Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS-lam :) |
Na razie będzie dwie, trochę później kilkadziesiąt - jak we Francji. No nareszcie po jednym jądrze w każdej gminie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS-lam :) |
Co to za typy, najpierw coś jarało się koło śmietnika, a teraz dalej, koło Kazańskiej 5 przy ogródkach i straż ten pożar znów gasi. czyżby jakiś podpalacz . . Oto co myślę o PiS... ![]()
|
|
Hee i co ty myślisz że kozak jesteś jak tak na forum się sapał będziesz hahahha żal :P Oto co myślę o PiS... ![]()
|
|
OOooooo jejku ja żem myślał że może chodzi o nasz klub Atom, a tu o elektrowni eeetamm zanim ją zbudują to wybiorą czarnego papieża i jak to ostatnio pierdzieliły starsze panie na przystanku będzie koniec świata bo to apoklipsa hahahah myślałem że skonam z nich heheh :P
|
|
wlasnie jadł ktoś już? na przeciw statka...
|
|
Nie czytałem podanego linku, ale z tego co ja wiem, to chcą zrobić referendum he. Jakby ludność się znała na fizyce jądrowej... Jeśli już chcą zrobić referendum to niech dodadzą inne pytania np.: czy jesteś za zniesieniem konkordatu?
|
|
Czy latwo jest znalesc prace na wywrotkie w lomzy. Ile placa na godz. pracy wywrotki.
|
|
moja konkluzja: trochę za wcześnie
|
|
I tak najsmaczniejszy przy dworcu PKS. Stawiam na wypróbowane miejsca. szkoda zdrowia i kasy na eksperymentowanie.
|
|
odradzam zaklad na ul sikorskiego ten naprzeciw strazy pozarnej ten glab co tam pracuje nie umie zdjac kola z samochodu mi zdejmowal tlukac 5 kilogramowym mlotkiem w felge wskutek czego uszkodzil mi wachacz koszt wymiany 210 zl za wachacz i 170 zl za koncowke drazka
|
|
sam jestes "wywrotkie" ;P
|
|
Wyrotkie wez w ramkie
|
|
Ja miałem wesele w Retro niecałe 2 miechy temu i nie mam zastrzeżeń. Nie wiem jak to wyglądało u Ciebie xxxANGELxxx, ale u mnie były 2 stoły wzdłuż ścian + stół dla młodych i parkiet taneczny w tej samej sali. Zdecydowanie polecam - lokal ma swój klimat i ciekawy wystrój.
|
|
co wy ludzie jecie jakieś świństwa nawet nie wiecie z czego jest to mięso w kebebie fuu..........
|
|
ale jestescie zabawni. hohoho. boki zrywac.
|
|
Twój stary trafił 7 w totka i przegrał.
|
|
Tam miała być żabka ale niema i robią mc kebab ,jeszcze nie otwarty:D
|
|
Sie Qurwa przekonasz cwelu "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
i ja sie zgadzam z tobą w 100 % ja ktos jest kuurwa na tyle pieerdolnięty zeby nie wiedziec jak parkowac to niech jezdzi zarysowaną furką do takich debili to tylko strzelac a ty moim zdaniem powinienes zrobic pare ładnych rysek na samochodziku pzdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |