Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Członki PO |
a gdzie kupiłes psa? pytam bo też chcę kupić owczarka niemieckiego. jak maz jakieś namiary to daj znać . dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Członki PO |
diavolo najlepsza pizzeria.
|
|
no sam zem widzial jak wydlubuja kozy i wrzucaja w picce jak sie klient domagal reszty i tipa nie dal..... -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- proponuje zamknac temat, moze ktos mi powie jak jest aktualnie w szechuanie?? dziala on dalej ?? pamietam ze kiedys czasem na sajgonki sie zachodzilo, ale to 100lat temu bylo. -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zyd jest w tych okolicach co alkohole swiata... wiecznie otwarty... nie ma dnia by byl zamkniety... a w swieta to ma takie kolejki ze ciezko do sklepu wejsc
|
|
Ja znam tylko 1 najlepszego od 10 lat naprawia mi auta i niema dlaniego rzeczy niemozliwych a co do kasy nie kasuje tak jak reszta mechaników z łomzy!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |