wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Red. Dębski przeprasza za naiwną wiarę w propagandę PO

a mnie powiem wam szczerze ze zdziwiło ze 85 kg wycisku koleżka miał fakt ze jest dosyc lekki i młody bo ma 16 lat ale nie mniej jednak ten wynik nie wydaje mi sie zbyt wysoki ja nie zajmuję sie siłownią zawodowa tak tylko od czasu do czasu lubie pobawic sie żelastwem patrząc tak po wynikach zastanawiam się które miejsce mógłbym zając przy wadze 75 kg i 125 kg w wycisku dodam ze starował bym w kat. do 18 lat heh a no i niechce się tu niczym chwalic bo wiem ze nie ma za bardzo czym. tak na koniec chce dodac ze i tak duzy szacunek dla chłopaków którzy wystartowali w tych zawodach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Red. Dębski przeprasza za naiwną wiarę w propagandę PO

co to na 4lomza.pl za denerwująca reklama, której krzyżyk się ukrywa i jest prawie że niemożliwa do wyłąnczenia? Dzięki tej reklamie w moich oczach Reno to jeszcze gorsze złomy, które wciskają admini z 4lomza łomżyniakom

BSN on nie traci, wręcz przeciwnie :)

ja bym sie zapisał a są jakies fajne dziewczyny ?? hehe serio :))

Witajcie! Dzisiejszy dzień jest dla mnie trudny....podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Jestem z Gdańska. Zaliczyłem 16 pażdziernika br. test sprawnościowy w Słupsku. Cieszyłem się jak dziecko, ponieważ nie ćwiczyłem wcześniej a miałem czas 1:36. 30 października miałem Multiselect...kazali czekać dwa tygodnie na wyniki...czekałem jak pies przy telefonie, ale cisza...zadzwoniłem dzisiaj a pani na to:"a nikt do pana nie dzwonił?-a... jak nikt nie dzwonił to pewnie negatywny wynik-ale sprawdzę". Oddzwoniła po 5 minutach i mówi: "negatywny". Zbaraniałem-ciężko mi trochę dlatego o tym piszę. Mam świadomość, że test napisałem w miarę ok, ale widocznie coś było nie tak. Tylko na ile to był mój błąd a na ile odrzut związany z tzw. "plecakami". 60 miejsc w tym poborze na woj. pomorskie a chętnych ok.300 osób -więc trzeba zrobić przesiew. Wyników i tak nikt nie widzi.A człowiek siedzi w domu , dwa miesiące się łudzi i myśli, że w czymś nawalił. Przyjdzie list pocztą, że rekrutacja przerwana. Nie tak sobie to wyobrażałem. Teraz dopiero za rok. Czyli najwcześniej 31 października 2009 będę mógł złożyć papiery. Proszę dzielcie się na bieżąco wrażeniami-będzie raźniej:):):) Pozdrawiam i życzę szczęścia!

a i jeszcze jedno-tak jak napisał "wickedqueen" sądzę, że tego nie można się wyuczyć -jest pewien system odpowiedzi i albo się trafi albo nie. A najgorsze jest to że nie wiem jak się do tego przygotować

Tego było trzeba w Łomży!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org