wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smolenskie ofiary tańsze niz jajka i pomidory

doda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smolenskie ofiary tańsze niz jajka i pomidory

Rezonans nie naswietla. Po co jezdzic do W-wy skoro jak mowisz i tak opisuja go lekarze ze stolicy. Szkoda wykladac kase na paliwo i tracic czas. ja robilem w Lomzy i bylo ok.

"Chociaż jestem Polką"
Jakoś mi się nie wydaje sądząc po Twojej znajomości języka PL.

kiedyś poleciłbym zakład w Kuziach, ale dzisiaj niekoniecznie ...

Konsul2 ma w zupełności rację.

Gabi25 gdzie mialas robioną operację kolana

Popieram ! A co myslicie o światłach na Al Legionów przy szkole drzwnej ? Jeśli stoisz pierwszy na światłach i chcesz skręcić w prawo (do tzw"ABC") to musisz czekać bo nie ma strzałki. To jest bez sensu, bo zanim wykonasz skręt to blokujesz tych z tyłu, a często jeszcze ktoś przechodzi i wtedy wogóle stoisz. Gdyby była tam zielona strzałka byłoby dużo lepiej moim zdaniem.

A propo jakie auto najlepiej "przełożyć"?

SKOK Wołomin- 9% w skali roku. Siedziba przy Al. Legionów niedaleko Szkoły Muzycznej.

Konsul2 czy ty jestes niedorozwiniętym idiotą (pytanie retoryczne) czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem bo widze ze tak nikt nie szuka niczego za free nikt na to nie liczy bo jest oczywiste ze tego nie znajdzie ja poprostu wkur*** bo zostałem wycięty w hu*a o 60 zł na jednej odżywce i mysle ze ty tez bys sie zdenerwował wiesz w sklepie moze byc cena wyzsza powiedzmy o te 10-20 zł ale nie do kur** niędzy odwukrotnie wyższa i jak mozna byc takim idiotą zeby napisac ze ktos czegos szuka za friko w sklepie nie rozumiem :(( moje kondolencje ale twój mózg juz chyba dawno umarł

Ja sie zgadzam z Kapitanem Dżonnym i jest DOKŁADNIE tak jak napisał w sklepie bodyshop ceny przechodzą zdrowy rozsądek nie wiem jak oni mogą sobie tyle naliczac przeciez licząc normalnie to na kazdej odżywce ok 50 zł więcej biorą a jeżeli oni sobie muszą tak troche podciągac te ceny to czemu np. produkty treca na których etykietce widnieje nadrukowana cena przez producenta są sprzedawane po takiej samej cenie jak na nich napisał producent??? i wiecie co troche jest to denerwujące ze az tyle zdzierają bo moim zdaniem to juz brak przyzwoitosci

widze ze w koncu ktos sie zdenerwował tym tak ze napisal o tym na naszym zacnym forum

Stasiek Wielonek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org