wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Amerykanie maja wszystkie rozmowy oni zna

nie twierdzę, że drugi pas rozwiąże wszystkie problemy komunikacyjne, ale może je znacznie uprościć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Amerykanie maja wszystkie rozmowy oni zna

Faral nie porównuj tych dwóch rond. Rondo na pl. Kościuszki znajduje się na wjeździe do miasta i przez to rondo odbywa się cały ruch, również "przelotowy", a może głównie "przelotowy". Na rondzie Solidarności odbywa się głównie ruch lokalny i jest on największy właśnie w tych godzinach, o których pisze cmdspock. Ja widzę inny problem przy otwarciu ruchu na dwóch pasach tego ronda. Otóż główną przyczyną ewentualnych wypadków może być nieumiejętność poruszania się po nim. Na przykładzie ronda na Sz. Zambrowskiej zauważyłem, że część użytkowników, którzy skręcają w lewo na takim skrzyżowaniu wjeżdżają na rondo prawym pasem i zasuwają wokół ronda. Jest to niebezpiecznie i niezgodne z przepisami i stąd dużo wypadków.

VERGISS MICH

I po jakiego czorta tam znak STOP !! Nie widzialem nigdzie ronda ze znakiem STOP, a Łomża jest wyjatkowym miastem i STOP na wjezdzie na rondo musi byc :)

Co do korkow głownie chodzi o korki tworzace sie na ulicy piłsudskiego przy banku i z drugiej strony, przy wyjezdzie ze stokrotki. Dwa pasy było by bardzo dobrym rozwiazanem. Nie mozna porownywac tego ronda do ronda na pl. Kościuszki chociazby z tego wzgledu ze na pl. Kosciuszki drugie pasy sa bardzo krotkie !! Dlatego do konca nie zdaja egzaminu. Do ronda Solidarnosci dochodza jezdnie dwupasmowe wiec ruch był był o wiele plynniejszy.

chcialabym wymienic opony w samochodzie na zimowe, kogo polecacie ,bo bylam na wiosne u goska ale tam zle mi wywazyli kola i nie chce juz tam jechac.

maruda podajesz tylko cyfry, napisz jaki bank albo inna instytucja finansowa gwarantuje taki zysk bez opodatkowania

Advil a gdzie robiłeś rezonans?

Popieram pomysł z dwoma pasami, dziwi mnie że nikt z miasta jeszcze na to nie wpadł!!! dodatkowo przydał by się pas przed rondem do zawracania, tzn jak się jedzie od strony Al.Legionów, ulicą Piłsudzkiego to jeśli chcemy zawrócić musimy wjechać na rondo!!! zrobić pas do zawracania (miejsce jest) i cześć samochodów wcale na rondo by nie wjeżdżało.

odpusc sobie goscia na wylocie na bialystok - jest niestety nieslowny a przekladki trawajac dlugo nie przekladaja sie na jakosc wykonania
napisz dam ci namiary na sprawdzonego goscia
nie napisales jakie auto wiec nie wiem czy sie podejmie
sinboy18@interia.pl

Ta instytucja to PZU Życie a to coś nazywa się PEWNY ZYSK a wiem stąd bo sobie zakładałem .

DjHazel DjThomas DjHubertus DjBolek itp :P:P

Takos

Wg. mnie Empik to strzał w 10.
Szczerze mówiąc nie znam innego miasta wielkości porównywalnej Łomży, w którym nie ma gdzie kupić np. płyty Gurala.

Ja tez właśnie wybieram sie do dr. Baranowskiego ale muszę zrobić rezonans. Advil w Łomży w szpitalu czy gdzie dokładniej robiłeś to badanie ?

Oto co myślę o PiS...

agent22... wiekszej bzdury w tym kwartale jeszcze nikt przy mnie nie powiedzial...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

nareszcie. aż się nie chciało wierzyć gdy się o tym pisało tutaj jakiś czas temu. a jednak.

zapraszam www.pub9-ka.pl

Nawet jak bedziesz ich zarzucal mailami to nie licz na odpowiedz, wysylalem do nich chyba z 5 maili na rozne tematy, miedzy innymi maila z bledami ktore nadal sa w rozkladzie jazdy na dworcu, sprawdzalem ostatnio i nic nie zostalo poprawione. A co do polaczenia Łomza-Gdansk to napewno nie byloby ono rentowne jesli mowa o kursie codziennym, ze wzgledu na stosunkowo maly popyt.

0,5 kg mlotka, zreczna reka i kluczyki w dloni po 3 sekundach

Oto co myślę o PiS...

Jak czytam wasze wypowiedzi to się śmiac chce jak ktoś pisz że naszymi wyborami to się amerykanie nie interesuje, a my o ich wyborach to cały czas mówimy. Co zależy na świecie od polskiego premiera lub prezydenta?!?! Prezydent USA ma wpływ na rozwój całego współczesnego świata, jego decyzje odbijają się szerokim echem na światowych giełdach, to on podejmuje ostateczną decyzję w sprawie np.wycofania wojsk z terenu Iraku lub o rozpoczęciu wojny z Iranem. A warcając do pytania co będzie?? Więc będzie na pewno inaczej, na pewno nie będzie w najbliższym czasie wojny z Iranem będą raczej negocjacje pokojowe, najprawdopodobniej będzie też poważnie rozważana kwestia wycofania wojsk z Iraku i części odesłania do Afganistanu. A co do pajaca co pisał przede mną to nienawiśc do żydów to nie rasizm lecz antysemityzm:)

odpowiem ci jak osobny temat zalozysz

witam, właśnie planujemy wesele i szukam zespołu ...jeżeli możesz to prześlij mi namiary sms-em pod nr. 785115370...z góry dzięki, pozdrawiam;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org