Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nierealna prośba. |
PEJA idz do robacia ejzy dac ci adres ?on ma nauczanie w domu to pochodzisz z nim i moze cos sie nauczysz!!! AMIk a co ja robie błedy ?no nie raz bo nie pisze zamiast Ł to L ale da sie rozczytac i ty terz robisz błedy każdy je popełnia jak nie w ortografi to w innej dziedzinie i Po pierwsze nie jestem dyslektykiem !!haha!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nierealna prośba. |
A może Łomżyniacy chcą kultury trochę wyższych lotów skoro nie przejawiają zainteresowania takimi impezami jak Ich Troje czy FNS myślę że nie jesteśmy takim zadupiem co roku na Zaduszkach Jazzowych jest pełna sala w Bonarze
|
|
WY TO MACIE PROBLEMY!HEH JAK KTOS NIE UMIE PISAC I NIE UMNIE ULOZYC POPRAWNIE ZDANIA TO JEST DEBILEM!!!BO KAZDY NORMALNY CZLOWIEK KTÓRY CHODZI DO SZKOLY POWINIEN UMIEC ROBIC TAKIE RZECZY!!!POPROSTU CI CO NIE UMIĄ PISAC ZDAN Z SENSEM SĄ NIEDOUCZKAMI TAK JAK NP: EJZA ROBERT!!!!!
|
|
może powinny agencje detektywistyczną założyc?
|
|
W Łomży są salony: Skoda, Renault, Peugeot, Kia, Daewoo, Fiat, Seat. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Jeśli Chińczyk może udawać Greka, to może i warto nauczyć się języka podlaskiego, żeby rozumieć większą połowę ludzkości, nieposługującej się ani polszczyzną, ani angielskim... Przetestujmy cały świat! Jest tyle dla odkrycia. Jak dla mnie, "myślę" to brzmi za dumnie! MRD WJP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |