Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma pieniędzy na pomnik prałata Jankowskiego |
hmmm niewiem jak jest w tej firmie,ale jesli chodzi o IQSERWIS to juz duzo osob wypowiadalo sie o tej firmie.Ludzie pisza tu jakies poematy nie wiadomo tak naprawde o czym.ja osobiscie pracuje w tej firmie[IQSERWIS]i nie jest tak zle.kase mamy zawsze na czas,zespol jest fajny,a przede wszystkim zegrany i naprawde mozna niezle zarobic.Dziewczyny wyciagaj niezla kase.mamy podstawe plus premie za kazda umowe. Głos Rozsądku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma pieniędzy na pomnik prałata Jankowskiego |
Hmm co do spotkania, pasuje poniedziałek o 12? Coś koło tego, zebrać się można gdzieś na muszli, czy starym rynku. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Szansa jest bo rząd opracował projekt na likwidacje głodu i bezrobocia w Polsce : "Niech głodni zjedzą bezrobotnych"
|
|
komornik moze przyjsc ok. 3 miesiace od dostania mandatu i doliczy ci do tego ok 12zł
|
|
Na pewno nie polecam Chrostowskich na Sikorskiego. Widać , że z kulturą im nie po drodze. Na szczęście nie są jedyni w mieście.
|
|
albo napisz tutaj na forum tak dla wszystkich bo takie informacje na pewno sie każdemu przydadzą:)
|
|
Ludzie co z tego że 8 listopad???? przecież osoba ta musi całą parafię odwiedzić. W Katedrze też już organista chodzi
|
|
Kupiski Stare, ul. Wiśniowa 5 (kierunek Ostrołęka). Wymienią od razu
|
|
I co w tej Irlandii? Był tu któryś? Ha ha ha... Dublin to wielka wioska, która szczyci się DWOMA LINIAMI tramwajowymi. Reszta to autobusy i korki. Ps...a śmieją się, że w Warszawce jedna linia metra...cóż - jedna ale zawsze ;PP
|
|
A jak z opłatą ? Odrazu trzeba wpłacać czy pierwszy trening darmowy, a kto chce to wpłaca dopiero na 2 treningu ?
|
|
Zastawia mnie jedno czemu (panowie) w niebieskich beretach sobie odjechali zamiast wezwać hol, przecież mają taki obowiązek przy blokowaniu drogi przez jakieś debila. Droga rowerowa to też droga, blokując ją pierd*** frajer sprowadza niebezpieczeństwo na jej użytkowników. Ciśnie mi się na usta tylko jedna odpowiedz jakiś śmierdzący łoś ma układy. Głos Rozsądku
|
|
he tam gdzie gwiazdki chodzi o tył auta..
|
|
hahahahhhahahaha wez sie człwieku ogarnij! i co z tego ze w srodku byla karta platnicza? był tez tam pin? (pin odbiera sie w banku po okazaniu dowodu)... a moze miales karte ktora nie wymaga pinu... :D
|
|
Sobota ew. po 16 i proponuję się spotkać w jakimś "jasnym" miejscu, żeby każdy wiedział gdzie, bo ja np. nie wiedziałem o jaki bar chodzi. W sumie to najlpiej np. stanąć na tym "podeście" na środku rynku, tam gdzie zwykle gołębie srają ;D Głos Rozsądku
|
|
Moja koleżanka robi za 45zl akryle.
|
|
Może ktoś wie co się stało przy Amnezji.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16975 masz wszytko wyjasnione
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |