Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chińska draka Michała Tuska cd |
Tak Ptysiu widze jednak warto chudnąć. Mateuszu G.(czajnik) przy ~180 cm 60 kg to i tak smieszna waga. Przytyj sporo tak nawet ponad 70 i lec na silke. Po zimie zaczne sie Ciebie bac:) Pozdro. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chińska draka Michała Tuska cd |
To wie tylko ksiądz.
|
|
zna ktoś z was może stronę z dzwonkami na sms'y ? Bez zbędnych postów typu : od czego masz google.pl albo poco ci to itp.Nie masz nic mądrego do powiedzenia (napisania) to nie mów (nie pisz).
|
|
co żal? Chłopak jedzie do Olsztyna na studia i sie pyta życzliwie czy ktoś chce się zabrac. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tak. mówili: 'Cukierek albo śmierc' i jak nie dałem to zaczynali śmierdziec.
|
|
www.opony.com
|
|
thx :)
|
|
Trzeba się najpierw gdzieś spotkać, nawet taki stary rynek jest dobry ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No ja to już długo proponuje ale trzeba ekipę zebrać... Ja to np. bardzo chętnie... mógł bym iPod-a przynieść i głośniczki do niego to by był dźwięk...
|
|
naszczescie u nas w miescie nieduzo takich jest poj***w
|
|
strzelac, jedyne rozwionzanie na idiotuf
|
|
a co bys hcial? /* * zaraz pewnie walniesz cos o czyihs matkach i odhodach jak zwykle */
|
|
....................................................................................................................... MoNdR@ńSq@ oTpoOofj3dŹ n@ mOnDryYy T3m@cIq...
|
|
ps wczoraj bylo wszystko zamkniete a dzis to juz w wiekszosci pootwierane tyle ze krocej ale otwarte
|
|
Felix niestety ten adstop u mnie nie działa
|
|
Tylko musisz miec chec i silna wole.??? Szczyt niemożliwości: połaskotać tak żarówkę, aby ci w elektrowni się śmiali ??? waldek27
|
|
szczyt glupoty pisac glupoty nie na temat
|
|
to jest załosne
|
|
OKeej... Tylko brak nam osób zdeka... bo tylko my na tym forum gadamy... Jak coś to popytaj sie znajomych i ja sie popyytam... Udostępnij link na gg i różnych forach i wogle okeej? Ja tak zrobie zeby było wiecej ludzi. A muzyka do tego zeby sie lepiej tańczyło.
|
|
A co ma wspólnego test firewalli z antywirusem NOD32? Dla Visty wystarczy antywirus. W jednym systemie nie powinno się instalowac dodatkowych firewalli. Pozdrawiam MirekO
|
|
powiem tak popieram edzie i duzego.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mam pytanko do anity87 :) Jeżeli już zdawałaś te testy to czy możesz mi powiedzieć jak wygląda TWO. Chodzi o to ile jest pytań w teście i czy dobra jest tylko 1 odpowiedź czy może być kilka dobrych odpowiedzi? Czy mogłabyś mi również przesłać na e-maila te materiały? Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
a to mój adres: blase222@wp.pl
|
|
Dwa lata wstecz na Krasce gość sprowadzał opony z Niemiec.Wiem to od znajomego,który tam kupił i teraz będzie trzecią zimę na nich jeżdził.Więc chyba dobre.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
...a świstak siedzi i zawija w sreberka ;) |
nie każdy taki ODWAŻNY jak Maniaczka i nie każdy myśli w ten sposób-uciekają tylko tchórze,bo patrioci zostają i bronią swojej Ojczyzny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |