Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Secesja w Pn.-Wsch. Polsce... |
Czy znalezliscie kiedys cos ciekawego w chlebie? Ja jakis czas temu patyk (dlugosci ok. 2,5cm), a kiedys kawalki starego chleba w swiezym (sic!) ... usmialem sie wtedy pop pachy... z zartu piekarzy , bo mialem ochote zjesc smaczna kanapke a tu taki kwiatek... i niestety musialem biec po nastepny (krojony) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Secesja w Pn.-Wsch. Polsce... |
Cześc wszystkim!!! Zauważyłemm, że poruszyliście temat łomżyńskieko PZM. Otóż moi drodzy PZM w Łomży, a dokładnie Automobilklub Łomżyński organizował takie rajdy w zeszłym roku, ale żadnego odzewu z Łomży nie było. Wiele rajdów nie odbyło się właśnie z braku chętnych. W tej chwili działaność godpodarcza AŁ jest zlikwidowana, ale jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie zorganizowania rajdu, jeżeli potrzebujecie jakiejś pomocy to piszcie na mojego maila. Mam z tą instytucją dość dobre stosunki, więc mogę ich poprosić o pomoc. A może byśmy tak zrobili jakiś mały rajdzik internautów np: Rajd 4lomza?? Jeżeli jesteście zainteresowania to piszcie, zobaczymy co da się zrobić.... Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasińki
|
|
No to jak organizujemy jakiś mały rajdzik? Widzę, że chętnuch będzie parę osób. A odnośnie szosy do Mężenina to ja nie bardzo jestem fanatykiem bicia rekordów prędkości i może dlatego nie jestem zwolennikiem ganiania z magicznymi prędkościami po mieście i takie tam. A lasek jednaczewski to kolego szanowny to już nie jest to samo. Mozna sie nielicho nadziac, bo nawet ludzie na spacery tam chodzą i patrzą z wielką pogardą na takich wariatów jak my. Lepiej bawić w miejscach gdzie nikomu nic nie zrobimy. Mam propozycję odnośnie rajdu.... Najpierw puścimy w eter wiadomość o Rajdzie i zobaczymy jaki będzie odzew. Jeżeli coś się zacznie kręcic to wykręcę jakiś rajdzik. Rozmawiałem już ze znajomymi sędziami i powiedzieli, że nie będzie problemu. Tak więc piszcie na mojego maila co byście chcieli żeby w takim rajdzie się znalazło, jakie próby, którędy ma rajd przebiegać i inne sugestie kwestii organizcyjnej. Ja ze swojej strony bardzo chętnie się przyczynię do ruszenia czegoś w naszym mieście.... Pozdrowienia Qufer
|
|
Hehe, swietnie rajd na orientacje coraz wiecej koncepcji - jak to nazywaja specjalisci - "burza mózgów";). Gdyby ktos potrzebowal "pilota' to...czemu nie?:))
|
|
Zparaszamy wszystkich zaineteresowanych do wypowiedzi na temat rajdu... Za dwa tygodnie zaczynamy zbierać chetnych?? Co Wy na to?? Qufer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |