Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyzby fala strajków? |
Zielony i się sprzeciwia ekologii? Nieładnie a ja jestem ze tym "udogodnieniem" ze strony sklepów, mniej się tego chujostwa wala po świecie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyzby fala strajków? |
Borysek prawda że to nie boli?
|
|
Patrzę, że nie można tu pisać PW także pisz na adres: romank84@wp.pl
|
|
Chciałabym się dowiedzieć o nowo otwartym salonie kosmetycznym na ul. Kazańskiej słyszałam o niej w radiu ale nie pamiętam dokładnie gdzie ona jest, podobno można tam zrobić brokatowy tatuaż, był ktoś juz tam i korzystał z usługi?? jakie tam sa ceny ?? za wszelkie info dzieki
|
|
zygzak nie pleć, tylko jak coś wiesz to napisz, chętnie się dowiem gdzie coś się dzieje, bo na codzień brak mi czasu aby się zainteresować takimi imprezami. A swoją drogą jak by jakiś urzędniczyna odpowiedzialny za promocję miasta dał ogłoszenia na łomżyńskich portalach to by im korona z głowy nie spadła.
|
|
Dzieki wielkie, to calkiem blisko mojego domu, a i znam jej syna. Jeszcze raz dzieki
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy ktoś się orientuje, czy i ewentualnie, w którym sklepie meblowym można płacić kartą? Pytanie dotyczy oczywiście Łomży.
|
|
Bloom ze skargą nie do dyrektora szpitala , tylko do dyrektora pogotowia. Zuzia 20008 pielęgniarka nie ma w obowiązkach informowania pacjentów o danych lekarza.
|
|
madziusmadzius maz instalowal bo to nie filozofia, bez przesady juz wam w rece do tyłków przyrosły
|
|
Pies go zjadł
|
|
Jaką macie JAVĘ w swoich kompach,którą wersję? Która według Was jest najlepsza?
|
|
witam serdecznie. czy może ktoś mi podać nr telefonu do dr Maksimowicza- pediatry. z góry dziękuję
|
|
do Anita Wrocław możesz powiedzieć w jaki sposób wygląda ten słowniczek bo nie czaje.....
|
|
...i jeszcze maly detal: "18. Organizator zastrzega sobie prawo do przerwania lub odwołania konkursu." Czyli oddajcie nam prawa do swoich zdjec a pozniej bez powodu odwolamy konkurs ;) Ciekawy patent...
|
|
KONTROWERSYJNY KONCERT PLATEAU W ŁOMŻY! Zespół PLATEAU zagra w piątek, 5 grudnia w klubie „POP ART” w Łomży. Kto był choćby na jednym z ich koncertów, ten wie, że to jeden z najlepiej wypadających na scenie alternatywnych gitarowych zespołów w Polsce, mających tyle gorących zwolenników, co i przeciwników. A także najbardziej kontrowersyjnych, wyrazistych i nieprzewidywalnych- na ich koncertach wszystko się może zdarzyć! Są na tyle przekonujący na żywo, że zostali zaproszeni przez Hey'a na swoją trasę koncertową. To w końcu zespół, z którym zgodziła się śpiewać w duecie Renata Przemyk...Znani z przebojów takich jak: „Nic nie pachnie jak Ty”, czy „Igorek”, tym razem pojawią się, żeby promować swoją trzecią płytę, której premiera będzie w lutym. Jako support wystąpi młody i obiecujący łomżyński zespół KENAI. Muzyka zespołu: http://www.myspace.com/plateauband Teledyski: http://www.youtube.pl/plateauband To formacja, obok której nie można przejść obojętnie. Uważani za jedną z najlepszych formacji koncertowych w Polsce, porównywani pod tym względem z Pogodno, a jednocześnie zespół, który trudno w jakiś sposób zaszufladkować. Ich koncerty to żywa energia, a sam zespół podczas występów na żywo lubi zaskakiwać słuchaczy w najróżniejszy sposób… Podczas poprzedniej trasy koncertowej promującej ich drugą płytę, występowali na jednej scenie wspólnie z...ekipą cyrkową, tworząc jedyny w swoim rodzaju happening. Sam zespół występował podczas koncertów w makijażach. Ich piosenka, duet z Renatą Przemyk pt. „Nic nie pachnie jak Ty”, stała się przebojem ,goszcząc ponad pół roku na Liście Trójki, dochodząc tam do czwartego miejsca. Z tą piosenkę wystąpili na tegorocznym festiwalu Top Trendy, stając się tam, ze względu na nietypowy wygląd, sensacją. Kolejnym przebojem zespołu jest również „Igorek”- cover zespołu SKA-P, który wywołał niemałą dyskusję w internecie i wciąż wywołuje dużo kontrowersji.. Wcześniej PLATEAU grali na przykład...trasę po więzieniach- jako pierwsi w Polsce. Teraz nagrali album surowy, gitarowy, który w sklepach pojawi się na w lutym 2009. Tytuł płyty to „Krótka wiadomość tekstowa”. PLATEAU istnieje od 2000 roku. Mają na koncie dwie płyty- „Megalomania”, oraz „Mistrz Tupetu i Jego Bezczelny Cyrk”, ponad 300 koncertów w całej Polsce, Niemczech i Austrii, w tym wspólną trasę z HEY’em, koncerty na trasie Punky Reggae Live... Więcej o zespole na ich oficjalnej stronie: http://www.plateau.pl Miejsce: Łomża, klub "Pop Art", ul. Wojska Polskiego 3 Data: 5 grudnia (piątek). Start o 19.00 Bilety: 9 zł
|
|
Mieszkanie znajduje sie przy ulicy Mickiewicza i jest po generalnym remoncie. Nieumeblowane, zabudowana kuchnia, nowe okna, podlogi i lazienka- wiec chyba biore
|
|
W Multimedii dobry odbiór? W analogowej tv? :) W Vectrze jest cyfrowa telewizja. Nad czym tu się rozwodzić. Takos
|
|
heheh najlepiej niech na piracie laczy sie z netem ;-)) to go znajda i wogle sie komp nie odpali
|
|
cukiernia "Anna" w Zambrowie:) zrobi Ci kazdy jaki chcesz:) naprawde super polecam:)
|
|
proste 100% poparcia juz mamy przesyt klubow gdzie jest pełno gówniarstwa... ja tam swoje lata mam ale zawsze chętnie pokaże dowód... poczytaj ustawe o przeciwdziałaniu alkoholizmowi .... Spy nie chcesz nie chodz klientów tam nie brakuje nie przyjdziesz ty przyjda inny na twoje miejsce fajny klubik nie typowo bilardowy jak 54 ale taki gdzie mozna isc obejrzec mecz wypic browarka ;-)) chociaz mam nadzieje ze w czwartek bedzie wlaczony na sale komentarz z meczu a nie muzyka ;-)) moze nie na kazdym ligowym ... bo na takim 1-szym lepszym meczu niech gra muzyka ale jak juz cos lepszego to komentatorow by posluchal ;P
|
|
No a co sądzicie o Po.p.pe?Bo widzę że o nim tu nie ma ani słowa a chętnie bym do niego poszła prywatnie,ale słyszałam że dużo bierze..
|
|
Reset Trial - Kaspersky Internet Security 7.0 -Wyłączyć KIS czy KAV kompletnie -Uruchom Kaspersky Reset Trial,kliknij na install -Uruchom Kaspersky ,wybierz Aktywuj wersje 30-dniowa -Po 30 dniach znowu to samo i tak w kółko. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
slodka-trucizna ostrzą tam "na rowek"? w jakich godzinach jest tam czynne?
|
|
na kzdym oryginale jest :D a jak wygasl to mozesz wykupic .... chyba zaden problem ?
|
|
ja mam brzytwe w domu to moge ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |