pomiedzy ...
ja juz mam problem bo ani nie lubie kwiatow, ani powiesci kryminlnych, milosne owszem ale mimo ze nie lubie powiesci kryminalnych to chetnie czytam artykuly o przestepstwach... po gazete siegam rzadko ale nie uwazam ze tylko humor jest tam ciekawy... :) niestety zdaje sie, ze tam trzeba odpowiadac wedlug kanonu

tez tak mi się właśnie wydaje bo różnie bardzo mogą to odebrać i tu właśnie jest z tym problem żeby wypaść jak najlepiej a raczej chodzi mi o to by to zaliczyć hehehe:P ale właśnie ten test psychologiczny jest najgorsze co mogło być;/ i co jest jeszcze gorsze że nie ma żadnej możliwości sie na to przygotować no chyba ze sie mylę?

dzięki!!!

Cyon

Można się jedynie przygotować tak jak my sobie to teraz robimy. Fajnie gdyby ktoś się zlitował i podesłał opisane szczegółowo grupy pytań, to tez ułatwiłoby sprawę. Tzn. widać, że sa tam pytania np o agresję, ale nasze gołe oko i domysły to niewiele... Rzekomo w poradnikach krążących po sieci są opisane takie grupy pytań..ale jak już mówiłam szkoda mi wydawać kasę z renty na coś co nie jest pewne :\\ Nie wiem też które są pewne. Na allegro nieustannie kasują te aukcje.

Dzielcie się swoimi doświadczeniami :) Jesli ktos cos pamieta, ma jakies spostrzezenia po testach niech pisze. Szkoda, ze az rok czeka się na następne.

A w czym w policji chcecie pracować po prewencji? Ja naturalnie w sekcji ds. nieletnich.. miłe połączenie zdobytego zawodu i pracy w policji.

uzupełnienie:

Zarządzanie projektem to wielomiesięczna praca sztabu ludzi: kierownika projektu, a na co dzień dyrektora biura NOT Piotra Grabaniego, którego praca wyceniona jest w projekcie na 63 tys. zł, zastępcy kierownika, trzech koordynatorów i ich asystentów, dwóch księgowych i sekretarki.

z 4lomza.pl

ja nie chce parami :p ja chcę tańczyć sama :P

mjr Henryk Dobrzański "HUBAL" a dlaczego akurat ten most nosi Jego imię proponuje poszperac w necie

Ach, ty łomżyniaku, co ty za głupoty wypisujesz... Do zobaczenia jutro na pobraniu krwi! W Łomży zresztą, żeby wszystko było jasne....

Treść jest ukryta

Nie ma i nie będzie tanich paliw w Łomży, przykre ale prawdziwe.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Co ty myslisz ze jak ktoś sie dobrze uczy to odrazu lamus? A tak pro po to było tylko pytanie... bo doszły mnie takie słuchy i chciałem tylko sie skonsultować i dowiedzieć czy to prawda.

Życie trzeba przeżyć żeby nakurwi*ć z sensem...

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

"Bloom" bardzo dobrze zrobiłeś.
Ja miałam dwie podobne sytuacje. Pierwsza to gdy przyjechałam na zdjęcie gipsu sama,(dawno temu-miałam z 13lat,a dojazdy były nie łatwe)nie dość ze pierwszego dnia nie zostałam wogóle przyjęta z niewyjaśnionych przyczyn,drugiego dnia tez nikt nie mógł mnie przyjąć bo lekarz sie spóźniał (cały dzień) to trzeciego dnia weszłam w końcu ale musiałam najpierw 3 godziny czekać ponieważ lekarze mieli tzw.przerwę na kawę! Trzy godzinną!! niech mi ktoś zaoferuję taką pracę w której będę miała 3 godziny przerwy!albo wogóle się w pracy nie zjawię bez żadnych konsekwencji>

A druga to taka że dostałam butelką szklaną pod oko, oczywiście pojechałam na pogotowie z kolegą (wiadomo z okiem nie przelewki) przedstawiłam sytuacje a pielęgniarka kazała mi usiąść i poczekać, więc czekałam i czekałam. Zaczęła lecieć mi krew,poprosiłam pielęgniarkę czy nie mogła by mi dać jakiegoś papieru, chusteczki, wacika czegokolwiek żebym mogła się wytrzeć, a leciało dość sporo. Na to przesympatyczna Pani PIELĘGNIARKA wstaje, podchodzi do okna i wskazuje palcem i mówi: "widzi pani tamten kiosk? to niech pani sobie idzie i kupi!" Szok żeby tak powiedzieć do pacjenta! Następnie zaczęto mnie wysyłać od jednego lekarza do drugiego na pierwsze piętro,drugie i tak w kółko. Okazało się że pani Okulistka nie ma ochoty mnie przyjąć. Ustałam jak wryta,spytałam się jej dlaczego nie chce mnie przyjąć?na to ona: jesteś nie poważna ze wogóle tu o tej godzinie przychodzisz! a była godz 20,00 a zresztą jakie to ma znaczenie która jest godzina? nie powiedziałam tej pani ani jednego przykrego słowa a ona do mnie bardzo dużo,stwierdziła że przychodząc do okulisty z takim problemem jestem głupia. I jak tu się nie zdenerwować i nie mieć złego zdania o lekarzach???.... poza tym jeśli ja jestem kulturalna to i wymagam kultury. Niestety niektórzy ludzie wogole jej nie maja.Jeśli ja odnoszę się na per.:Pani,to oczekuję tego samego.I jakim prawem wyzywa mnie od głupków?..a podobno lekarze to naród inteligentny...

a napiszcie jak odpowiadaliście na wszystkie pytania. Piszcie wszystko co pamiętacie nam sie to bardzo przyda i wam na przyszłość także!!!!!!

już wysyłam do wszystkich trochę mnie nie było:P

to sie wiesniackie rapy (czyt. łomżyński element hip-hop-owy) popisały hie hie

odrazu widac kto ma dobre swiadectwo :)

viva lks pff

300 km w obie strony . Niech auto spali 5 litrów (bardzo oszczędne) czyli 15 litrów *np. 4zł = 60 zł . Może na gaz wyjdzie taniej.

P@wcia brat to jeszcze sie pewnie z nim zrzuci po 25 zł hehehe. Ale tak serio to 150 zł to niska cena za kurs do wawy w nocy. Za taki kurs od obcej osoby sie co najmiej bierze 200 zł. ja od kolegi wzielem 120 zł

Na dole pub jest juz zarezerwowany, a w restauracji 420zl lub 350zl sobie zycza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org