sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dajmy się więcej wrobić

przy ulicy fabrycznej (przedłużenie krzywej jest sklep wyposażenie ogródków działkowych tam powinny być.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dajmy się więcej wrobić

Jak będziesz chodził na kurs to tam cię nauczą jak się w takich miejscach jeżdzi. Jak na razie to trzymaj się siedzidełka na tylnym siedzeniu i zapinaj pasy.

Takos

Ja mysle że to wam nie wypali bo sam poł roku temu cwiczyłem(2 miesiące) a potem mi sie juz nie chciało...

Mogą Ci potrącić zaległą kasę+odsetki ze zwrotu za PITY za będziesz miał nadpatę

można można;-) ja swój w brwi robiłem na długiej ;-)

Potrzebuje dobrego hakera do złamania hasla na o2.pl lub jakis program ktory to zrobi . Zaplace za ta usługe.

pie*dolnij sie w głowe najpierw ;-] co?pannie chcesz sie wbić na konto?

do szkoły a nie piercingu sie zachciało...

Nie wiecie może kto robi ładnie i nie drogo paznokcie metoda akrylowa bądź żelową?;> byłabym wdzięczna za pomoc:)

W łOMżY NA DłUGIEJ U PANI dOROTY sIERZPUTOWSKIEJ,JA TAM ROBILAM WSZYSTKIE SWOJE KOLCZYKI(BREW,NOS,JEZYK,PEPEK) I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA...U NIEJ RACZEJ NA ZADNE NIE TRZEBA MIEC DOWODU,TYLKO NIE WIEM CZY NIE MUSI BYC Z TOBA KTOS PELNOLETNI...

polecam salon na dlugiej:)

choroby psychicznej jeju to straszne ale powrot tak?bo ja do tej pory nie maiaLam zadnych stanow depresyjnych to chyba mi nie grozy chociaz lepiej uwazac moze faktycznie przestane brac tylko zastanawia mnie jedno jesli powoduje ona tak straszne efekty uboczne to dlaczego lekarze ja przepisuja??u mnie narazie wystepuje całkowity brak łaknienia porostu nic nie moge jesc a tak ogolnie to jest nie najgorzej wiadomo to sa srodki chemiczne wiec trzeba liczyc sie z tym ze sa jakies skotki uboczne ja stosuje ten lek ze wzgledu ze inne metody zawiodły dieta cwiczenia a otyłosc zagraza mojemu zdrowiu wiec dlatego prubuje tej metody chciaz naprawde nie polecam zdaje sobie sprawe ze wyniszcza organiz ale jesli ma pomuc to moze trzeba zaryzykowac a zwłaszcza ze przepisał mi to lekarz bo na własno reke bym sie nie odwazyła a oczywiste jest to ze jesli skotki uboczne sa duze to lek trzeba odstawic .ale naprawde to te informacje mnie przeraziły ale dziekuje bardzo za informacje

sorki to było z niurkami hehe

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

WWE SmackDown vs Raw

[imghttp://ps3media.ign.com/ps3/image/article/862/862440/wwe-smackdown-vs-raw-2009-tba-20080327074402198.jpg

Katon

napewno odradzam Orange - masakra. o prędkościach edge można pomarzyć.

jasiu_smietana - masz z playa? chyba w łomży nie kupiłeś? bo na ich mapce brak i zasięgu i możliwości kupna w naszym mieście. nie masz probelmu ze zrywaniem połączenia?

Ja zamiawałem w BittMeble w Kupiskach Starych I jestem zadowolony

gdzie w łomży mozna sie modnie obstrzyc?

P@wcio zamkinij pizde tam i sie nie odzywaj bo se grabisz aż pewnego dnia sie spiździsz jak cie przokopio slamsie!

Ok dziękuje za odpowiedzi!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

Patryk jeśli masz dostęp do komputera właściciela tej poczty to wystarczy Ci choćby prosty w obsłudze PassTool5.7, ale ze jesteś młody i głupi to zlecam najpierw zapoznanie sie z kodeksem karnym
pozdrawiam

mam pytanie jaka jest piosenka tytułowa w tym serialu?

Polski bokser wagi ciężkiej Andrzej Gołota przegrał pojedynek z Rayem Austinem o pas USNBC federacji WBC. Walka w chińskim Chengdu, która zakontraktowana była na 12 rund zakończyła się już po pierwszych trzech minutach. Polak w czasie trzyminutowej walki nie zdołał zadać ani jednego ciosu.
Wygrana polskiemu pięściarzowi miała otworzyć drogę do walki o pas mistrzowski WBA z Nikołajem Wałujewem.

Przed walką obaj bokserzy tryskali humorem. Uśmiechnięty Gołota zapewniał, że "jest dobrze", z kolei Amerykanin zapowiadał "odesłanie Polaka do domu".
Początek walki rozpoczął się fatalnie dla Polaka, który na deskach wylądował już w 4. sekundzie walki. Po niespełna minucie Austin zasypał Gołotę gradem ciosów. Polski pięściarz sprawiał wrażenie zamroczonego. Dodatkowo Gołocie już w 40. sekundzie walki zaczęła doskwierać lewa ręka. Do końca rundy Gołota próbował już tylko dotrwać.

Jeszcze przed drugą rundą okazało się, że Gołota z uwagi na kontuzję jednak nie będzie mógł kontynuować walki i pojedynek został przerwany. Po chwili sędziowie ogłosili techniczny nokaut podnosząc rękę Austina w górę. Tym samym Gołota odniósł siódmą porażkę w karierze.

Wstyd trochę_

Katon

Przeszczep włosów?? To chyba tylko dobre. prywatne kilinki. A przedłużanie to w salonie Trendy.

W Retro nie byłam na weselu ale w Amadeusie jest bosko. Sala piękna, balowa i napewno nie jedna Panna Młoda chciałaby własnie na takiej sali mieć swoje wesele. Obsługa jest dobra,młode dziewczyny i przystojny kelner. Jedzonko też. Każdy kto tam się pojawi od razu jest pod wrażeniem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org