Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W obronie godności kobiet |
Do Pawel_W : W sumie przyznałeś że lekarz to był palant a do tego nieodpowiedzialny, a z drugiej strony go bronisz (CZY JESTEŚ STARZYSTĄ CZY KIMŚ Z TEJ BRANŻY?) Przede wszystkim gratki dla założyciela tego postu, jak widać opinie są różne, lecz jeśli ktoś bierze kasę i to sporą, a kogoś niepokoi stan jego zdrowia, udaje się do takiego skur... a on to olewa jakby robił za friko to jak ma się zachować pacjent? Bym to zrozumiał, jeśli by się udał do jakiejś placówki charytatywnej. Ludzie ubezpieczeni mają prawo do opieki medycznej, a z tego co widać nie mają żadnego prawa. Wspomniano wyżej o lekarzach rodzinnych itp., a czy każdemu pacjentowi wręczono broszurkę gdzie w jakim przypadku, w jakich okolicznościach ma się zgłosić na pogotowie, a w jakich do rodzinnego? Jakby zrobić ranking ludzi zadowolonych z ich usług to nie wiem czy by wyszło powyżej 6%. Najlepiej nie chorować, ale na te bagno to naprawdę szkoda słów, brud, smród i ubóstwo, a przed nimi lenistwo. Jak będą dalsze posty czy opinie w sprawie tego bagna to proszę o kontakt na maila, bo też mam żal i to duży, pomimo że za usługę zapłaciłem gotówką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W obronie godności kobiet |
Treść jest ukryta
|
|
i jaka dlugosc miala bo to tez wazne :)
|
|
Chętnie bym się zapisała na jakies tańce, a wiecie gdzie są organizowane? proszę o info, dzięki:)
|
|
witam, moim zdaniem nie oplaca sie przedluzac wlosow w łomży. W warszawie przdłużają za 400-500 zł -200 pasemek wlosów naturalnych. Jakosc pierwsza klasa- sama przedluzałam rok temu. Kontaktów szukacje na allegro.pl wpisując przedłuzanie wlosów. Rachunek jest prosty -lepiej wydac na transport 50 zł. niz przeplacac 1000zł w Łomży. pozdrawiam!! Głos Rozsądku
|
|
klientów nie oszukają, bo to multiagencja... z nimi (jako klient) nie podpisujesz żadnej umowy... a co do pracowników, to zupełnie osobna kwestia... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ona =] hehe wlasnie tez chce sie zapisac;p
|
|
w Satyrze spory wybor
|
|
saraanna - trzeba isc na komende po to. przynajmniej zrozumialam tak jak bylam skladac papiery blagam o two - wickedqueen@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |