Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto za Sroczyńskiego do Ratusza |
Wg mnie większość salonów w Łomży sprzedaje i serwisuje pojazdy samochodopodobne. Dobrej marki nie ma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto za Sroczyńskiego do Ratusza |
ja tam myśle ze dobrze ze robio te drogi bo nie bende po dziurach jedził.(chumorek?)a kto jedzie to jego problem niech piechoto chodzi nic sie nie stanie jak wstanie wczesniej albo w autobus i bedzie mnie aut to szybciej przejedziesz.majo robic obwodnice ale kiedy to nie wiadomo(hehe)ale zeby nie via baltica bo wtedy to nawet jak by była obwodnica to nic nie pomorze wtedy nie wyjedziemy z łomży zeby jechac w strone Augustowa albo gdzies inndziej ale zeby wjechac na to droge co idze VIa Baltica.i tylko w tym roku bendo robione takie prace bo wyczerpali wszyskie piniadze na ten cel w roku 2004 do 2006 chyba i w tych latach nie bedzie takich dużych remontów to cieszmy sie tym co nam robio (:D)
|
|
Co sądzicie o nowej myjni bezdotykowej na BP? Wg. mnie jest fajna ale na szybach pozostają lekkie zacieki, pozatym fajna sprawa że można 24h/dobę umyć sobie samochód.
|
|
To prawda, moja babcia jest najbardziej poinformowaną osobą w okolicy. Ona i sąsiadki wiedzą gdzie, z kim, kto, kiedy i za ile...
|
|
Myślę, że MirRobDer właśnie wrócił z baru, więc się nie dziw ;-)
|
|
:) "nie ma schabów tylko ani mru mru" Żeby bilety kosztowały 15 zł to były by schaby napewno
|
|
a kto organizował ?
|
|
:))))))))) nie ma jak porcja dobrego humoru rano. chociaż z tym słowem 'dobry' to lekko przesadzam... od 5 minut zastanawiam sie co też może mi wyrosnąc.... no patrz nie mam pomysłu. moja wyobraźnia widocznie nie jest tak bujna jak myślałam :)) a z tą rodziną na cmentarzu to najgłupszy tekst jaki ostatnio słyszałam... tak sobie myślę że chyba musiałabym pełzać tudzież sunąć sie po ziemi żeby się zniżyć do twojego poziomu. najbardziej przykre jest to, ze coraz wiecej takich ludzi, nawet sie wysłowić nie potrafią. do szkoły! Kasia
|
|
( 30 zł. na formacje....)A wogule to (formacja....)była w tantym roku na studio lato radia Białystok (chyba dokładnie nie wiem ale kiedys byli )to wtedy było za darmo.a teraz to by mało osób by przyszło bo po tyle bilet i nie kturzy sie wybierajo na Aniu Mru Mru.a Koncert Ich Troje to i tak dno kto by poszedł na to ?może kilka osób by sie znalazło.No ale w Wakacje było kilka Koncertów (mnie nie było to nie wiem )ale Byli Raz Dwa Trzy,Anita Lipnicka i jeszcze kilka !!! a teraz jesień nadchodzi to bedzie mniej koncertów.pozdrowienia dla Naszej polskiej Kultury.
|
|
WITAM!CHCIAŁBYM USŁYSZEĆ WASZE OPINIE NA TEMAT TEGO CO MOŻNA BY BYLO ZROBIĆ W NASZYM MIEŚCIE NOWEGO??CO CHCIELIBYSCIE UJRZEC W DRODZE DO CENTRUM NASZEGO MIASTA?CO MOZNA BY BYLO ZBUDOWAC??ODPOWIADAJCIE,ZAPRASZAM!
|
|
Rebiata! Nie biespakojties! Kłassiki skazali - w periewodie na polskij jazyk: "Myślę, więc jestem" oraz "Człowiek to brzmi dumnie". Zgadnijcie, który cytat pochodzi od Lenina. Klasycy tego foruma dość swobodnie sięgają do klasyki. Ach! Bach! (Ten to tworzył formy sonatowe bez opamiętania... Ach! "Sonata księżycowa"...) Ach! DaSto! Między nami taki ocean... MRD
|
|
musze wam cos powiedziec:(ze skaczyła mi sie umowa z Vectro na internet i juz nie bende miał neta szkoda bo juz se nie popisze z wami :( dziekuje za popieranie mnie i za pomoc dla wszystkich co zemno pisali wielkie buziaki dla was:)pozdrawiam MrS ( Mądrale),kaschia (ktura myślała ze jestem barteza rodzino hahahahahahahahaha........),Adamusa (wszech mągacego),VipeRa (ktury odemnie chce normalnych tematów),MarkuS(w życiu jest ważna kasa i ....), AbcD ( nastepny matoł kturemu w dupe swedzi ) , ewaa (do sprawa bez robocia) ,Demeter (ktury lubi biegac ) i reszte nie wspominac o Dj ach co nie sa dj. Pozdrawiam was przyjaciele.PAPAPAPAPAPAPA....... ![]() :-C
|
|
Przyznam że wszystkie myjnie bezdotykowe w Łomzy chyba nie są samoobsługowe? Nie byłem to nie powiem ale ejstem zadowolony. Ciekawostką jest to że można wnętrze samochodu spryskać czymś co usuwa wszelkie nieprzyjemne zapachy (polecane w starszych samochodach). Ogolnie tez daję + :) Sonia
|
|
Evaa wieniec??? Kuty ze stali, aby nie mogli się podnieść pod ciężarem obowiązku zwycięzcy.
|
|
Wychu: ISP oferuje określoną przepustowość. Przy tej liczbie użytkowników może się zdarzyć, że zajmą całe pasmo... AMik: ja nie jestem adminem, jeśli to sugerowałeś ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |