Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmarnowany HEROIZM |
Ja dzis założyłam lokatę w Dominet bank mieści się on na Starym Rynku. Na 3 miesiące 9 %
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmarnowany HEROIZM |
też się dopisuje , moze ktoś coś polecić ;-)? pozdrawiam
|
|
Ja oblałem za 1. razem za "zły wybór pasa jazdy" jak się spytałem w którym momencie, dostałem odpowiedź "za daleko od krawęznika".... Egzamin miałem z Panem Wróblewskim, pewnie ciągle dyrektorem ośrodka... No i nie było szans na odwołanie od wyników- Jak ktoś wyżej napisał, egzaminatorzy robią co chcą, na kat. A nie jest nagrywany, więc nie ma materiałów pomocnych przy odwołaniu... no ale jak się trafi normalny egzaminator to nie jest trudno. Trasa jest jedna, motory j.w., może czasami jeszcze wpaść MZ jak akurat Suzuki nie będzie sprawne, co raczej się nie zdarza. Na radio nie ma co liczyć, bo na placu test wychodzi ok, ale podczas jazdy przerywa i czasami słychać tylko trzask, więc jak np. egzaminator coś mówi, trzeba naprawdę uważać ;) Pamiętaj, żeby nie oddalić sie od samochodu egzaminatora, musicie jechać razem, przepuszczaj pieszych i nie za szybko, aczkolwiek nie blokuj ruchu (mi na Woj. polskiego egzaminator kazał jechać szybciej niż ustawione 40km/h bo się ruch blokował...).
|
|
hahah uwazasz ze juz ostatni poszli ? nie zdziw sie ... jesesmy w fazie przechodzenia na zawodostwo a nie mamy jeszcze armi zawodowej pobor jest zmiejszany ale bedzie do 2012
|
|
do gabinetu dr dmochowskiego przyjezdza chirurg z warszawy, pewnie dlatego takie ceny. Kolega wyrywał tam zab i smiał sie , ze wyglądało to jak odprawianie mszy:)
|
|
ostatnio dostałem 100zł mandatu i po jakim czasie moge sie spodziewac komornika jesli go nie zapłace???
|
|
jesli ze strazy miejskiej to nigdy, a jak z policji to za miesiac
|
|
komornik przyszedł do mojego kolegi po 4 latach aż urosło więcej kasy ale to było za brak biletu.
|
|
zaplac i nie bedziesz musial sie spodziewac!!!
|
|
Na ulicy śniadeckiego przy strzelnicy nie ma żadnych znaków drogowych kierowcy jeżdżą i parkują jak chcą nawet parkingu dla inwalidy nie oznakowano i co z tym zrobić
|
|
JA PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH CIERPIACYCH NA CHOROBY PSYCHICZNE!!!PRZEZ MERIDIE SPRZEDZILAM DWA MIESIACE W SZPITALU!!PRZEZ MIESIAC W OGOLE NIE BYLO ZE MNA KONTAKTU,LEZALAM JAK ROSLINKA DO TEGO JAKIES UROJENIA,PRZEWIDZENIA ITP,A BYLO TO W LUTYM I LECZE SIE DO DZIS,TAKZE PRZEZ WZIECIEM TYCH TABLETEK RADZE SIE DWA RAZY ZASTANOWIC NIZ POTEM PLAKAC,BO POMYSLCIE JAK CZULA SIE MOJA MAMA CZY MAZ WIDZAC MNIE JAK TYLKO SPIE I TRWA TO MIESIAC!!!!
|
|
Podpisuje sie pod postem BSN jestem za sygnalizacja swietlna na rondzie + tak jak ktos wyzej pisal pas do zawracania na pilsudskiego
|
|
OJEJ TO NAPRAWDE WSPOŁCZUJE A ILE JA BRAŁAS?BO JA BIORE JUZ 5 DZIEN I FAKTYCZNIE DZIWNIE SIE CZUJE AZ BOJE SIE BRAC DALEJ
|
|
Lumines
|
|
cHCIAŁA BYM ZACZĄĆ NAUKĘ GRY NA GITARZE OD NOWEGO ROKUI SZUKAM NAUCZYCIELA. ZNACIE JAKIS DOBRYCH I NIEDROGICH?
|
|
Chrzciny polecałbym zrobić w kościele. ;)
|
|
Nie lepiej samemu zrobić??:) Kilka desek pare gwoździ ewentualnie ocieplić i satysfakcja z tego że własnej roboty.
|
|
Szukam biurka pod komputer(interesuje mnie biurko rogowe) a dokładniej buk(jaśniejsze odcienie) byłem w bosie ale nie mają niurek rogowych jakie sklepy polecacie?
|
|
Właśnie obejrzałem walkę Andrzeja ,i wcale nie uważam że był gorszy ,po prostu miał pecha, kontuzja ,a to że był na deskach ? nic nie znaczy,walkę można było jeszcze wygrać , gdyby właśnie nie kontuzja ,kryzys minął i byłoby wszystko ok,szkoda .
|
|
Kupię psa - pekińczyka miniaturkę! Proszę o namiary! Z góry dziękuję za wszystkie informacje!!! POZDRAWIAM
|
|
Kupię psa - pekińczyka miniaturkę! Proszę o namiary! Z góry dziękuję za wszystkie informacje!!! POZDRAWIAM
|
|
zadzwon na 997
|
|
zalezy jaki masz rocznik samochodu
|
|
-Ile blondynek potrzeba do wkręcenia żarówki?? -5, jedna trzyma żarówkę, reszta kręci stołem xD Przychodzi baba do lekarza z żabą na głowie Co się pani stało? - pyta lekarz Coś mi się do dupy przykleiło - odpowiada żaba Przychodzi baba do lekarza i uderza cycami o ścianę. Co pani robi? - pyta lekarz Ubijam śmietanę Tyle ode mnie ;P rudy błazen z druhem
|
|
nie ja go niezgubiłem rozalka tylko ze matka mojej dziewczynki go wygonila z domku ...........................mojej dziewczynki teraz tu ze mna niema i wiem ze bardzo kochala tego pieska dlatego go szukam bo chce sie nim zaopiekowac ........bo wiem ze ona wtedy bylaby zadowolona .........
|
|
miałem nic już nie pisać, jednak nie mogę się powstrzymać przed komentarzem;p Sebastian Szulc (RESPECT) w firmie Financial Trust nie był ani dyrektorem, ani nawet doradcą, jego stanowiskiem był telemarketer ds. kredytów gotówkowych (coś na zasadzie podawacz podający ręczniki podawaczowi ręczników). Z tego co pamiętam, został zwolniony po chyba 3 dniach totalnej niesubordynacji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |