sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
The PiS Factor

JASIU SMIETANA.......... JUSZ SWYH??? NIE NO WYMIATASZ.... MAMUSIA NIE POWIEDZIALA ZE DZIECI SIE PRZEZ KOMPUTER NIE ROBI?? DALEJ BIEDAKU POSUWASZ WEJSCIE USB??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: The PiS Factor

No szkoda ,że wszystko jest jeszcze daleko w lesie ale na pewno się zapisze :)

mam problem z gazem w samochodzie w mercedesie 2,6l silnik na zimnym silniku gaśnie na wolnych obrotach dopiero jak się rozgrzeje to jest dobrze jakiego gazownika byście mi poradzili na strusią jeżdziłem to kazali mi powymieniac kopułke ,świece ,przewody ale to mi nie dało żadnych zmian proszę o odpowiedz z góry dziękuje

tak to prawda to był jasiu o to foto

ostatnio bylam na weselu w budach czarnockich i pytalam o terminu to mial jeden wolny na ostatnio sobote pazdziernika. Ciezko bedzie Ci cos znalesc. Chyba ze ktos Ci wlasnie odstapi.

no i wydalo sie

sala weselna w Rutki -Kossaki. sala bardzo ładna i niedroga polecam sama już mam tam zamowiona ale na sierpień 2009 Polecam

http://firmy.zambrow.org/ogloszenia.php?strona=prokopisyn

mowisz oczywiscie o Amnezji :)
zapraszam do 9-ki, www.pub9-ka.pl

Dziekuje ślicznie, ale ta ksiązka malo mnie urzadza:/ Chyba ze mi jej pozyczysz i pozwolisz wyciąć obrazki:P Potrzebuje tych zdjec w wersji elektronicznej.

he pozyczenie jeszcze jakas bym przebolala ale wyciencie?? a skanowane??

a to nie da rady

Proponuję spacer do biblioteki na Długą, tam na pewno jest niejedna książka pani Godlewskiej.

A co mi zrobia, jak wytne im zdjecia z ksiazki? :D

Odrobinę szacunku. Autorką ksiażek na temat historii Łomży jest Pani Donata Godlewska,

fotogaleria, np:
http://www.lomza.friko.pl/zabytki.html
http://lomza.polska.pl/galeriamiasta/gallery,Lomza_w_starej_fotografii,gid,132345,cid,212.htm,
polecam wyszukiwarki google.pl ( latinica), yandekc.ru (cyrylica - bardzo ciekawe fotki po wpisaniu hasła "Ломжа" )

Nie ma map przejazdu egzaminator sam wytycza trase i ci mówi w prawo w lewo i to jest właśnie hujnia powini mówić przed wyjazdem gdzie dojechać i jakimi ulicami i jechać i zero gadki a nie piepszenie o szopenie .

własnie pojedz na Senatorską do Mak-Rob, mili panowie i chętnie pomagają.Sprawdzona marka a z Kubusiem to różnie...

2 pytanie jezeli sala do cwiczen sztuk walki ... worki refleksowki gruszki...
to czy to by bylo dla ogolu czy dla ludzi co maja pojecie ?
bo jak dla wszystkich to ci co maja pojecie by nie przychodzili ... bo stoj za kims co nie ma pojecia i czekaj na swoja kolej ... masakra...

a co do atrap mieczy .. hmmm .... jak sie dorwa ludzie bez pojecia i zrobia sobie krzywde ... to nie dosc ze napisza ze tylko sobie zrobic krzywde i zniecheca innych ... kto bedzie za to odpowiadal trenerzy ? to musza byc grupy a nie ktos sobie przyjdzie pomachac atrapa miecza .... a jak przyjdzie 1 raz i bedzie tak chcial to jaki trener da mu bez przygotowania ? a jak nie da to bedzie zle ze przyszedl powalczyc na miecze a mu nie dali... do tego trzeba zapalencow ....
hmm a jezeli to ma byc cos do sztuk walki, do chudniecia i basen dla dzieci to sorki ale jak cos ma byc do wszystkiego to bedzie do niczego ...

a pomyslales o czyms takim jak za malo czasu? ludzie pracuja i nie wiedza kiedy tak naprawde znajda czas, wole sie umowic indywidualnie w terminie jaki odpowiada mi, tak ciezko to zrozumiec? jakiej kasy czlowieku? wiesz ile to kosztuje? za malo czego? mozesz sprecyzowac swoja wypowiedz bo nie rozumiem tego smiesznego slangu?

możesz ustawić sobie większe obroty na zimnym silniku, tak aby mie zgasł. Po rozgrzaniu będzie miał nieznacznie wyższe. Jeżeli gaśnie i niechce odpalić tzn.,że parownik zamarza i konieczna jest regeneracja.

Czy z Łomży jeździ do Trójmiasta tylko autobusy o 6:10, 7:30 i 21:25?
Wiem, że ten o 7:30 to PKS Białystok, gdzie wycieczka do Gdańska dla studenta = wydatkowi prawie 50zł :P

A może ktoś np. w środę 12 listopada będzie jechał? ;)

Moze sprobuj tu:
http://rejestracje.uctb.pl/tablice.php?dz=forum&pdz=f3&fkat=04&k=1&temat=2049

u kolezanki na weselu gral zespol 'BLEF'' z Lomzy wszyscy byli zachwyceni

Treść jest ukryta

Dzięki wszystkim za odpowiedzi – te, które wspierają, dodają skrzydeł, a te, które mówią, co należałoby zmienić – zwracają uwagę na ważne problemy. Te rekwizyty – miecze i basen – to było tak dla przykładu, żeby zobrazować, że byłaby to rozrywka dla wszystkich, co chcieliby się poruszać, poćwiczyć, spędzić w Łomży czas inaczej. Ale wszystko jest narazie w fazie planów, zbierania opinii, opracowywania – więc jeśli ktoś miałby coś jeszcze do dodania – zapraszam. I jeszcze raz dzięki za sugestie.

Katolickie, owszem.
Wiec nie obowiązuje szacunek, pamięć o ludziach, którzy odeszli? Nawet, jeżeli nie obchodzą tego święta, to wierzą w tego samego Boga.

A przy okazji. Jezus był Żydem. Na jego grobie nie było krzyża. Też byście nie postawili znicza w Święto Zmarłych?

taaa hahha a ja znam osoby ktore sie dobrze uczyly i poszly do wety.Nie kazdy musi isc do np.2LO wiec chodz tam i te "orly" i "sredniaki" wiec nie opowiadaj glupot,jak ktos jest slaby to idzie do OHP lub ZDZ a nie do wety;p

Kto lubi US5??? Ja ichelbiam,jestem prawdziłą fanką!a twój ulubiony zespół jaki?

W Piątnicy przy wylocie na Białystok.

taki maly kiosk, z logo empik

________
Malachit

ni ma banknotu juz;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org