Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawie połowa Polaków jest rozczarowana raportem Millera |
A gdzie jest? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawie połowa Polaków jest rozczarowana raportem Millera |
Dzięki :)
|
|
Jak większość lubi lamentować,czemu poświęcili te 15 minut faktów Stanom Zjednoczonym?a no bo USA jest krajem czołowym i jednym z najważniejszych więc zmiana prezydenta ma duży wpływ na dalsze losy i relacje wśród wszystkich krajów świata,dlatego nawet w Polsce jest o tym głośno,tym bardziej że głową tego państwa został murzynek.Oczywiście nie żebym się nie zgadzał z tym że Polska ma wiele swoich spraw i problemów ale jak dla mnie to już monotonia.
|
|
chłopak pęka ze śmiechu a wy tak na poważnie Oto co myślę o PiS...
|
|
Zapraszam na warsztat w CKPiU na przykoszarowej za Mechaniakiem tanio i profesjonalnie :D
|
|
Czy to jest ważne kto wygrał , żydostwo dalej będzie rządzić tym pojebanym krajem. Nie jestem rasistą. Takos
|
|
Za bankiem na zawadzkiej,jak się zjeżdża na dół taką wąską uliczka w stronę ulicy sikorskiego jest punkt wymiany oleju.kupisz olej to wymieni za free.sam niedługo się do nich wybiorę.
|
|
wsiąkł Oto co myślę o PiS...
|
|
to samo w iqserwis jest
|
|
Przy jakich temperaturach zadymi i po jak długim postoju? Delikatnie - widoczny czarny dymek, ale bezprzesady. Na widoczność nie ma wpływu. Na odległośc trudno cokolwiek powiedzieć.
|
|
prywaciaz po H... FEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
No chyba że Ciebie bo ja wyru.chany przez nich nie jestem i sie nie czuje:) A ruscy to przeszlosc i nie mow ze wyruchaja bo wielu naszych przodkow walczylo o to zeby nas nie "ruchal.i" "A na drzewach zamiast liści będą wisieć KOMUNIŚCI"
|
|
wiesz co dupku wez duzy rozped zamknij oczy i pozwol aby sciana stala sie twoja najlepsza kolezanka baranie ****... inteligent bez szkoly
|
|
kometa ale z Wygody polecambardzo super
|
|
Ja jestem inteligient bez szkoły to ty kim jesteś?Młody człowiek po studiach jak umie sobie poradzić w życiu to i w Polsce znajdzie sobie dobrze płatna prace.Nie musi wyjeżdzać i narzekać przez internet ,że Polska ble i co tylko.
|
|
no ok., jak tak to co ten wasz donald.t zrobił pożytecznego????? oprócz ladnego uśmiechu i obietnic bez pokrycia....?? jeżeli potraficie to zastanówcie się i dopiero piszcie. pozdrawiam.
|
|
To ja w takim razie co jego poprzednicy zrobili oprócz ganiania i wykręcania kolejnych afer.
|
|
Tu nie o to chodzi.Poprostu te stare burbony non stop pchają sobie po kieszeniach i obiecują złote czasy.Czy to Kaczor czy Tusk i tak jeden hooj.Dziwi mnie tylko ,że wszyscy zrzucają całość na Tuska.Przypomnijcie sobie ile km dróg wybudowali Kaczory.I Pis i Po nie napakowali nam pieniędzy do portfeli.Nie ma tu co zwalać winy na jednego bo winni są jedni i drudzy.Trzeba zmian w konstytucji ,żeby młodzi mogli startować w wyborach.Najbardziej mnie wkurza to ,że te stare zwykłe pijaczyny w garniturach decydują o przyszłości młodych ludzi. Takos
|
|
nie bendzie zawodowej armii Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |