Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrajna lewizna. Czy Malachit przeprosi za swoje słowa? |
Daj na inny serwer bo mi tu wyskakuje że jakieś limity mam :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrajna lewizna. Czy Malachit przeprosi za swoje słowa? |
dno Takos
|
|
lwwl masz rację, przecież o nic więcej nie chodzi tylko o cywilizowany kształt. Odwagi, idziemy na sesję, już przygotowywać przemówienia, każda dyskusja ma jednak jakiś sens. Takos
|
|
taa,zaginal ALE NA WLASNE ZYCZENIE!!!!! ILE DNI NIE BYLO JEGO -TYLE DNI NIE POWINIEN USIEDZIEC NA TYLKU. VERGISS MICH
|
|
szmato obsrales sie cybermass no powedz ty baboooooooooo
|
|
www.allegro.pl
|
|
Myślałem, że jakiś mecz towarzyski w Łomży będzie :)
|
|
Czy ktoś zna kogoś kto się orientuje w pisaniu prac mgr.,ale takie konkretne osoby, które by pomogły doradzić i pomóc troszkę.Tylko jak najszybciej. Z góry dziękuje. piszcie:7142900
|
|
A z jakiej dziedziny ta praca ma być?
|
|
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
Spoko, mogę pomóc. Napisz do mnie na mail: emija@wp.pl.
|
|
obserwator SERIO
|
|
kamila82 nie jestem z władz uczelni, ale zetknąłem się z tym Panem i specjalnego wrażenia na mnie nie zrobił. Musisz go bardzo cenić skoro założyłaś profil tylko po to żeby się nam poskarżyć na niesprawiedliwy los który go spotkał.
|
|
hehhhe dobra jestes
|
|
Nie, nie chcemy was tu, TO NASZ KRAJ!!! WIELKA POLSKA NA WIEKI!!! VERGISS MICH
|
|
Nie, nie chcemy was tu, TO NASZ KRAJ!!! WIELKA POLSKA NA WIEKI!!!
|
|
Krzyk wokół tej szkoły niewarty sporu. Szkółka, gdzie jak gminna wieść niesie, swoistą tradycją stało się zjawisko pisania matury w kiblach przez kumpli z normalnych szkół łomżyńskich w ramach samopomocy dla kolegów z drzewnej chyba nie jest warta tego szumu. Ale pewno jak koledzy pomagali w takiej sytuacji, to pewnie i dzisiaj wykażą się solidarnością pomogą i w zagrożeniu przeniesieniem, tam gdzie jej miejsce - tj w pobliże warsztatów. Wszak jest to szkoła, która powinna dawać umiejętności praktyczne. Logika nakazywałaby, aby technik drzewiarz kształcony był w tartaku. Z tego też powodu propozycje wyprowadzki na teren tartaku są racjonalne i jak najbardziej logiczne.
|
|
było: zajefajna, nie wiem, dlaczego ktoś "wygwiazdkował" ;)
|
|
per.son, chcesz, żeby pokazać Ci połączenie gimnazjum i liceum? Proszę bardzo. 1LO+PG6. wszyscy żyją w zgodzie, problemów brak...
|
|
hahahahhahaha co do zachowania uczniow ZSD to mozemy porozmawiac szczegolnie z uczniami WETY... ktora tak wielce jest uzdolniona... a na glupiej pielgrzymce <raczej w trkcje podrozy na nia> walnela ********* popisowe...... Gratulujeeee..... my przynajmniej umiemy sie zachowac... a jezeli wam ttak bardzo zalezy zeby wczynano bojki w PG3 starszych z mlodszymi to prosze bardzo.... bo nie wieze ze tak sie nie skonczy... bo kazdy zna dzisiejsza mlodziez... a co to wczesniejszych wypowiedzi o 14sto letnich dziewczynach i i 19 letnich chlopakach zgadzam sie ciekawie bedzie wygladalo...
|
|
EAT MY **** NIGRRRZZ !!!!!!!! ;]]
|
|
zyd to na Śniadeckiego w pobliżu kościoła Bożego Ciała. Ten sklep nawet w Boże Narodzenie jest otwarty. Ja robię tam zakupy jak muszę, bo czasem coś niezbyt świerzego może się trafić
|
|
Wtyczke do mozilli adblock plus sobie zainstaluj, no i poprawnie skonfiguruj...
|
|
No, ja też jestem czyimś "starym" :) W 1985 rozpocząłem swą przygodę z komputerem (kto z Was był już na świecie?). No to co mam teraz robić? Zbierać złom? Grzyby? Inni są widać już dzisiaj ojcowie. Ja też "pykam" w CoD'a, MoH'a, FM-a, Civkę i inne tego typu. Więcej niż moja córka :) ale mniej niż ma małżonka (chociaż ukochana to jeno internet). Pozdrawiam.
|
|
Ewelina jedna lekcja trwa 60 minut.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |