wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gen. Petelicki po raporcie Mak Millera: "Tusk ma Polaków za głupków"

czyli za tobą już test sprawnościowy psychologiczny rozmowa z psychologiem i badania lekarskie tam czy pomyliłem kolejność?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gen. Petelicki po raporcie Mak Millera: "Tusk ma Polaków za głupków"

Aktualna Java dla Ciebie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czesc! Stalo sie! :)

Jade do Katowic w polowie grudnia na two i tsf! :) musze sie bardziej wziac za siebie bo zarty sie skonczyly! :) Ach no i zaczac rozwiazywac two i naukowac!
Przede mna dluuga droga, ale
Ponawiam moja prosbe o przeslanie mi, jesli ktos dysponuje i moze, poradnika multiselect! Chcialam zamowic cos takigo na allegro, ale boje sie, ze wyrzuce kase na oszustwo, a raczej na pieniadzach nie spie:\ Chetnie przejrze jakies zadania matematyczne, bo ostatnio z matma mialam do czynienia w liceum!
MasaVIV pisal kiedys, ze taki 'poradnik' bardzo przydatny.
Moim zdaniem jesli istnieje taka mozliwosc, dobrze jest sie do niego przygotowac na tyle ile jest to mozliwe... :)

Swoja droga do KAtowic mam "kawalek" ale termin w Legionowie mi nie pasowal:\

oj namnozylo sie postow:\ nie wiem jak je skasowac!

moj mail wickedqueen@o2.pl

Wiecie co? Po dzisiejszej wizycie w KWP mam wspaniale poczucie, ze wzielam sprawy w swoje rece i ze - nie zeby to mialo brzmiec sentymentalnie, spelniam swoje marzenia tudziez plany ^^

Dzieki Cyon!

aa jakby ktos mial odpowidzi do two tez chetnie przyjme aczkolwiek bez nich tez dam sobie jakos rade [latwiej wejdzie do glowy jak sama je opracuje]. teraz ide biegac!:p Pozdrawiam

Czyli, że kto prowadzi?? Bo nie wiem czy wynik piszesz wg. tematu czy wg. kolejności w jakiej podałeś skład?

Pisz lepiej: Górnik X:X ŁKS

Będzie czytelniej ;)

kazanska

Prowadzi Górnik, pomyliłem i sprostowałem
Gospodarze z lewej , goście z prawej

2 : 0 przegrywamy I połowę. Nasi mają przewagę, ale brak skuteczności. Górnik odwrotnie.

najgorsze jest to że pisałam to co czuję do bani kuźwa jak to zdać? dopiero za dwa tygodnie mam dzwonić do psychologa w k wojewódzkiej w której zdawałam i umówić się z nim na rozmowę dlaczego nie zdałam i na czym czy na teście czy na rozmowie bo takich informacji nie udzielają telefonicznie MASAKRA

zapraszam na trening, gwarantuje treningi na wysokim poziomie
pozdrawiam

i nie zdążyli .. .

A ciężko się przejść i zapytać?

Janeczka stary rynek

Witam.
Czy ktoś może wie czy w tym roku będzie lodowisko na pl.Niepodległości?

ohohohohoooh :D

Oto co myślę o PiS...

Dla mnie najlepszy jest na dworcu w tym budynku koło "butiku", byłam w tym "MC Kebab" i wcale mi tam nie smakował takie jest moje zdanie.

Nie słucham radia :P.
No ale może wiesz kiedy dokładnie będzie otwarte?

Telewizja na karte;]

ja zdawałam MS 14.11 i czekam na wyniki!!Chociaż mam przeczucie,że nie zdam,jakoś gadka z psychologiem mi się nie kleiła i nie wszystko dobrze rozwiązałam!!Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku,chyba eksploduje!!:)

Płacisz tylko i wyłącznie same ubezpieczenie zdrowotne (ok 210 zł), pomimo że pracodawca też je opłaca (taki kraj). Kwota zmienia się co kwartał ale dosłownie o kilka złotych. To o czym pisze "atbis" Ciebie nie dotyczy. Pomyliło się jemu z osobami które zakładają działalność po raz pierwszy i nigdzie nie pracują.

Dobromil bardzo tajemnicza ta Twoja wypowiedź :P

Veni,Vidi,Vici:D

Właśnie przed chwila wróciłem z Mc kebaba!
A wiec zaczne po kolei:
Wchodzę wystrój przecietny(zaleciało mi elita,kufelkiem itp.)no ale okej wchodzę dalej,nagle szast prast dziewczyny bajerujace dwoch szczupłych młodych mężczyzn z tradzikeim na twarzy wskoczyły za ladę za nia jakaś starsza Pani(mam?przyzwoitka???)nie wnikałem...Pytam: Jakie macie mięso?Slysze:ymmm,hymmm wieprzowe i eeee baranina tzn mieszany...aha okej patzre rożen stoi,mieso leży no,ale jak juz wszedlem to zamawiam...
Duży 10zł,mały 8zł sa jeszcze frytki,hamburgiery(przyzwyczajenie z "karczmy u Kurpiewskich"kto byl wie o co chodzi;))w ceny nie wnikałem...Zamówiełm dwa duże...siadam czekam...Dziewczyna obicna-one we trzy stoją za lada i robia jednego kebaba.w miedzy czasie gosc z tradzikeim domyka uchylone drzwi(niedomkniete przez jakis dwoch starszych Panow co weszli i wyszli)jedna poucza druga...Mija z 6 minut wreszcie wychodzi a tu BACH ogromny kebab(juz wiem skad ta nazwa mc) biore w rece a tu jak bym gałke sniegu wział do reki!!!Zimny,ale sie nie poddaje,ogromny...
Mieso nawet dobre,ale niestety zimne surowki jeszcze ujdzie(nie potzrebnie kuszony ogorek wsadzili)plus dla sałatki z serem "feta" bułka-guma,ale jakos poszła...Ogolnie podumowujac tego kebab moze byc tylko zeby bulka byl chrupka i wogole zeby byl cieply...
aha sosy maja takie same jak w kebabie na ks. Anny
reasumując:myslalem,że kebab bedzie z prawdziwego zdarzenia,ale sie po czesci rozczarowalem...Czekam na wasze opinie

Hehe:D Myślałem że TMK...

Oto co myślę o PiS...

Wpis do ewidencji 100 zł, jeśli będziesz vatowcem to 170 zł w urzędzie skarbowym za rejestrację vat, pieczątka ok 35 zł. Jak ruszysz z działalnością to w ZUS tylko ubespieczenie zdrowotne a w urzędzie skarbowym podatek dochodowy i vat.

ja tam cały czas jeżdżę na gazie,nie raz wypalam do końca i żadnych stuków nie słychać,czyżbym nie miał pływaka w zbiorniku?

Jak masz konto na bankowe na internecie to jes to najszybsza metoda przelewu.

wiesz no jakies te wyniki moim zdaniem niskie a co do tego kto ile wyciska to powiem tyle ze niemusze nikomu odowadniac ze wezme 120 kg normalnie 125 ale odlicze troche bo trzeba zwrócic uwage ze trzeba spłenic na zawodach wszystkie zasady nie musze wymieniac jakie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org