Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ratusz prawie po nowemu |
Jak możesz to nie bierz się za przekładanie kierownicy. Sprzedaj, oddaj, ale nie pchaj się w to bagno. Wiem z doświadczenia. Nikt nie zrobi tak jak fabryka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ratusz prawie po nowemu |
a jak jest ?? lizemy dup.y amerykanom a oni maja nas gdzies ,a ruscy to nie przeszlosc bo pierwsze co zaatakuja to polske (przez ta tarcze) i niestety pchamy sie dalej w glab ich zoladkow az dolizemy sie do przelyku :/
|
|
J.e.b.n.i.e.t.y. to jesteś ty buraku.Beczysz bo dolar spada i nie opłaci ci się wymienić w kantorku.Zapiepszałeś tyle lat za murzyna i nic się nie dorobiłeś.Śmiać mi się chce z takich ludzi.Stary głupi człowiek nie do uczony.To nie wina wyborców ,a już na pewno nie młodzieży.Nie nasza wina ,że każdy kandydat kojarzy się z komuną.Wracaj do Polski kartoflu i zmień przepisy by w wyborach mogli startować młodzi wykształceni ludzie ,a nie stare pryki co się wymieniają stołkami.
|
|
Malo mnie interesuje co ten pajac Popaprany obiecywal. Najbardziej wkor.wi,a mnie to ze za rzadow Popaprancow akcyza na samochody sprowadzane z unii zmieniono na taka ktora malo komu sie oplaca. Teraz chca wporowadzic jeszcze homologacja na auta z usa do 5000 euro (gdzie w niemczech jest 150euro) bo Polscy dealerzy kolesie nie moga opchnac swoich fur, Wiec o czyje interesy dba ten caly pajac Tusk bo napewno nie o zwykklego szarego czlowieka.
|
|
Dziś słyszałam w którejś rozgłośni wypowiedź kogoś z Augustowa o tym, że Dyrekcja Dróg i Autostrad rozpoczyna budowę w Augustowie 3 kładek (przejść nad jezdnią) za 20 mln zł(!) O ile się orientuję jest to koszt ok. 2 km autostrady. Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke) Podstawą demokracji i społeczeństwa obywatelskiego jest prawda (własne)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |