Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szanowni Państwo |
Ja robiłam kilka lat temu w Sanepidzie. Honorowi dawcy krwi mieli wtedy za free. nie wiem czy nadal tak jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szanowni Państwo |
US5 t najlepshy zespół który kiedy-kolwiek widziałam! wcale ne są pedałami!
|
|
Witam! O ile mi wiadomo w Łomży nie ma żadnego seksuologa. Najbliższy jest w Białymstoku lub w Warszawie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jasiu, czy to ty piszesz i na Onecie czy tylko małpujesz tamtego? Bo i tam i tu twoje posty stały się już nudne.
|
|
P.S. Skąd wiesz, że złodzieje i oszuści skoro Ciebie tu nie ma???
|
|
Ja również wysyłałam do nich wiadomości i zero odpowiedzi, mimo że na stronie napisane jest: "Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie i uwagi dotyczące naszej działalności i usług przez nas oferowanych. To dzięki Państwa pomocy jesteśmy w stanie nieustannie poprawiać jakość naszych usług. " Bajka
|
|
wez sie wy.je.ba.j pisze b mi sie tak podoba nie musisz odpisywac bo ta tresc nie jest do ciebie slyszales kiedys o wolnosci slowa to wbij sie w to i zrozum ze nie wszystko kreci sie wokol ciebie po to sa takie fora zeby napisac swoje zdanie snopie
|
|
Cześć! Tak się składa, że przez kilka dni będę w Łomży. Możecie polecić jakieś miejsca, gdzie można wypić latte i skorzystać z hotspota. Bez krzyków i prostackiej muzyki. Dziękuję z góry!
|
|
czy wiecie gdzie w naszym mieście Łomza mozna kupić prawdziwe markowe wody Klein lub Dior oczywiście nie podróbki
|
|
Cała Piłsudskiego razem z rondem ma być przebudowana za kasę unijną w ciągu dwóch lat. Miejmy nadzieję, że te sugestie wezmą pod uwagę.
|
|
Retro
|
|
popieram Best na Długiej !
|
|
4 pory roku - mają latte, pizze i hot spot i są 2 ich restaruracje w mieście.
|
|
A co Ci tam w środku nocy zaśmierdziało?Że spać nie możesz. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Perfumeria Paryska,tam kupisz wszystkie marki perfum ta firma ma wszystkie marki,pozatym jest to jedyna perfumeria w Lomzy gdzie maja orginalne perfumy.Pozatym sa wylacznym dystrybutorem w naszym regionie.tel 086/2186066 mozesz zadzwonic i dowiedziec sie o dany zapach,,,,,polecam ta firme.
|
|
Ja nie byłem ale idę może już po wakacjach mnie wezmą bo kończę szkołę i na zawodowego sobie pójdę heheh :P
|
|
w labityncie jest hotspot?
|
|
na 100 procent od stycznia wchodzi nie zupełnie zawodowe wojsko ale ochotnicze ostatni zimowy pobur odbył sie teraz i jesli nie wzieli cie ,to mozesz zapomniec o wojsku.i niesłuchaj głupot.mi tez ludzie pisali głupoty zebym sie bał.
|
|
ha ha urząd komuś pomógł? śmieszne, ja byłam u pana dyr kilka razy. na koniec szanowny pan widać że się wkurzył i powiedział mi że sama muszę sobie być marketingowcem. I sama sobie tą pracę znaleźć. Znaczy to, że urząd jest dla pracowników PUP. Tylko. Z pracą w Łomży jest ciężko. Widać to było np po ostatnim castingu na pracownika w jańskim. Około 30 wykształconych młodych ludzi i jedno stanowisko pracy. Nie dziwię się że wyjeżdżają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |