Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozwę prezesa za... |
Witam jestem ciekawy czy ktos z forumowiczow gra na gieldzie walutowej?? jak tak to z jakim skutkiem przymierzam sie do inwestowania na gieldzie i gielda walutowa wydaje mi sie byc najbardziej odpowiednia jakie sa wasze dowswiadczenia w tym temacie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozwę prezesa za... |
Z tymi dotacjami na firmę to jedna wielka ściema, prawie wszystkie środki idą po układzie, projekty są zatwierdzane przez osoby, które pomagają w ich tworzeniu za pomoc trzeba odpalić 10% po uzyskaniu ich !
|
|
Od nowego roku prawdopodobnie dotacje z Unii na rozpoczęcie firmy mogą już wynosić powyżej 20 tyś zł ,a nie jak dotąd 13 tyś.Skecz tak to prawda ,ale te 10% trzeba odpalić firmom które piszą za Ciebie biznes plan.Mam gdzieś kontakt do białostockiej firmy ,która pomaga (nie pisze) w pisaniu biznes planu za darmo.Jeśli ktoś chce to mogę pomóc w napisaniu takiego biznes planu ,ale musiałbym troche odświeżyć głowę bo dawno nie tworzyłem.
|
|
w naszym kraju leczy sie ten ktory ma pieniadze na prywatne leczenie !!!!!! a ludzie z rakiem to dla panstwa marnowanie pieniedzy bo malo skutecznie procetowo!!!!! a z profilaktyka tez sa na bakier by takim sytuacja zapobiegac i mniej wydawac na leczenie . ludzie sa za malo obieci profilaktyka dobrze ze maja wprowadzic obowiazek badan w badaniach okresowych i wstepnych pracownikow. moze to cos zmieni
|
|
wiem ze sa pokoje do wynajecia na zajezdni pks na piłsudskiego tam gdzie miesci sie ten ich budynek i wcale nie drogo maja
|
|
w PKS-ach na Piłsudskiego to lepiej sobie wcześniej zarezerwować u osoby odpowiedzialnej za hotel bo p.o. mogą specjalnie powiedzieć że nie ma już miejsc wolnych.
|
|
jesli to zjazdy w szkole to polecam internat.
|
|
moj maz ma tylko podstawowke a jest najlepszym pracownikiem w firmie i i zarabia lepiej niz nie jeden po studiach fakt ze pracuje po 15 godz w sezonie ale wie za co ,jest zadowolony ze dal mu szanse udowodnienia ze nie wykształcenie jest wazne a chec do pracy.ja tez mam studia a pracuje za 5 zl za godzine i na 2 zmiany ale wiem ze to przejscowe bo ze wgledu na dziecko jest mi dobrze i nie czuje przesto pretesji do pracodawcy bo sama sie na to zgodzilam . nigdy nie mialam problemow ze znalezieniem pracy bo wiem ze zadna praca nie chanbi i tylko trzeba miec chcieć pracowac . ale najlepiej wymagac nic nie dajac nic wzamian jak chcesz byc bobrym pracownikiem to pokarz co jestes wart a jak cie nie docenaja to szukaj dalej
|
|
sznurek pekł,a miałbyć taki dobry,tak mówiła Pani w sklepie ogrodniczym,i co dalej......?
|
|
Trwa rozgrzewka
|
|
0 : 1
|
|
dzieki za info, na pewno wpadne ;)
|
|
4 : 0 Chyba więcej nie zdążą .
|
|
Eeeee nie takiej odpowiedzi oczekiwałam. I niby dlaczego to jest ryzykowne? Wcale nie! Przynajmniej jest co robić zimą i nie trzeba do Białegostoku jechać...
|
|
Dzisiaj wjeżdżając na nowy most moim oczom ukazała się taka oto tabliczka:most imienia majora Dobrzyńskiego czy coś w tym stylu.moje pytanie: kto zadecydował o nadaniu imienia temu mostowi?pewnie miejscy radni ale jakoś nic o tym nie było słychać.przynajmniej ja nic nie słyszałem na ten temat.
|
|
Co sądzicie tnk? Czy w Łomży można to gdzies kupic?
|
|
Sebo19 napisał(a): > michelka weź nie denerwuj ludzi głupIM GADANIEM I TYM ŻE NIE > BĘDZIE ... > Tak właśnie Sebo ma racje. Takos
|
|
Tak jak pisze bascet: ubezpieczenie zdrowotne plus podatek
|
|
Siemasz :D w Szumowie wypozyczają limuzyny 100 zł od godziny czy jakos tak :)
|
|
zjebali too! Oto co myślę o PiS...
|
|
Bolus nie kompromituj sie. jak an prawde nie wiesz a siedzisz w necie to sbie w gogle wpisz............................................................................... _______________________________________-
|
|
Nowych ulic w Łomży przybyło więcej, np. w okolicach osiedla Maria. Mnie tylko zastanawia kto wybiera te nazwy i dlaczego bez żadnej konsultacji z mieszkańcami. A już kwiatkiem samym w sobie jest nowa nazwa ronda przy ul. Wojska Polskiego/Ponzańska same rondo jest malutkie ale cztery tabliczki z jego nazwą się tam zmieściły.
|
|
o dziekuje bardzo
|
|
to chyba ta sama osoba o której ja pisałem nie wprost :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sebo a co malujesz?
|
|
Potwierdzam. Sam niedawno szukałem i w satyrze największy wybór.
|
|
co cie tak bawi pajacu?
|
|
mam mikrofon ze sluchawka dwie pary i dzialaja a problem ze skype nie znika
|