wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny SPEKTAKL NADMINISTRA

ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny SPEKTAKL NADMINISTRA

Też jestem młody może nie 14 lat ale dorosły jeszcz nie jestem jednakże wiem co to jest ojczysta tradycja itd. Dzień zadumy a ona za cukierkami będzie latać. Ci co bawią sie w te gówno mają nieźle we łbie nasrane. Telewizja też wczoraj jakieś badziewne programy z Haloween. ***** to jest Polska a nie USA.

HALOWEEN W POLSCE MÓWIMY NIE!

Jade jutro niedziela (02.11) do olsztyna w godzinach 16-17 i posiadam 2 miejsca wolne. kontakt pod numerem 504-995-121

bez zbędnych słów

freemobo.com

drozej jak autobusem ?

Wątpie żeby ktoś po wecie dostał sie na weterynarie :) Trzeba zdawać biologię i chemię lub fizykę na maturze i trzeba dobrze napisać. Ciężko dostać się na ten kierunek w końcu to studia medyczne.

I tak będziesz kij:P Takie moje zdanie

a po co wam antywirus? ja nie mam i rzyje

jedź na dworzec 15 minut przed odjazdem autobusu i się zapytaj ludzi czy ktoś nie chce z Tobą jechac, zazwyczaj skutkuje.

Gdzie to jest ?? Nazwa.. ?

4 listopada jadę do Niemiec. Mogę zabrać 2 osoby do Hanover-Bremen-Hamburg. Kontakt kom.502347269

dobry i tani nie idzie w parze

a tym bardziej nie ma w lomzy ani tanich ani dobrych mechanikow, no chyba ze trzeba olej wymienic to by sie cos znalazło :)

moze na nowogrodzkiej przy komisie samochodowym popytaj, albo w cydzynie :p

masz racje nie doczytałem do końca mój błąd;(

nie ma sprawy,a ja mam satysfakcje ze pamietalam heh

w przeglądardze IE7 masz filtr reklam, włącz to i po sprawie, przynajmniej ja nie mam żadnych reklam

aj tam

widac naszczescie nie ma juz zydow w lomzy

Ja juz 2 raz bede zdawac ten test i niestety nie mozna sie tego wyuczyc,poprostu nie zmyslac i trzymac sie jednej wersji bo pytania sie powtarzaj tylko w innej formie.....wiec uwazaj

dzieki michal

W święto zmarłych im wiejskie disco w głowie ŻAL

W Sympatii na Krótkiej. Sam tam kupowałem jakiś czas temu.

...:-)...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Można pierwsze spotkanie w długi weekend zrobić już

w Łomży w szpitalu tez robia prywatnie ale szczerzee nie polecam jesli masz zamiar wydawac pieniadze to jedz do warszawy lub do białego bo ten rezonas zrobiony u nas to i tak jest wysyłany do warszawy i tam jest robiony opis i spowrotem przysyłaja do łomży a pozatym i tak pozniej do niczego sie nie nadaje ,ja musialam robic jeszcze raz ,jeszcze raz sie naswietlac ....

w lomzy to nie wiem ale wiem ze w zawadach

wiesz prawda jest taka ze jak bys zgubil wcale ten post nie byl by dla ciebie glupota

Wszyscy macie racje. Mogliby puscic autobus bezposrednio z Łomzy do Gdanska o normalnej,ludzkiej godzinie,przynajmniej po rocznych swietach i dlugich Weekendach,wtedy kiedy masa studentow chce sie dostac do Gdanska. Ten z Bialegostoku jeszcze nigdy nie przyjechal na czas,biletow w Lomzy kupic nie mozna,trzeba zima marznac nie wiedzac czy sie wejdzie do tego auobusu czy nie. Dyrektorzy PKS w Lomzy chyba nie maja w rodzinie studentow albo predzej stac ich i maja samochody.Trzeba cos z tym zrobic.

moje bolączki z gazem zostały rozwiązane w Jarnutach po tym jak kilkunaście razy byłem w Elpigazie na krasce u pseudo fachowców którzy montowali mi instalację.

Ja robiłam 3 razy w Łomży i nic to nie dało. Opis był fatalny. Po urazie kolana wykonałam i dowiedziałam się... że nic nic mi nie jest. Mimo tego coraz gorzej się poruszałam i ból znacznie utrudniał normalne funkcjonowanie. Po około roku prywatnie zrobiłam usg i przy okazji pokazałam rezonans. Lekarz już nawet bez płytki, tylko na małych zdjęciach zauważył uszkodzenia, które niestety trzeba było operować. Jestem rok po operacji i świetnie się czuję. W końcu!!!
W Łomży szkoda zachodu!!!!

ja też :D.BArdzo dobry pomysł

na placu kosciuszki tez mas dwa pasy i kilometrowe kolejki co czas pewien /swieta/ a w dzien powszedni w powyzszych godzinach krotsze ale rownie upierdliwe. nie krytykuje calkowicie bo pomysl ciekawy ale raczej nic nie da

papkarol a co ty jakiś polonista czy co ja bym za h**a sam takiego zdania nie ułożył :P

Do właściiceli łomżyńskich stacji paliw !!! OPANUJCIE SIĘ !!! niedość że jakość paliwa jest tragiczna to CENY jakie są na stacjach to skandal, nie macie wstydu ? W porównaniu do reszty kraju ceny są wyższe średnio o ok 30gr, kiedy skończy się że rano dzwoni pan K. do pana G. i ustalają ceny paliwa w Łomży to jest chore.

Oto co myślę o PiS...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org