Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Służby Tuska zamknęły Piotra Staruchowicza "Starucha" |
W rzyció Jasiu popełnia sie wiele błenduw :) Dzienki :) "Keep it"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Służby Tuska zamknęły Piotra Staruchowicza "Starucha" |
ok to moj nr gg 12464288 ;)
|
|
Witam! Zarządzenie NFZ zmniejszające maksymalną dawkę chemii chorym na raka jest dla mnie nie do pojecia, ale oczywiscie po co dawac wieksze dawki (dla osob stojacych na koncu swej drogi... Polecam artykul ze strony ponizej: http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=958&NrSection=1&NrArticle=119834&IdTag=576 Wiedzialam, ze w zyciu nic za darmo, ale wkoncu na co ida moje podatki (procz utrzymania "Sluzby Zdrowia') skoro ludziom umierajacym i w ciezkich chorobach odmawia sie refundacji lekow czy zabiegow... Idiotyzm czy bezdusznosc ? Juz sama nie wiem co lepsze ...
|
|
|
|
w olsztynie dobry kebab jest w lokalu "najlepszy kebab w miescie " czy jakos tak ;)
|
|
wychu nic dodać nic ująć.zabrali nam drzewną.
|
|
HokusPokus: chyba z silnikiem od ursusa :) Oto co myślę o PiS...
|
|
Wczoraj sprzedawałem dolary po 2,98 w kantorze na dwornej. Oto co myślę o PiS...
|
|
Dolar leci na łeb na szyje ,ale prawda jest taka ,że jak już ktoś wspomniał nasza złotówka szybciej spada.Ja bym nie radził sprzedawać.Dolar jeszcze się podniesie tak do 3,5zł.Przy takich kwotach jest to mała różnica ,ale przy większych to już odczuwalna. Oto co myślę o PiS...
|
|
Absolutnie nie zgodzę się z twierdzeniem, byś założył konto wirtualne i tam się pouczył. Nie przyniesie Ci to korzyści, wręcz przeciwnie, przygotowywanie się na koncie demo do inwestowania w realu narazi Cię na straty. A dlatego, że systemy demo są tak skonstruowane by przyszły klient brokera zawsze zarabiał. W rzeczywistości jest inaczej, to broker ma zarobić kosztem klienta. Jedyna dobra nauka to przeznaczyć określoną kowtę na straty, założyć konto real i inwestować mini lotami np: 0.01, 0.05 lota na pozycji. Tylko wtedy poczujesz smak ryzyka i tylko wtedy nauczysz się wyczuwać rynek. I pamiętaj jedno jeśli ktoś Ci powie, że podstawa to analiza techniczna. To jest kolejny mit. Wskaźniki na analizach technicznych tworzą ceny, a nie odwrotnie. Ceny zaś tworzy rynek, a rynek to ludzie, ludzie to emocje i nie zawsze rynek podąża w kierunku takim jakim wskazuje analiza techniczna. Inwestowania na forexie to walka z trzema rzeczami: brokerem, rynkiem i własnymi emocjami. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
|
Jasiu, herbata obojętnie jaka ,miód lub sok malinowy, cytryna i prónd. Pić gorące.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TAK JEST!! Widze ze juz takie fantazje tu piszecie że aż żal... Pasjonat to wymiata... A moj kolega waży 30kg i podnosi 200 na klate hęęęę! ;p
|
|
Dzis rano znalazlam pod swoim kioskiem na dworcu paczke z ksiazkami. Prosze o odbior w dni robocze od 8 do 16.
|
|
Ja to lubię sage wypijam na dzień 4 kubki :-D a jak mnie naleci to wychlam 6-7 saga górą ;-D ;-D
|
|
ja idę zapisać się w poniedziałek, z tego co jest napisane na stronie to tylko w środy ale jak pójdę to się o wszystko wypytam :)
|
|
NIE MA JAK UCZCIWY CZŁOWIEK TYLKO ABY SIĘ ZGŁOSIŁ PRAWDZIWY WŁASCICEL TEJ PACZKI :d ( Oto co myślę o PiS...
|
|
W restauracji Korona masz tanie noclegi coś około 50 zł za dobę.
|
|
nula78 ty glupia wariatko. nie wiem moze ty bys te ksiazki sprzedala na allegro jak bys znalazla bo ja zamierzam je oddac wlascicielowi. Dla mnie to ty jestes dzieckiem neo i to jeszcze chciwym. Wiesz mi to żal takich osób co zgubia cos wartosciowego a nie tych ktorzy chca oddac. A tak z grubej rury moze wpadniesz do mnie poogladasz sobie ksiazeczki ( przyznasz sie do bledu, jezeli tacy ludzie jak Ty umieja sie tak daleko posunąc) i stwierdzisz w ktorym komisie je pogonic... ZAPRASZAM Dla Ciebie jestem DZIECKIEM SZCZESCIA JESLI JUZ
|
|
przepraszam,obiecuję że to był ....PRZEDOSTATNI RAZ, Mówisz na allegro....?!Hmmmmm.Pomyślę Ok.Jak coś znajdę to sprzedam na allegro,ale oczywiście zanim to zrobię,wynajmę prywatnego detektywa,oczywiście jak Ty napiszę na forum,później do Ciebie bezpośrednio a jak to nie przeniesie efektów to tak jak pisałaś sprzedam na allegro. Pozdrawiam.
|
|
Sorry agyness, ale jakie ty studia skończyłaś? Okropne błędy robisz. Bez urazy!
|
|
Fadom - 60 pln
|
|
W Media Expert widziałem dobre sprzęty.
|
|
Sebo czyli że głupota jest głupsza od mojej głupoty,czy ustawa tej głupoty jest aż tak głupia?
|
|
nie, to ze hcialabys byc hociaz tak trohe glupia jak w tej ustawie o glopocie, jestes glupsza niz ja :D Oto co myślę o PiS...
|
|
Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) to nie tak. to my stworzyliśmy to co jest wybierając rząd, który tylko 'dogadza' najbogatszym.(...) chyba sobie kpiny robisz..., za co renta? kto najwięcej wywala kasy do skarbówki? komu więcej zabiera opieka zdrowotna? kto ma prawa do ulg? komu stypendia? komu krus nalezy sie? kto dostaje rodzinne? komu nalezy sie zapomoga? a kto za to placi by inni mieli lepiej?
|
|
w lomzy morzesz kupic w kazdej kawiarence na allegro
|
|
kyokushin to chyba najleprze co w lomzy moze byc na najwyzszym poziomie przynajmiej
|
|
2 metry dobrego sznurka
|
|
odpalając i Jadac nawet kilka kilometrów autem zdarza się ze czasami słychac taki dziwny głuchy stuk w butli jakgdyby wybuch czy cos ciezko jest to opisac ale nie było tego wczesniej a teraz jest!!! I to czesto!!! Moze Ktos juz miał taka sytłacje i wie o co Chodzi??dziekuje za rady.
|
|
Teraz już chyba tylko 2 czy 3 zostały:) Może załóż swoją.:P
|
|
kto zainteresowany może się wybrać ,dziś otwarcie . Łomżyński może nie będzie otwarty 24h ,ale właścicielka mówiła że do ostatniego klienta. Pozostaje się wybrać ,sprawdzić i ocenić. A póżniej podzielić się na forum wrażeniami. SMACZNEGO!Ja się wybiaram w niedzielę.
|
|
Stuki które słyszysz , to pływak znajdujący się w butli.Zazwyczaj daje o sobie znać gdy w butli jest mało gazu.
|
|
Gdzie w Lomzy jest jais sklep pasmanteryjny. Chce kupic rzep :) Oto co myślę o PiS...
|
|
dziekuje serdecznie za wskazowki i zycze milego popoludnia
|
|
Może ktoś mi polecic DJ na wesele?
|