środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Breivik - zbrodniarz czy bohater?

Co ździwiony społeczniak? Myślisz ,ze możesz zweracaj się do mnie używająć słów obrażających?> Pogarda dla ciebie śmeiciu ****** masz wpize zobaczysz/

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Breivik - zbrodniarz czy bohater?

Akurat na "to" nie znam osoby któraby sie dobrze wypowiadała.
Słodka trucizna... Postrach III LO

niech powie co bral to sam kupie troche. Chyba ze to nieletni analfabeta

to już nie prostactwo, to bezwstydne łupienie kasy przez bezkarnego wójta. i ktoś śmie bredzić, że dwa lata temu wybrano alternatywę. poprzedni wójt zarabiał ok. 4 tys. złotych, ten ma ponad dwa razy tyle. o czym wy mówicie? pomyje niczego nie załatwią, na niego trzeba porządnego bata !!!!!!!!!!!!

PS. przedwczoraj wieczorem wójt oszczał ulicę szeroką, może, jest przecież władzą na pewno powiecie. ciemno było, ciekawe czy olał sobie kamasze?

może wypadałoby wspomóc, a nie tylko kłody pod nogi...

Oczywistym jest, że człowiek (ludzie/ludzkość) posługuje się tą wiedzą którą zdobył poprzez doświadczenie, obserwacje, badania, eksperymenty itd. Zatem mówienie, że Bóg istnieje jest bez sensu, ponieważ żaden eksperyment, doświadczenie, ani badanie tego nie potwierdziło. Obserwujemy tylko nawiedzonych, którzy w coś tam wierzą i mówią, że w Boga, ale na tej samej zasadzie możemy wierzyć w to, że świat stworzyła **** smoka, świat jest płaski i oparty na ogonach 7 krokodyli - też bez sensu jak każda inna religia. Jak ktoś udowodni istnienie w Boga, to można wtedy tak pisać, a tak to jest pisanie bzdetów bez sensu. Zrozumcie katolicy, że żyjecie w kłamstwie zobaczcie też film ZIETGEIST!!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-2147432141700087937

oraz TERRORSTORM

http://www.x-forum.pl/viewtopic.php?t=522

Takos

mysliwski tam jakos za btsem tym starym niedaleko kota :PP

ja mam rozowa chcesz sie zamienic;D

dla mnie przystojny ale malolat:D Popieram mandrzejczuk wszyscy sie martwili mysleli ze z mostu skoczyl bo taka w lomzy teraz moda;/ a on jakgdyby nigdy nic chodzi do szkoly. Policja powinna wydac oswiadczenie ! A moze nie chca bo sie nie przyczynili do odnalezienia i wstyd ?

Za dobre piwo, ja wymienię

polecam podać chociażby wydział, z którego jesteś ;)

Ja zapraszam na mecz kadetów UKS 9 Łomża 30.10 o godzinie 17:00 z Bielskiem Podlaskim na hali im. Olimpijczyków Polskich.

Do kapelusza mi nie będzie pasować :)

to nie Rada Miasta, to Rada Prezydenta :(( żeby nie był chociaż takim miernotą...
kręcą lody, kręcą... się dokręcą :)

jutro radiowa jedynka uderza na Perspektywę, ciekawe gdzie tamtejszy prezes umknie? :)) może w końcu ktoś z zewnątrz zainteresuje się działeczkami w Łomży :)

Szczesliwym trafem natkenlam sie na swojej drodze na 100 zl. Czekam na osobe ktora zgubila je i poda mi orientacyjna godzine i miejsce wypadku.

widzisz tylko ja wychodze z mylnego zalozenia ze jesli ja komus oddam to i mi ktos kiedys odda jak zgubie:)

Treść jest ukryta

Jestem za oddaniem 100 zł, ale szkoda ze to nie ja zgubilem bo bym chetnie poznal znalazce az tak kulturalnego

Ten temat nie jest do końca sprecyzowany.To tylko skrót.

Przeczytałam ten artykuł i wszystkie opinie z którymi w 100% sie zgadzam i nie wiem czy śmiać sie czy płakać bo osobiście znam kilka osób które zawarły umowę z ta firma na zakupi tego suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper sprzętu. Te osoby znajdują sie w rożnej sytuacji teraz niektórzy spłacili ten kredyt inni nie.Jedno mogę przyznać i jedni i drudzy są poszkodowani w tej sprawie.Ci którzy spłacili ten kredyt stracili tylko kupę kasy i maja badziewie a nie dobrej jakości sprzęt który po kilku użyciach sie popsuł ,a ci co nie spłacili maja kupę kasy do spłacenia wraz z odsetkami i kijowy sprzęt. Ale wyrok będą mieć wszyscy ci co spłacili i ci co nie spłacili za poświadczenie nieprawdy ( bo nie oszukujmy sie za to ze mieli wpisane dochody których nie posiadali jest wyrok) a spłacenie kredytu nic do tego nie ma.Teraz nasuwa sie pytanie co dalej z ta sprawa będzie bo takich przypadków jest wiele w Łomży i okolicach.Ja bynajmniej będę śledzić watek tej sprawy bo bardzo mnie interesuje jej ciąg dalszy

Takos

wiadc w wojsku nie byl i kocur nie wie co i jak ;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Dziendobry i dowidzenia bo ide do pracy.

Chcialabym pozdrowic Boba Budowniczego ;p

Autor: Aro
ALE SIĘ DAJECIE JASIOWI PODKRĘCAĆ, JA PIERRRDZIU :))))

a ty czego hcesz ode mnie? wiesz co to je wolnosc slowa?

Takos

Projekt wyglada rewelacyjnie!

Gdyby łomżyńscy radni mieli na to wpływ - takie budynki jak poniżej nie miałyby szansy powstania.

http://wvs.topleftpixel.com/photos/2008/09/ROM_Crystal_empty_room_01.jpg

CyberMass dostales ode mnie 11, rzal mi ludzi z tego idiotycznego portalu, uzytkownicy nk, fotka, pudelek, o2 jak dla mnie majo zerowy iloraz

Elo melo 3 2 0 no i ten może bym co zjadł :P

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

MaNiAcZkA^^ to jest prowokacja czy ty to mówisz na poważnie ????
Jeśli na poważnie to idź do psychiatryka i tam sobie rób psikusy .

czy w łomży jest detektyw? ile bierze za usługe ? bardzo prosze o namiary

Zależy o jaką sprawę Ci chodzi. Określ się konkretniej...

sprzedawczyki lomzynskie mysla ze ludzie to debile i co przeczytaja na portalu w ta beda wierzyc skonczyly sie czasy gdzie jak ludzie cos gdzies przeczytali to od razu sie z tym zgadzaja panowie wlodarze kazdy ma swoj rozum a spoleczenstwo coraz bardziej wyksztalcone

chodzi mi o sprawdzenie jednej osoby i miec jakies dowody gdzie ona chodzi i co robi

przyszły terrorysta?? jak miło.... powiedz co masz masz zamiar podpalić to tam przyjdę i Ci pomogę.

Autor: moja_opinia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 31-10-08 11:08

ej no po co te wyzwiska. to tak jakby mija się z tematem.w ogóle nie rozumiem za co się tak wyzywacie. to niedorzeczne. zróbcie sobie nowy temat "kto do kogo coś ma" i tam po sobie możecie jeździć a nie na normalnych temat gdzie normalni ludzie mają coś normalnego do powiedzenia.

taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)

a wienc ja mam cos do finka :P

ona? haha zazdrosny kochanek :) w sumie tesz jestem ciekaw czy jest ktos taki w lomzy

skoro amerykanska kultura tak strasznie podoba to tez mam cos dla ciebie: sprubuj wejsc na mojo posesje a cie zastrzele ;)

to jak do 3lo trzeba mieć sto punktów to trochę więcej i do 1lo można się dostać. jeśli po wecie jest przyszłość to co mówić po 1lo. ambitniej młodzi ludzie, ambitniej. chyba że chcecie potem w jańskim studiować to po każdym was przyjmą.

o Jasiu jak ja Cię lubię :D jedyny myślący.

no więc ja mam do Jasia, że go lubię :*

Dzień Dobry Wszystkim. Miłego dnia i więcej słońca w głowach niż tego na niebie :)

Niech sobie amerykańskie dzieci chodzą po te cukierki, a my uczmy nasze dzieci naszych polskich, pięknych tradycji. Bo jak przyjdzie nam kiedyś udać się na wieczne odpoczywanie, to dzieci naszych dzieci będą latać po domach w przebraniach czarownic, bądź robić halloweenowe imprezy z dyniami a nasze groby porosną chwastami pod same niebo.
Małe sprostowanie do figlarki.
Jutro jest Dzień Wszystkich Świętych a nie święto zmarłych. Różnica jest spora. To drugie uznane zostało przez komunistów w czasach PRL....Wtedy samo słowo "święty"było niedopuszczalne.
pozdrawiam

Autor: jasiu_smietana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 31-10-08 08:40
(...) pszeciez w 4lomza nie ma dziennikazy wienc czego sie czepiacie?

---

jeśli wziąć za dobrą monetę to: http://speed.hi.pl/index.php?k=23, niektórzy mają stosowne wykształcenie

popieram zdanie poprzednika ale to raczej do polityki a nie na ogólne forum..:)

swietny projekt jesli tak to bedzie wygladalo to bedzie najladniejszy budynek w miescie

To sie ***** okaże ROLETA ZNAM WIEM KIM JESTEŚ I MASZ PRZEJEBANE
A POOL ***** NA KŁUDKE

Dobranoc??

GrubyŁKS - patrz, schudłeś i już dziewczyny się z Tobą umawiają.

;)

Od dłuższego czasu używam NODa i jestem bardzo zadowolona, Nortona nie polecam jest bardzo problematyczny.

kazdy gowno zrobil wiec co wy pier.............. kazdy tylko chce dla siebie nachapac a co do tuska to przynajmniej boisko przy abroziaku mamy dzieki niemu a za kaczorow nic nie bylo i jak wam sie to podobalo to zaglosujcie na kononowicza to nie bedzie niczego

Nie ma to jak Kasperky Anti-Virus zużywa najmniej pamięci i jet skuteczny :D

chce tylko o cos zapytac... macie numer jego numer bo to troche pilne. podam moj 4712020

Ja mam noda i nie narzekam, chociaż Kaspersky też jest ok.

Ja na przemian mam NOD i Kaspersky - zalezy który jeszcze wgram po reinstalacji, na oba nie narzekam.

ej to nie forum polityczne!

Powiem tak weźcie zawirusowany dysk przeskanujcie go NOD'em a później Kasperskym, efekt będzie taki żę kaspersky jest 100 razy lepszy. Mówię z własnego doświadczenia. Norton to już przeżytek i chyba ten kto go stosuje nie wie że istnieje coś innego pozdrawiam.

ILE TY ***** MASZ LAT ? pojebało Cie doszczętnie..

zgadzam sie z przedmówcą !! padło ci cos na mózg albo siedziałaś 2 miesiace w stanach i zamerykanizowałaś sie jak wszyscy po tak długim czasie..:)

moze troche Off topic, ale pamietaj zeby nie kupowac opon z rocznika 99 czy tez 98 :D

a ile liczysz sobie za tiketa?? i jakim samochodem jedziesz??

Do mnie banda pukała, ale nie otworzyłam. To amerykański zwyczaj a my mieszkamy w Polsce!!!!

byli i poszli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org