Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy nowego szefa MON |
przemo80991 napisał(a): > pewnie za mocno jebaly ;D a po drugie to dobrze ze nie przyjeli > bo polatal cawaniaczek pol roku w buciorach a teraz chce na > gwarancje oddac zeby nowe miec trzeba zaczac kupowac na rynku > to dluzej pochodzisz i taniej ;D > z jednej strony nie zgadzam się z Tobą, gdyż po to kupuję oryginalne buty za 300zl żebym był spokojny, że sobie DŁUGO w nich pochodzę! a z drugiej strony się zgodzę bo zamiast w KLANIE to wole sobie kupić buty na rynku i myślę, że nawet czasem się uda kupić pewnie takie same za o wiele niższe pieniądze i wówczas nie mam do nikogo pretensji, że mnie oszukają !! ;) pozdrawiam Łukasz S.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy nowego szefa MON |
Nie warto eksperymentować, trzeba albo ciągnąć kabelki- nie polecam, albo jakiś AP i już :)
|
|
dworna
|
|
powinno się tego śmiecia postawić pod ścianą i wyjebać mu z gnata w imieniu narodu oczywiście tej części narodu która nie należy do stada owiec tych ********** pedałów
|
|
człowieku siadaj w swoją "wywrotkie" i jać do szkoły poćwiczyć polski
|
|
ŁukaszuS nie wiem jak ty chodzisz w tych butach i co z nimi robisz ja od lat kupowałem tam buty i nadal będę a wiesz dlaczego? bo mając gwarancję na rok czasu śmigam w swoich nike najmniej 2 lata a tak na marginesie do kopania piłeczki to nalepiej do tego nadają się zwykłe trampki za które napewno zapłacisz mniej niż 300 pln
|
|
goździkowy... ...do grania w piłkę najlepsze są buty do grania w piłkę - i wyobraź sobie nie są to trampki trampki to buty do wszystkiego - i do biegania, i do jeżdżenia na rowerze, i do grania w nogę, i w siatkę, i w tenisa - czyli do niczego prawdą natomiast jest że dobrej nogi nie zastąpi żaden but, ale dobry but na pewno może jej pomóc! :)
|
|
Do roztrzygania tego typu spraw służy Federacja Konsumentów.Ja od lat kupuję buty u Szmita i nie nigdy nie miałam problemów z reklamacją-nawet pod koniec gwarancji:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |