Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłótnia W SPRAWIE ABORCJI |
No i oczywiscie chodzilo o sklepy spoŻywcze (nie sporzywcze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłótnia W SPRAWIE ABORCJI |
nie wiem co zawaliłem bo dopiero będę dziś dzwonił do tego psychologa i mam umówić się na rozmowę to mi powie co było nie tak! mi wydawało się że będzie dobrze bo nawet taka spoko babka była i na luzie tak gadaliśmy sama opowiadała mi o swoich dzieciach. i gdy zadzwoniłem za dwa dni to powiedzieli ze wynik testu negatywny. jak będę wiedział co było nie tak to się odezwę! pozdrawiam! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja byłam w tamtym roku w CHABERKU w Budach Czarnockich i też byliśmy zadowoleni.360 zł od pary.
|
|
to poloz mame w prywatnym szpitalu. na jedna pielegniarke przypada minimum 20 pacjentow wiec nie ma co sie dziwic. jest ich tak malo ze ciagna za duzo dyzurow. a wymagania jakie masz spelni prywatny szpital
|
|
Masterek, ciekaw byl bym jakie to pytania. To tylko osobista ciekawosc. Mozesz choc czesc podeslac?
|
|
Trzeba miec taki duzy gleboki grill- wegle umiescic rozdzielone po obu bokach a kurczaka w jakiejs brytfance na ruszcie powyzej ale po srodku. Posolic, popieprzyc... nadziac cebula i czosnkiem. Po godzinie czy poltorej... palce lizac. No ale gotowe tez sa super i szybciej. A, jeszcze polewalem oliwka.
|
|
telegazeta Polsat 763 same przyjadą czym się martwisz baby to same kanciarze nie wolno im nigdy ufać.
|
|
Może ktoś wie gdzie można kupić fajne ubranko do chrztu dla dziewczynki???
|
|
z tego co slyszalem mozna szukac sponsora. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rysy z samochodow sa inne;p pojedziesz np tempo monitor i od razu obraz bedzie przymazany...bo to srodek scierny Takos
|
|
mam doświadczenia z pielęgniarkami jedynie z położnictwa i noworodków i mam same dobre wspomnienia. pomocne, przyjazne. oczywiście nie wymagałam nie wiadomo czego, wszystko w ramach rozsadku ale tam nie było spania w nocy, ciagłe czuwanie zresztą przy inkubatorach z maleńkimi wcześniakami trudno o sen. i żadnych "darowizn" nikt im nie zanosił. do paaweł-a sam sie nie podpisałes z imienia i nazwiska choć innych do tego nawołujesz.
|
|
pracownice iqserwis;opinie sa rozne tak jak charaktery.nie rozumiemy ludzi ktorzy wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja pojecia.sami sprobujcie a potem oceniajcie.jak mozna tak mowic o czyjejs firmie i ciezkiej naszej pracy.nie macie pojecia jak tu jest wiec nie wypowiadajcie sie na temat naszej firmy i naszego zespolu.a jesli chodzi o Naszego szefa Janusza jest naprawde ok.wywiazuje sie z obowiazkow,a jesli chodzi o wyplaty mamy je zawsze na czas.mY JESTESMY ZADOWOLONE .NIECH TAK POZOSTANIE I ZADNE NEGATYWNE OPINIE TEGO NIE ZMIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dawniej kolczykowno buhaje ze względu na złośliwość,tobie może potrzeba na wargach dowcipnych
|
|
najtańsze i najlepsze... ha
|
|
na sfd juz sporo szukałem ale nic konkretnego na innych forach kulturystycznych zresztą też mi chodzi głównie o białko węgle to żaden problem czekam na jakies konkretne odpowiedzi
|
|
Hmmm... niezależnie od tego, jaki PKS jest właścicielem autobusu, chamscy kierowcy są wszędzie. To są ludzie. Podobnie jak pasażerowie. Lepsi, gorsi - ludzie. Z tym, że to kierowca reprezentuje usługodawcę, czyli powinien, podkreślam: powinien, wykazać się cierpliwością i uprzejmością. Pamiętajcie też, że wypowiadacie się o ludziach, łomżyniakach, sąsiadach. Chcecie zmienić PKS? Zmieńcie siebie, zwracajcie uwagę kierowcom, piszcie skargi. Może to coś da. Z tego co wiem, to kierowcy łomżyńskiego PKS-u nie mają prawa pobierać opłat za bagaż. Jeśli Was kasują, to zwyczajnie Was okradają. Ale nie generalizujcie - nie wszyscy, tylko jednostki.
|
|
Na sfd nic konkretnego nie bylo? hehehe To zajrzyj tam jeszcze raz i szukaj do skutku wlasnie tam.
|
|
dzięki za podpowiedzi już kupiłam na długiej dosyć fajną i oryginalną rzecz nieoklepaną, delikatną:-)
|
|
oj pojada po tobie:) ja znam na to tylko jedne slowo :D no moze dwa, oszolomstwo i ciemnogrod :) ps. jak milo tu zajrzec co nieraz pozdrawiam
|
|
kolczyk w nosie nie boli przynajmniej mnie nie bolalo i szybko sie goi a jak znudzi ci sie jak mi to wyjmujesz i nawet sladu nie ma
|
|
ciężki ten test...uff
|
|
CyberMass daj poczte bo troche tego mam
|
|
ciekawe jakie mleko dodaje...
|
|
odświeżam coś się dzieje w 9 ?? ostatnio widziałem, że była zamknięta dłuższy czas.. :/ otwarte już ??
|
|
czy ktoś mi powie dlaczego w pączkach z marmoladą - marmolady są często tylko śladowe ilości?:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja kiedys nawet i bez niczego trafiałem a miały byc z mermelaaaadą :)
|
|
Hej piszecie głupoty na czeczenów a sami nie jesteście lepsi ja jestem polka i mam chłopaka czeczena i dobrze z nim żyję ja nie mówię że oni wszyscy są dobre ludzie. w każdym państwie są dobrzy i żli ludzie ale moge powiedziec kilka zdań o moim chłopaku że on nigdy w życiu nie zrobi mi krzywdy i zawsze bedzie przy mnie na dobre i na złe. ja czytałam co piszecie że oni niby nie pracują i dostają pieniądze od państwa te pieniądze nie płaci im polska tylko unia europejska ale oni nawet nie dostają połowy co unia im wysyła!!! jeżeli nie znacie ludzi to nie oceniajcie ich!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Hej piszecie głupoty na czeczenów a sami nie jesteście lepsi ja jestem polka i mam chłopaka czeczena i dobrze z nim żyję ja nie mówię że oni wszyscy są dobre ludzie. w każdym państwie są dobrzy i żli ludzie ale moge powiedziec kilka zdań o moim chłopaku że on nigdy w życiu nie zrobi mi krzywdy i zawsze bedzie przy mnie na dobre i na złe. ja czytałam co piszecie że oni niby nie pracują i dostają pieniądze od państwa te pieniądze nie płaci im polska tylko unia europejska ale oni nawet nie dostają połowy co unia im wysyła!!! jeżeli nie znacie ludzi to nie oceniajcie ich!!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam mam pytanie czy ktoś ma może pyt do TWO? jeśli tak prosze o przesłanie na mój adres 1natalka@interia.pl dzięki
|
|
coś się działo, bo przechodziłem czasem obok i widziałem, że ekipa budowlańców sporo tam mieszała w środku...
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych.Czy w Łomży można kupić takie urządzenie?Jeśli tak,to gdzie?Pozdrawiam.
|
|
Ponawiam swoje pytanie,czy w Łomży można kupić spliter?
|
|
witam polecam dietę plaż południowych ( south beach) ja ją stosuje i efekty widac bardzo dobrze( stosowałam wiele diet ta jest idealna),powodzenia
|
|
popieram manie7208!!!!! Ja też jestem po SOUTH BEACH i 18kg w dół .... dieta rewelacja - oprócz utraty wagi uczy poprawnego odżywiania :) Polecam!
|
|
Po wypowiedzi widzę że kolega "rozumkiem" nie gżeszy. Ale nie każdy kończy podstfufke, prawda? I właściwa jest, jak na jego kondycję intelektualną wypowiedź. Mi net znika kilka razy dziennie. I wiem co piszę.
|
|
GOSTEK ty chyba nie bedziesz mnie kultury uczyl, ty liepiej zobacz co wy wperdalacie! pedale! liepiej zamkni sie i schowaj!!!
|
|
MasaVIV nie w szwabskich burdelach a jak cie to nie interesuje nie wysilaj sie i i nie truj ludziom! - wyzej wymienilem gdzie! prosze czytac uwaznie! ofsiak! napewno! koniu- w prywatnej(informacji udzielam na e-maila) POZDRO dla wszystkich!
|
|
Wielkie dzięki :) Miłego weekendu
|
|
Jak już pisałem jestem studentem. Wiec honorarium nie mam nawet z czego dać. Ja nie potrzebuje jakiejś gwiazdy, chce by ta osoba opowiedziała mi o starej Łomży o zabytkach. Cokolwiek związanego z tym miastem. Wiec nie liczcie tu na zarobek. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-10-08 21:07 Wibrator :D hy hy przy starym rynku w sex shopie :D Jak by nie było jest bardzo miło..:D ROzczaruje was...... juz nie ma tego sex shopu na rynku na górze.może sie gdzies przeniosł ;P
|
|
W Łomży nie polecam mobilnego internetu bez HSDPA.
|
|
syrenka 2008 8.0l 24v 150KM
|
|
chłopaki sie lansują pewnie dostali coś do testowania i wyrywają lachony hehe oby tylko obcy sie nieskusił jak to bryka since fiction hehe Takos
|
|
ostatnimi czasy miałem spaloną karte sieciową ale okazało sie ze w komputerze są 2 inne (?) nie wiem bo to moja żona załatwiała, a jak sprawdzic ten profil ? Mogłbys mi pomoc jakos ?
|
|
Też go widziałem. Nie wiem co to.
|
|
http://www.carver-worldwide.com/Dealer_FO/Dealer_Pricing.asp?D_ID=63&L_ID=21&S_ID=54&nc=1 najlepsza jest cena
|
|
Witam ponownie. Znalazłem w Internecie program UE, który się nazywa młodzież w Działaniu. Spróbuje złożyć wniosek tam. http://www.mlodziez.org.pl
|
|
Przecież teraz większość ludzi ściąga muzykę z internetu, a książki też mało kto czyta, więc kto miałby w Łomży ucieszyć się z EMPIK-u??
|
|
z empiku ja sie uciesze w sumie:)
|
|
www.ztm.waw.pl :) poszukaj a znajdziesz:) nic trudniejszego:)
|
|
Dokladnie MIX - oto chodzi ... na mecze przychodzilo po1500 kibicow i placilo wejsciowke , wiec moze by pomogli klubowi raz za darmo ???????? Takos
|
|
:), to macie całkiem podobne zdanie do mojego :), dziwie się że gra u biskupa na przyjęciach :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Alfredo to ze ty jestes szczuply nie znaczy ze masz komus ubliżać bo to ze ktos jest grubszy nie znaczy gorszy!!!!! i takie komentarze to zachowaj dla siebie bo takich cwaniakow z bobmbką w nosie jak ty jest wielu!!Kozaku na baterie!!!
|
|
Mam prosbe czy ktos moze napisac mi jak wyglada ten test z wiedzy spolecznej przed egzaminem sprawnosciowym, czy jest trudny i jakie mniej wiecej sa pytania i co jest najtrudniejsze dla kobiet w sprawnosciowce??
|
|
W III lidze jak ŁKS wszystkie mecze wygrywał to jeśli się nie myle średnia na mecz wynosiło coś ok 3000 widzów. Takos
|
|
Dzięki za wsparcie natalinka dzięki za wsparcie:) hehe A tak na poważnie no niestety Alfredo jest głupi i jak zobaczy to sam pewnie pyta łał ile to jedzie albo jest posaidaczem tego i nie chce się przyznać bo **** wie co to za pojazd. No ale okej WSZYSCY W ŁOMŻY ZAZDROOŚCIMY CARVERA... Typowa sylwetka to jest ku*wa KIJ??? Tam pożadny kolo się nie zmieści bo jest za szeroki. A że Ty jesteś cienki latasz w obcisłym sweterku i masz w barach mniej niż w pasie to nie znaczy że tak ma być. Jeśli tak to nie chcij żebym na Ciebie usiadł w końcu walec smalec jestem :)
|
|
GrubyŁKS-mój e-mail jest w profilu,ale proszę bardzo: mariusz-lada@wp.pl;gg nie posiadam;skype-mario5760 lub tel: 600436209.Pozdrawiam.
|
|
ksywe zmien na dobry poczatek :)
|
|
|
Tylko i wylacznie serwis na Polowej!!!
|
|
jak nie to już was tu niema... burdel robicie a niema komu sprzątać później. Ta wasza szmata jeszcze do niedawna resztki jej wisiały na płocie koło stokrotki...
|
|
W jumpstyle nie ma salt... Wbij sobie na Youtube i zobacz jak sie to tańczy... A tu chodzi o to żeby trochę potrenować spotkać sie i pokazać co sie umie, no i można by było pouczyć trochę najmłodszych...
|
|
Najbradziej wkurzające jest to ,że kiedy jest jakiś autobus do Warszawy tzw przelotówka np z Suwałk pasażerowie często kładą torby na siedzeniu i udaja ,że śpią aby nikt nie dosiadł się bo niewygodnie im:/ . Inna sprawa to to ,że kierowcy często zatrzymują się aby "niektórzy" kupili piwka na droge i mówi im "żeby tylko puszki sprzątneli po sobie". Ostatnio jak jechalam jakiś pijany typ zaczął mnie głaskać po dłoni i coś tam mamrotał tylko po to abym się przesiadła bo on chce się rozpierniczyć na 2 siedzeniach, już nie wspominam o czystości siedzeń... masakra.
|
|
Potwierdzam.. Tłumaczyłem komplet u tej pani... Tragicznie drogo. Jak z chińskiego....
|
|
waga mózgu dorosłego człowieka średnio 1375 gramów a jak cos puchnie to zwieksza swoja objetosc a nie mase... za to ty blyskasz inteligencja .... 3,5 kilo waga mozgu... ze puchnac zwieksza swoj ciezar polecam albo najpierw cos wiedziec wypowiadajac sie albo brac swiat z przymrużeniem oka bo wygladasz co kolwiek smiesznie .... pozdrowiania dla zbyt bardzo wczutych
|
|
Portal dla frajerstwa i lanserstwa.
|
|
Dzięki, to może wiesz jeszcze gdzie kupię perhydrol (wysoko stężoną wodę utlenioną) ? :D
|
|
popieram urzad skarbowy....
|
|
terrorystów samobójców nie wspieramy...
|
|
Poszukuje ludzi grających w Pokera w odmianę Texas Holdem NL wszystkich graczy proszę o kontakt meilowy: pokerlomza@o2.pl E-mail z krótkim opisem swojego stażu w tej grze oraz jakiś dokonań jeśli takowe były. Dzięki!
|
|
:) dzięki, chyba wiem gdzie to jest! na pierwszym piętrze. Mam nadzieję, że jeszcze tam robi:)
|
|
w sklepie motoryzacyjnym , to dostaniesz co najwyżej gumowe (przezroczyste) , do pędzenia się nie nadają.... :)
|
|
robi robi:) polecam rowniez!
|
|
**** nie forum sam wypierdalaj
|