sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Secesja w Pn.-Wsch. Polsce...

Czy znalezliscie kiedys cos ciekawego w chlebie?
Ja jakis czas temu patyk (dlugosci ok. 2,5cm), a kiedys kawalki starego chleba w swiezym (sic!) ... usmialem sie wtedy pop pachy... z zartu piekarzy , bo mialem ochote zjesc smaczna kanapke a tu taki kwiatek... i niestety musialem biec po nastepny (krojony) :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Secesja w Pn.-Wsch. Polsce...

Cześc wszystkim!!! Zauważyłemm, że poruszyliście temat łomżyńskieko PZM. Otóż moi drodzy PZM w Łomży, a dokładnie Automobilklub Łomżyński organizował takie rajdy w zeszłym roku, ale żadnego odzewu z Łomży nie było. Wiele rajdów nie odbyło się właśnie z braku chętnych. W tej chwili działaność godpodarcza AŁ jest zlikwidowana, ale jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie zorganizowania rajdu, jeżeli potrzebujecie jakiejś pomocy to piszcie na mojego maila. Mam z tą instytucją dość dobre stosunki, więc mogę ich poprosić o pomoc. A może byśmy tak zrobili jakiś mały rajdzik internautów np: Rajd 4lomza?? Jeżeli jesteście zainteresowania to piszcie, zobaczymy co da się zrobić....

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasińki

No to jak organizujemy jakiś mały rajdzik? Widzę, że chętnuch będzie parę osób.

A odnośnie szosy do Mężenina to ja nie bardzo jestem fanatykiem bicia rekordów prędkości i może dlatego nie jestem zwolennikiem ganiania z magicznymi prędkościami po mieście i takie tam. A lasek jednaczewski to kolego szanowny to już nie jest to samo. Mozna sie nielicho nadziac, bo nawet ludzie na spacery tam chodzą i patrzą z wielką pogardą na takich wariatów jak my. Lepiej bawić w miejscach gdzie nikomu nic nie zrobimy.

Mam propozycję odnośnie rajdu.... Najpierw puścimy w eter wiadomość o Rajdzie i zobaczymy jaki będzie odzew. Jeżeli coś się zacznie kręcic to wykręcę jakiś rajdzik. Rozmawiałem już ze znajomymi sędziami i powiedzieli, że nie będzie problemu. Tak więc piszcie na mojego maila co byście chcieli żeby w takim rajdzie się znalazło, jakie próby, którędy ma rajd przebiegać i inne sugestie kwestii organizcyjnej. Ja ze swojej strony bardzo chętnie się przyczynię do ruszenia czegoś w naszym mieście.... Pozdrowienia

Qufer

Hehe, swietnie rajd na orientacje
coraz wiecej koncepcji - jak to nazywaja specjalisci - "burza mózgów";). Gdyby ktos potrzebowal "pilota' to...czemu nie?:))

Zparaszamy wszystkich zaineteresowanych do wypowiedzi na temat rajdu...

Za dwa tygodnie zaczynamy zbierać chetnych?? Co Wy na to??

Qufer

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org