wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wpadka w raporcie Millera?

U zakonnic można dostać opłatek bez problemu, one go wytwarzają, przygotowują i uważam, że właśnie ona są osobami, którym nalezy przekazać pieniądze przeznaczone na jego zakup.

Opłatek jest już poświęcony.

CyberMass, byc może masz rację, ale moje wrażenie jest własnie takie: na przygotowania do świąt jest jeszcze czas. Nie przyspieszajmy niczego.
To moje założenie

Ja nie kupuję jeszcze prezentów, ani bombek (to tak w nawiązaniu do tematu broni hehe), ani tym bardziej drzewka świątecznego, więc uważam, że i na opłatek jest jeszcze czas...

Naprawde już nalezy się zajmować Świętami Bożego Narodzenia? Na początku listopada? Moim zdaniem to przesada...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wpadka w raporcie Millera?

w Gazecie Prawnej był artykuł nie w jakimś szmatławcu heh

Sezon na rowery jest zawsze!

wrzuc to na strone Nie parkuj jak ...
http://www.nieparkuj.pl/galeria_polowanie.php?lp=0

Głos Rozsądku

robienie wesel to wiocha :)

to juz lepiej brzmi

Bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy!!

wITAM. Czy wie ktoś może gdzie w Łomży(o ile w ogóle) znajduje się Fundusz Alimentacyjny. A jeśli nie ma owego to gdzie załtwiać sprawy z tym związane. Z góry dzięki

anita87 powiedz coś wiecej co bylo na tym multi mnie więcej jak odpowiadałaś jak rozmowa jak możesz to pisz wszystkie szczegóły i spostrzeżenia co i jak:D

Będzie funz ;p

Takos

Witam,
chciałbym przestrzec wszystkich uczciwych konsumentów przed sklepem „klan” (znajdującym się pod Rosmanem na ulicy Długiem).
Przed wakacjami kupiłem tam „oryginalne” (tego przynajmniej oczekiwałem) buty Nike, sprzedawca zapewniał mnie, że są one przystosowane do gry w piłkę (buty halowe) i standardowo dał mi na nie rok gwarancji. Minęło pare miesięcy buty mi się rozkleiły i kiedy zaniosłem je do owego sklepu na gwarancję doznałem szoku, gdyż sprzedawca zaczął się głupio migać i w końcu wmyślił, że są za bardzo pozdzierane i nie może ich przyjąć na gwarancję (buty halowe, w których zgodnie z ich przeznaczeniem trenowałem na w-fie) . Najbardziej zaskakujący jest dla mnie fakt, że nawet nie pofatygowali się, żeby przesłać je do producenta, który sam ocenia, czy gwarancja obejmuje takie uszkodzenia tylko od ręki wysłał mnie z kwitem.
Co najgorsze to nie pierwszy taki wybryk w tym sklepie, gdyż już kiedyś miałem tam sytuację, że choć wzięli moje buty na gwarancję to jak się okazało, że zamiast wysłać je do producenta to poinformował mnie, że skleił je i powinno być już dobrze (wadą było, że pękły z boku!!). Za pierwszym razem jeszcze przymknąłem oko, ale drugi raz takiego numeru nie da się przemilczeć. Słyszałem już od paru osób, że mieli tam podobne problemy, więc CHCIAŁBYM OSTRZEC WSZYSTKICH KUPUJĄCYCH PRZED TYM SKLEPEM !!!
Mam duże podejrzenia, że mogą być tam sprzedawane PODROBIONE BUTY, skoro
-po pierwsze buty notorycznie się rozwalają;
-po drugie tak boją się je wysyłać do producentów!!!

Dlatego drogi kliencie zanim zdecydujesz się kupić ORYGINALNE buty
dobra rada NIE KUPUJ w KLANIE.

Pozdrawiam
Łukasz S.

PS. Jeżeli kogoś obraziłem lub nie mam racji–PRZEPRASZAM.
Jeżeli miałeś podobne sytuacje –podziel się nimi, aby przestrzec innych przed zakupami w
tym sklepie.

orange

opisane na 4lomza

TEz mialem podobny przypadek... Zapłacilem za "oryginalne" buty adidasa ponad 3 stowy... Pochodzilem w nich w zime pare miesiecy i but zaczal pekac... Kiedy zanioslem buty do sklepu ziomek zza lady powiedzial ze sa za bardzo zniszczone i nie moze ich przyjac (podobnie jak u koleg, ktory zalozyl temat). Tak wiec podzielam Twoją opinię i przestrzegam przed tym sklepem i tymi podrobkami.

Prawda Aniu , prawda :)

M@aster a co ty masz do Piątnicy?

ehehe przeczytalam wszystkie ale ten nademna najlepszy.. gwarowy;D

Popieram torebki ,ekologia ponad wszystko .

jedzie ktoś?

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org