Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewłaściwy dobór załogi |
tyku to gdzie ty masz tam ogrodek?? jedna osoba ma tam dzialke ale czy to ty to ja nie wiem ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewłaściwy dobór załogi |
ja ze swojej strony dodam tyle ,że wyczytałem w Gazecie Prawnej ,że test multiselect jest tak skonstruowany by odrzucać osoby zbyt inteligentne !!! he he he he he nic się nie zmieniło od czasów MO :)
|
|
ja sie na tym nie znam wiec odpuszczam
|
|
Każdy ma prawo do wyboru sposobu świętowania własnej uroczystości. Dla niektórych owa "wiocha" jest okazją do przebywania w gronie rodziny, którą w innych sytuacjach widuje się dość rzadko.
|
|
mikrofale wystarczą...do zakłócenia
|
|
chociaż sens ten sam ;)
|
|
Zawsze kupuje w KLANIE i nigdy nie było problemu...Zreszta jak kupiles sobie adidasy i łaziłeś w zime po sniegach i uj wie czym to sie nie dziw ze zeszmaciles je.Z tego co wiem to na zime sa buty zimowe... Proste:)
|
|
ja wiem kto robi paznokcie tu masz numer 510472298
|
|
Zajrzyj do schroniska ARKA -napewno znajdziesz
|
|
Mialem podobna sytuacje zakupilem tam swego czasu buty reebok w ktorych latalem po podworku po 2 miesiacach zaczely sie proc wiec je zanioslem przyjeli je i jak sie okazalo naprawili tzn zszyli sytuacja powtorzyla sie wiec zanioslem je ponownie i czynnosc powtorzyla sie tzn zszyli za 3 razem gdy wystapila ta sama usterka zanioslem je i powiedzialem ze ta sama wada wystepuje 3 raz i chcialbym aby wymienili je na nowe taki sam model lub tez zebym mogl sobie wybrac inne oczywiscie nie zgodzili sie powiedzieli ze wysla je do producenta???? ciekawe w takim razie gdzie byly one w 2 poprzednich sytuacjach??? po miesiacu czasu dostalem buty z pisemkiem od rzeczoznawcy ze obuwie bylo uzytkowane w sposob niewlasciwy gdzyz nosza slady uzytkowania na zewnatrz budynkow a sa to buty przeznaczone na sale gimnastyczna??? szkoda tylko ze nikt mi o tym w sklepie nie powiedzial jak kupywalem buty sorry ale nie stac mnie jak na razaie na buty za 300 zl w ktorych moglbym chodzic jedynie po sali gimnastycznej tak wiec rada na przyszlosc jak bedziecie kiedys kupowac tam buty spytajcie sie czy oby na pewno mozna chodzic w tych butach po podworku bo nagle okaze sie ze sprzedaja oni jedynie buty na sale gimnastyczna
|
|
Jest taka instytucja która nazywa się PIH , i jeszcze urząd ochrony konsumenta najlepiej z nich korzystać.
|
|
to juz nie chodzi o ta karte ale ja bym sie wkur*** jak by mi sasiad przyniosl list z banku a moze sobie go nad para otwieral i ogladal zawartosc.
|
|
ten numer to do iwony tanio robi za 40 zl i naprawde warto
|
|
JESLI KTOS ROBI PAZNOKCIE TANIO TO NIE ZNACZY ZE MUSZA BYC BEZNADZIEJNE WARTO NAPRAWDE ONA ROBIŁA MOJEJ SIOSTRZE I BARDZO ZADOWOLONA A W NIEKTÓRYCH SALONACH ROBIA DROGO I WYGLADAJA JAK ŁOPATY W PARU MIEJSCACH ROBIŁA WIEC TROCHE WIE
|
|
Ja byłem i inscenizacja prawda była widowiskowa. A zdjęcia nie są zadowalające,a tyle było ciekawych scen. Ja niedawno wrzuciłem na YouTube film z inscenizacji. Zaznaczam, że nagrywałem aparatem. http://pl.youtube.com/watch?v=o9-PIopkIWc Takos
|
|
Na 1 (stara poczta) są dobrzy.
|
|
Ja Labradora kupie! ps.Z komendy nie biore zawet z dopłato Jarek
|