wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POPIS to jedne i te samo SCIERWO!!!!!!!!!!!!!!

No w Łomży są 3 bankomaty w których nie jest pobierana prowizja z mbanku to dobrze nawet no prowadzenie i opłaty no 0zł niby tak no wpłata na konto no to ja bym nie miał problemu bo to już zakład by mi wpłacał na konto no czytałem e-konto lepsze niż inteligo ale w mbanku wniosek przez internet i później kurier przyjeżdża podpisać umowę hmmm... a ciekawe jak z innymi miastami w Polsce korzystanie z tego konta.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POPIS to jedne i te samo SCIERWO!!!!!!!!!!!!!!

Korzystam zarówno z konta Inteligo jak i mBanku, więc mam porównanie.

Inteligo / mBank

- 5zł za prowadzenie konta jeżeli średnie miesięczne saldo będzie niższe niż 100zł / 0zł za prowadzenie konta niezależnie od salda i wpływów

- 1zł za przelewy do innych banków / darmowe przelewy do wszystkich banków

- nieco irtytujący interfejs (kliknięcie Wstecz = ponowne logowanie) / prosty, lekki i przejrzysty interfejs

- hasła do wykonywania operacji na kartach "zdrapkach" / hasła do wykonywania operacji wysyłane sms-em

- możliwość otwarcia kilku rachunków w ramach 1 konta / tylko 1 rachunek na 1 koncie

- 1zł za kartę płatniczą miesięcznie, jeżeli średnie miesięczne saldo będzie niż 50000zł / 0zł za kartę płatniczą miesięcznie

- oprocentowanie 0,3% - 2,1% w zależności od wysokości środków na rachunku / oprocentowanie 0%

- 4 bezprowizyjne bankomaty w Łomży / 7 bezprowizyjnych bankomatów w Łomży

Jak widać, więcej przemawia za eKontem w mBanku. Właściwie jedyna zleta Inteligo to możliwość otwierania dodatkowych rachunków, do których dostajemy dodatkowe numery i możemy zamówić do nich karty. Oprocentowanie środków na koncie Inteligo jest takie, że równie dobrze mogłoby go nie być. Np. od 1000zł dostaniemy po miesiący 0,33zł odsetek ;)

Sebo19 heee spoko zawsze moża pojeżdzić, ja w tamtym roku sama chodziłam codziennie i zawsze kogoś fajnego lub znajomych spotkałam ;)

I lodowisko w tym roku będzie, rusza 6grudnia w mikołajki. ;)

Już kiedyś pisałem też o listonoszach, o tym ze łażą bez uniformów pocztowych, ze listy trafiają gdzieś, kiedyś przesyłkę przyniósł mi sąsiad, paczka w kopercie przewiesiła kilka dni na deszczu u niego na budowie. Z koperty bąbelkowej odszedł papier, takie to było przemoczone.

Bezprowizyjne bankomaty dla wypłat z mBanku:

Stacja Paliw BP
al. Legionów 155

Lukas Bank
al. Legionów 42

Mini galeria
Długa 8

Statoil, stacja paliw
Legionów 58

Wojewódzki Szpital Zespolony
Piłsudskiego 11

Stacja Paliw
Piłsudskiego 115A

Kaufland
Piłsudskiego/Zawadzka

Powyższe dane na podstawie wyszukiwarki na stronie internetowej mBanku.

w inteligo tez wysylamy wniosek on line i kurier przyjezdza z umową.

nie mialem do czynienia z mbankiem.
najwieksza wada intelligo to ze jak chce wplacic na nie pieniadze to musze stac w pko w kolejce!

Ja tam byłem piwo piłem i jest świetna atmosfera. A dokładnie znajduje się to w szczycie bloku na Kazańskiej od strony kauflandu.

:D

wojlomza pykasz czasem w csa

Takos

westgirl ?:P

hm tematu o kim takim jak Porezowi nie zakładłem nie znam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org